![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jezeli chodzi o Camp(barbarzyńce) to nie trzeba miec zadnego questa
@down Nie trzeba ;] 5 zeta i dam ci film jak przejsc ; ) |
Cytuj:
/\ || to tak dla wyjasnienia dla pana na gorze:) szkoda ze nie bylo tego ob xD moze paru kozakow by padlo xD pozdro, |
Cytuj:
Ale oni juz byli w ankh ;> a was na frostach jeszcze nie bylo ;) Matt_PL Nie zmieniaj tematu. My gadamy o furorze, a Ty o sporze... SAM DAJ SPOKÓJ |
dajcie spokoj, nie warto sie kłucic o to kto na kogo gdzie czekal i kto dlaczego nie wyszedl na ob :P
|
Każdy może walnąć sobie setke nobów i kozaczyć co bojicie się wyjść
co ale ob to już się bojicie? zwykłe podstawowe ank, może być dwarven bridge czy inna wolna przestrzeń |
a taka wolna przestrzen jak Laguna ?:D
|
Cytuj:
|
my bez noobow sie boimy wyjsc, kurcze :/ strach nas oblecial bez tych koffanych noob charow ='((
szkoda, ze zapomnieliscie dodac, ze przez ostatnei 2 dni wiekszosc waszych noob charow dzielnei robila questy na ice islands, tak ze niektore maja wpady na chakoye lub dalej (tego nei jestem pewien czy dalej) btw. ile naliczyliscie noob charow od nas na ank? bo ja od was w chuj |
.http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1956176#
Cancel Changes |
@Andarist
Trzeba bylo poslac noobka i sprawdzic czy stoimy z 20 lvlami pomiedzy naszymi mainami czy sami, wtedy bys wiedzial jak sprawa wygloda a nie komentujecie cos czego nawet nie mieliscie odwagi sprawdzic. Btw nie bedziemy wychodzic na waszych zasadach, nie pasuje to kolejne akcje na kogos od was i znow sie zmasslogujemy, nie przyjdziecie kolejny raz...wasza strata my karamy dalej ;). |
powiem krotko scisle i na temat zal mi was:D
robicie sie jak lisek dobrzy w gębie a na polu bitwy jak to ujac zeby nie obrazic zadnej istoty...hmmm Lamusy ? |
|
mogles mowic to bysmy razem na cos wiekszego poszli :D
|
Cos wiekszego ? Prosze Szwed na bocie :
[CHAR]Hana Lynn[/CHAR] Mar 17 2008, 05:43:37 CET Killed at Level 69 by [CHAR]Quil Datulis[/CHAR] http://img256.imageshack.us/img256/2...lwiegv8.th.png Tylko bp nie wzielem bo capa nei bylo, a Conan juz po mnie lecial xD - Visiony pozdrowcie go , szczegolnie Cecieboh pod ktorego sie podszywalem huehe... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Garda garda ofensywa
|
szkoda ze mnie z venta wyjebali ;s
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:02. |
|