Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wojna Na Morganie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161711)

xBardolekx 10-07-2008 09:03

chyba nas w końcu dopadło to o co nas podejrzewali od początku, brak kasy żeby sie z nimi bawić. sami sobie już udowodniliśmy że to że mają wysokie lvle nie zasługują na nie. nikt inny nie musi też tak na to patrzeć, według mnie wygrały 3 czynniki: kilkanaście kk, które mieli z poprzednich paymentów + parcel victerona.. (-.-), elfbot (Russel: everybody turn off elfbot gm online!) i tak, w dupie mam czy wierzycie czy bedziecie ggo bronic etc itd itp i trzecim czynnikiem są ich lvle. ci sami ludzie, gdyby sie spotkali z nami na ob na podobnych lvlach nie mogliby za dużo powiedzieć..

a co do 'paru osób z jebanego avis' to chyba każdy od nich padł poza big pz camperem russelem i esde'aren, jak o kimś zapomniałem to sry ;p jak botują to ctrl+r uwierz mi, że to dziala ;) czasem bo czasem ale działa xD albo napisz o tym tutaj, a na 80% ktoś ci odpowie :p

Shejqus 10-07-2008 09:25

Oj Bardol ciezko Ci sie widze pogodzic z porazka xD

JAiR 10-07-2008 09:31

No niby tak , ale możecie chyba raz na jakiś czas wpaść im na expa , zabic i uciec na jakas defensywę :P . Wam to dużo nie zrobi , a może odechce sie im botowania :>?

Shejqus 10-07-2008 10:00

Dlaczego jestes teraz taki madry a nie w czasie wojny kiedy to wszyscy sie od nas odwracali? Teraz czepiacie sie ze nic nie robimy jak chcielismy pomocy to wypisywaliscie na nas rozne bzdety i wszyscy byli przeciwko Rise :) Skonczcie temat wojny bo robi sie to zalosne. Przegralismy i tyle a te sneaki rozpaczy nikomu juz krzywdy nie zrobia :)

JAiR 10-07-2008 10:36

No ja przeciwko wam nie bylem nigdy, ale looz . A mądry jestem bo już chara na morganie nie mam . Zapewne jak bym takowego posiadał i miał na nim lewel adekwatny do walczenia to byl bylm w Rise :P

MalutkiDrut 10-07-2008 10:45

Nie wystarczy posiadac "hajt" lvl

Victorin111 10-07-2008 11:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MalutkiDrut (Post 2170848)
No to mnie zgasiles, skacze z okna baj

miales skakac z okna?

MalutkiDrut 10-07-2008 11:15

Skoczylem, ale bylem u babci, a ona mieszka na parteze

xBardolekx 10-07-2008 12:07

Shejq skarbie pogodzić się nie mam z czym :D yoorkiem już nie grałem kilka miesięcy przed wojną, a ta wojna to była tylko rozrywka :D według mnie my nie przegraliśmy :p tylko zakończyliśmy tą wojnę po prostu :) bynajmniej ja się nie mam czego wstydzić ;d może kogoś takiego jak zirkov, kaalar i kilku innych ale to nie czas, ani miejsce :p

Grebol 10-07-2008 12:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2171330)
Shejq skarbie pogodzić się nie mam z czym :D yoorkiem już nie grałem kilka miesięcy przed wojną, a ta wojna to była tylko rozrywka :D według mnie my nie przegraliśmy :p tylko zakończyliśmy tą wojnę po prostu :) bynajmniej ja się nie mam czego wstydzić ;d może kogoś takiego jak zirkov, kaalar i kilku innych ale to nie czas, ani miejsce :p

zakonczeniem wojny byla bitka na frostach.. koło 4:30 wpadlismy po Sliccergo w okolo 11 osob, taki akt rozpaczy. Vic wbil pz'ta a tu masslog 45charow z Avis ;o wtedy poszlo stwierdzenie ze po co walczyc skoro w tak malym teamie i tak sa konfitury? Wtedy Vic stwierdzil ze już lvl'i nie ma zamiaru tracic i ludzie zaczeli się spłacac. Od tamtej akcji nie bylo juz ob ani sneak'ów tylko ab pk team sobie wtedy akcje już robil.

xBardolekx 10-07-2008 13:48

tak czy inaczej już przerabialiśmy odchodzenie vica i jakoś się trzymaliśmy, więc gdyby to było w połowie roku szkolnego podejrzewam, że byśmy dalej walczyli, bo teraz wakacje to niektórzy wyjechali (jak ja), niektórzy chcieli skorzystać z dużej ilości czasu i poexpić, a z ekipą jaka została nie było sensu czegokolwiek dalej robić więc doszliśmy do tego do czego doszliśmy. ale jak mówiłem jeszcze o nas usłyszycie

Mordag_ 10-07-2008 14:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2171064)
chyba nas w końcu dopadło to o co nas podejrzewali od początku, brak kasy żeby sie z nimi bawić. sami sobie już udowodniliśmy że to że mają wysokie lvle nie zasługują na nie. nikt inny nie musi też tak na to patrzeć, według mnie wygrały 3 czynniki: kilkanaście kk, które mieli z poprzednich paymentów + parcel victerona.. (-.-), elfbot (Russel: everybody turn off elfbot gm online!) i tak, w dupie mam czy wierzycie czy bedziecie ggo bronic etc itd itp i trzecim czynnikiem są ich lvle. ci sami ludzie, gdyby sie spotkali z nami na ob na podobnych lvlach nie mogliby za dużo powiedzieć..

Elfbota miało może ze 3-4 osoby od nas, parcel victerona miał tylko Keri, a nie cała gildia :P

Yoorek 10-07-2008 15:57

CHLOpaaaakii wakacjeeeee, bawmy sie dobrze ;D, po powrocie znowu zaczniemy sobie w spokoju grac ;)

pozdrowienia z Scunthrope, bey :)

Kafffffar 10-07-2008 16:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mordag_ (Post 2171604)
Elfbota miało może ze 3-4 osoby od nas, parcel victerona miał tylko Keri, a nie cała gildia :P

Tu chodzi bardziej o to ,ze my mielibymsy bardziej za co walczyc;) Bo ,ze wy kase mieliscie to bylo jasne ;) Ale mysle ,ze akurat to nie byl jakis glowny powod. Glownym powodem bylo to ,ze prawie nikt nie mial za duzo kasy ,a robienie kasy ciagle noob charami meczyl bardzo i nie kazdy mial do tego cierplowosc i mozliwosci. Ta wojna trwala tak dlugo tylko dzieki naszej walecznosci i wytrwalosci ;)

Dlatego uwazam ,ze odnieslimy sukces :D Tak samo jak Polscy spartanie ;) (Oczywiscie mowie to pol zartem pol serio)

http://www.joemonster.org/filmy/9234/Polscy-Spartanie-

(nie chcesz wchodzic nie wchodz ,leje na to ;) )

Filmik the best ;)

Grebol 10-07-2008 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafffffar (Post 2171909)
Tu chodzi bardziej o to ,ze my mielibymsy bardziej za co walczyc;) Bo ,ze wy kase mieliscie to bylo jasne ;) Ale mysle ,ze akurat to nie byl jakis glowny powod. Glownym powodem bylo to ,ze prawie nikt nie mial za duzo kasy ,a robienie kasy ciagle noob charami meczyl bardzo i nie kazdy mial do tego cierplowosc i mozliwosci. Ta wojna trwala tak dlugo tylko dzieki naszej walecznosci i wytrwalosci ;)

Się tak rozpisujesz a przez pół roku na vt Cie raz widziałem albo mega afk.
Piszesz, debatujesz a tak własciwie to .. zreszta żal Mi słów.

@Mordag
Po Twoim baniszku widac ze miales tego bocika ;) haha :D

Kafffffar 10-07-2008 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2171921)
Się tak rozpisujesz a przez pół roku na vt Cie raz widziałem albo mega afk.
Piszesz, debatujesz a tak własciwie to .. zreszta żal Mi słów.

@Mordag
Po Twoim baniszku widac ze miales tego bocika ;) haha :D

Pol roku to trwala wojna ^^ a ja przestalem walczyc mniej wiecej jak wy doszliscie ;p bo mialem bana ,a potem bez pacc i musailem zaliczyc szkole;p
Z tego co wiem wy doszloscie gdzies w 4 miesiacu war wiec i tak walczylem wiecej niz Ty/Wy xd Do czasu bana bylem w zasadzie na wiekszosci akcji (nawet nocnych) i bylem w miare aktywny ;) Wiec jakos nie mam sobie nic do zarzucenia.

Shejqus 10-07-2008 17:25

Wszyscy jestescie Chrystusami...

Kafffffar 10-07-2008 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shejqus (Post 2171962)
Wszyscy jestescie Chrystusami...

Shejq przynajmniej bys napisal ,ze filmik miazga Xdd

Shejqus 10-07-2008 17:35

No juz kiedys mi go pokazywales i powiedzialem ze jest fajny wiec chyba wystarczy :P
Co do wojny to chillout chlopaki mimo ciezkich przezyc pozostaja piekne wspomnienia i tak zakonczmy temat wojny.

Druid-Carlos 10-07-2008 18:50

@Kafar

Przestań pierdolic smuty czemu wojna sie skonczyla itp;p akurat Ty malo mozesz wiedziec dlaczego bo byles aktywny moze pierwsze dwa miesiace, a pozniej sie pacc skonczyl i nie grales bo miales wazniejsze sprawy ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:59.