![]() |
|
PROSZE 500 FOTEK i 10 FILMOW
http://s4.photobucket.com/albums/y10...BBa%20meeting/ Ale odrazu widac ze ci z gdanska to pleby ........... HAIL BB TEAM!!!!!!!!!! @SAM JESTES GNIOTEK GNIOTK€[Ió[/i] |
Ja Gniotek? ? ? ? weź popatrz 10 sec na pysk Petra i zobacz czy nie zaczniesz się śmiać jak pomyślisz o gniotkach xD
Btw... Petro musiał sprzedać pieniążki w tibi.. żeby starczylo im na dziweczke.. |
Cytuj:
nara zostancie w chacie piekna pogoda ty a moze o zwidku ?? to samo moge powiedziec / dalem przyklad ze pilka nozna moze byc sposobem spedzania wolnego czasu ale co ty mozesz o tym wiedziec :) |
Cytuj:
|
Gdyby to się zdarzyło 1-2 razy to ok ;) Ale zobacz.. dał swoje zdjęcie z kolegami.. byl w tej bluzie.. Gdańsk- ta sama.. Wrocław -- TA SAMA.. spotkanie z Ymy - TA SAMA.. BB- TA SAMA .. fe...
Może tą firme reklamuje ;)? |
Cytuj:
|
A jak swoj wolny czas spedzam na okradniu straszych pan z torebek takie moje male hooby
|
Cytuj:
@UP No to masz sie czym chwalic faktycznie :/ |
@Nirt
Mhm żeby ocenić wygląd kogoś to trzeba byc pedałem? Do Vision.. mogą was porównywać do pączków do świnek... ale to i tak dobrze.. na waszym miejscu załamabym się dopiero wtedy gdyby mnie porównali do twarzowców z DUSKINESS albo gniotka |
Trzeba byc strasznie zakompleksionym, niedowartosciowanym i skrzywdzonym przez los czlowiekiem zeby smiac sie z innych ludzi z powodu ich koloru skory, ubrania ktore nosza, lub tego ze maja nadwage..
|
Boshe jak widze te foty to KRZYCZE ''ZAL'' czlowieku czym ty sie chwalisz ze dotkles CYCKA KU....RWY BLONDYNY? jetses teraz kozak i mamy ci dac po 100k bo jestes kul i pijesz piwo? co nas obchodzi to ze ty musisz wynajac ...prostytutki....? mi by bylo glupio ale wiem niemasz powodzenia u dziewczyn to musisz niestety....na panie isc ......to tyle :> HAIL VISION:baby:
|
Cytuj:
nie no normalnie ludzi nie wyzywam , ale jak bym tak wygladal to na jakis kurs zaraz bym sie zapisal btw : katrila ty jestes tranwestyta ze w rl facet a nick baby w grze rotfl'n'lol ?? fajny masz usmieszek Gz nareszcie ima zbanowany ^.^ @down dzieki za komplement ale nie czujemy sie samotni , ty takze jestes ;] |
Bożeeee ale wy jesteście niedojebani żal
|
Cytuj:
|
Zdjecie olka w innej bluzie i ludzi z braniewa
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
A ze nie odzyskal chara przed wakacyjnym Update'm to wiadomo ze stare rec keye są nie aktywne ;s, wiec ende z tym charem bedzie sobie dalej lezal. - To wiem z autopsji. @Down Jeszcze nie wiadomo, czy by sie dalo tego chara odzyskac po przez magiczne 5 "Ojro" |
@Sarin
Mam nadzieje,że uczysz się jeszcze bo Twoj iloraz inteligencji na chwile obecna jrzuca się w oczy i to wcale nie jest komplement. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:12. |
|