Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

bielskoyeye 25-03-2007 13:27

PROSZE 500 FOTEK i 10 FILMOW

http://s4.photobucket.com/albums/y10...BBa%20meeting/

Ale odrazu widac ze ci z gdanska to pleby ........... HAIL BB TEAM!!!!!!!!!!

@SAM JESTES GNIOTEK GNIOTK€[Ió[/i]

Sarin 25-03-2007 13:39

Ja Gniotek? ? ? ? weź popatrz 10 sec na pysk Petra i zobacz czy nie zaczniesz się śmiać jak pomyślisz o gniotkach xD

Btw... Petro musiał sprzedać pieniążki w tibi.. żeby starczylo im na dziweczke..

neutral.forum.fighter 25-03-2007 13:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zhuki (Post 1333219)
O kim mowisz o tajfunie ktory zrobil 280 lvl i gral caly czas w pilke czy moze o spawnie ? a moze o czipsu ?

np. o sobie i wlasnie ide grac :D:D:D
nara zostancie w chacie piekna pogoda

ty a moze o zwidku ?? to samo moge powiedziec / dalem przyklad ze pilka nozna moze byc sposobem spedzania wolnego czasu ale co ty mozesz o tym wiedziec :)

Milten 25-03-2007 13:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sarin (Post 1333358)

@ FENIX FAJNĄ MASZ BLUZe;/ ale wiesz, ze nalezy sie przebirac?;/

hmm kiedyś już ktoś o tym pisał, nie wiem czy Wy jesteście tacy głupi czy tylko chcecie koniecznie kogoś obrazić. Załóżmy że ja Cię widzę 1 marca i jesteś w czerwonej bluzie później Cię widzę 30 marca i znowu jesteś w tej samej bluzie czy to znaczy że przez ten czas chodziłeś ciągle w jednym ubraniu??

Sarin 25-03-2007 14:00

Gdyby to się zdarzyło 1-2 razy to ok ;) Ale zobacz.. dał swoje zdjęcie z kolegami.. byl w tej bluzie.. Gdańsk- ta sama.. Wrocław -- TA SAMA.. spotkanie z Ymy - TA SAMA.. BB- TA SAMA .. fe...

Może tą firme reklamuje ;)?

Rodri 25-03-2007 14:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neutral.forum.fighter (Post 1333398)
np. o sobie i wlasnie ide grac :D:D:D
nara zostancie w chacie piekna pogoda

ty a moze o zwidku ?? to samo moge powiedziec / dalem przyklad ze pilka nozna moze byc sposobem spedzania wolnego czasu ale co ty mozesz o tym wiedziec :)

Tez uwazam ze pilka nozna to zajebista sprawa ;) _/

Pall_Mall 25-03-2007 14:26

A jak swoj wolny czas spedzam na okradniu straszych pan z torebek takie moje male hooby

Nirt 25-03-2007 14:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sarin (Post 1333358)
Mhm.. nie wiem co macie w stosunku do Imy.. Czy on wedlug was zle wyglada?;-) Zobaczcie zdjęcie A i B... bardzo NORMALNI ludzie.. nawet dodam, ze na pewno mają powodzenie u dziewczyn.. A jeśli chodzi o siostre i młodszego brata Imy to ludzi oni są młodzi i wyrosną z tego-.- nigdy nie byliście młodsi?

A Taifun weż żalosne teksty "za poncza' bo za "ponczka" to mozesz klekac do miecza; )

@ FENIX FAJNĄ MASZ BLUZe;/ ale wiesz, ze nalezy sie przebirac?;/

Co Ty pedal jestes?

@UP

No to masz sie czym chwalic faktycznie :/

Sarin 25-03-2007 14:44

@Nirt
Mhm żeby ocenić wygląd kogoś to trzeba byc pedałem?

Do Vision.. mogą was porównywać do pączków do świnek... ale to i tak dobrze.. na waszym miejscu załamabym się dopiero wtedy gdyby mnie porównali do twarzowców z DUSKINESS albo gniotka

jit 25-03-2007 14:59

Trzeba byc strasznie zakompleksionym, niedowartosciowanym i skrzywdzonym przez los czlowiekiem zeby smiac sie z innych ludzi z powodu ich koloru skory, ubrania ktore nosza, lub tego ze maja nadwage..

Sonik'ex 25-03-2007 15:16

Boshe jak widze te foty to KRZYCZE ''ZAL'' czlowieku czym ty sie chwalisz ze dotkles CYCKA KU....RWY BLONDYNY? jetses teraz kozak i mamy ci dac po 100k bo jestes kul i pijesz piwo? co nas obchodzi to ze ty musisz wynajac ...prostytutki....? mi by bylo glupio ale wiem niemasz powodzenia u dziewczyn to musisz niestety....na panie isc ......to tyle :> HAIL VISION:baby:

Eliess 25-03-2007 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kakaa (Post 1333213)
Oświęcimskie klaty? To chyba tak nie powiesz o Katrili :D i o Zwidku :D

A. Zwidek
B. Zwidka Siostra mmMmmm żyleta.. HeuehuEh :D
C. Katrila (za mało ruchu)

P.S Ima to ja LEzlo :D Ten co cie kocha na forum tibicom :D
P.S 2 Zwidek gdzie ty tak szybko expisz O,o ? Znowu Ima blokuje i ruluje pełno hydr a ty tylko e-wave?

nie no normalnie ludzi nie wyzywam , ale jak bym tak wygladal to na jakis kurs zaraz bym sie zapisal

btw : katrila ty jestes tranwestyta ze w rl facet a nick baby w grze rotfl'n'lol ?? fajny masz usmieszek

Gz nareszcie ima zbanowany ^.^

@down
dzieki za komplement ale nie czujemy sie samotni , ty takze jestes ;]

Viexorinio 25-03-2007 15:19

Bożeeee ale wy jesteście niedojebani żal

Slovik 25-03-2007 15:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez omagad (Post 1332969)
mierzysz wszystko miara pilki noznej ty ograniczony debilu?!
wez skoncz pajacowac i nie oszmieszaj sie duzo gadasz i sapiesz a kibic z ciebie jak z koziej pizdy trabka zapewne..
w dupie byles gowno widziales...

Ziomek, żal mi ciebie po prostu żal... Ograniczony sam jesteś, zresztą nie mam ochoty bluzgać sie z tobą..

Grubello 25-03-2007 15:24

Zdjecie olka w innej bluzie i ludzi z braniewa

http://img262.imageshack.us/img262/5...aniewko4vi.jpg

Masywny_Titania 25-03-2007 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grubello (Post 1333588)

nom, sasho pansa powazny gangster:PP

Hellraiser 25-03-2007 15:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1332557)
To zamiast gadać na forum kto kogo skarci weźcie się do roboty bo nudno :<

Signed by blood.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1332557)
Jak to spalił sie komp ? No chyba ze dysk sie zjarał to przepadło.. a przypomnienie hasła ? A rec key ? Oo

"Chłopak się zjarał, spalil mu się dysk, alles miał na tym dysku, a ze sie niby zwazyl, to juz nic juz nie odzyskal, i zapomnial gdzie mial rec keya," - To uslyszalem tez juz dawno temu, wiec na pewno to nie jest czysta prawda w 100 %.

A ze nie odzyskal chara przed wakacyjnym Update'm to wiadomo ze stare rec keye są nie aktywne ;s, wiec ende z tym charem bedzie sobie dalej lezal. - To wiem z autopsji.

@Down

Jeszcze nie wiadomo, czy by sie dalo tego chara odzyskac po przez magiczne 5 "Ojro"

Nirt 25-03-2007 15:52

@Sarin

Mam nadzieje,że uczysz się jeszcze bo Twoj iloraz inteligencji na chwile obecna jrzuca się w oczy i to wcale nie jest komplement.

eloelo520 25-03-2007 15:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kakaa (Post 1333213)
Znowu Ima ruluje pełno hydr a ty tylko e-wave?

zrulowany to ty masz mozg

Bilduulach 25-03-2007 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1333581)
Ziomek, żal mi ciebie po prostu żal... Ograniczony sam jesteś, zresztą nie mam ochoty bluzgać sie z tobą..

Olej go chłopak niewie co to kibice :D :D :D . Na Wisełke jeździsz?:confused:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:12.