Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Azenus 16-03-2007 13:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1317761)
HWL juz przypieczetowalo los kondy i jego friendsow :]
Calkowicie rozumiem Lovize, z takimi ludzmi nie chcialbym walczyc u boku, powinni zrobic kilka sneakow, KTO SIE NIE WYPLACIL?
Keekz sprytnie zrobil gildie ze niby sa bezpieczni haha

Ja sie nie wyplacilem B)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korzen_82 (Post 1318109)
Z HWLami chodzi tylko o to że gdy LS było hunted nie mogli zebrać paymentów za POI Quest. Więc Toxo Yeangus z Keekzem wpadli na pomysł by zrobić temat o "POI date set" i drugi temat o "Free Galana". Teraz pozostało im zebrać 20k za war paymenty + 300k za POI po czym all polacks ZNOWU WÓCICIE DO PZ

TO smutne że was tak robią w bambuko ale ile razy możecie wyciagać wnioski?? Może czas najwyższy przejżeć na oczka? Jak zobacze że już część z Was popłaciła za questa to przedstawie wam tu oficjalny filmik (li z niego screeny) na którym "przypadkiem" została zarejestrowana rozmowa o tym podczas niewinnego questa ( i na szczęście zdążyłem go zgrać zanim autor go usunął). Ale narazie by mieć zbite poczekam aż popłacicie. Pozdro all. Galana nie ma przyszłości

Zgadzam się, poproszę o filmik ^^

Rivix'o 16-03-2007 19:08

gadalem z szakalem edkiem i on tez tak jak ty nie ma zamiaru sie wyplacac za to RESPECT DLA WAS trzeba miec swoj honor nawet w grze

Cataclism 16-03-2007 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rivix'o (Post 1319041)
gadalem z szakalem edkiem i on tez tak jak ty nie ma zamiaru sie wyplacac za to RESPECT DLA WAS trzeba miec swoj honor nawet w grze

dobra zwies lol xD hahaha

Azenus 17-03-2007 01:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rivix'o (Post 1319041)

A kiks mi mówił że jeszcze tylko ja zostałem ;P
Cóź pozostaje mi powiedzieć, to zaszczyt być respektowanym przez tak zacnego człowieka jak Ty mój drogi przyjacielu, kimkolwiek jesteś :D B)

: *

Toca 17-03-2007 10:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azenus (Post 1319562)
A kiks mi mówił że jeszcze tylko ja zostałem ;P
Cóź pozostaje mi powiedzieć, to zaszczyt być respektowanym przez tak zacnego człowieka jak Ty mój drogi przyjacielu, kimkolwiek jesteś :D B)

: *

A Sir Zemus zapomniales o nim ? z tego co pisze na forum nie zaplacil xD

aragorn uczciwy 17-03-2007 10:49

Vikcel:
Mar 17 2007, 05:20:59 CET Killed at Level 61 by Lovize

Lovize dzisiaj nabil na HWL tyle fragow, co wy przez cala wojne;] (Jesli sie liczy Vickela do HWL...xD)

Azenus 17-03-2007 13:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1319802)
Lovize dzisiaj nabil na HWL tyle fragow, co wy przez cala wojne;]

0wned :'(
bb

Mlecziii 17-03-2007 16:38

Tu jest film z vikcel
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20693

Uzu 17-03-2007 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korzen_82 (Post 1318109)
Z HWLami chodzi tylko o to że gdy LS było hunted nie mogli zebrać paymentów za POI Quest. Więc Toxo Yeangus z Keekzem wpadli na pomysł by zrobić temat o "POI date set" i drugi temat o "Free Galana". Teraz pozostało im zebrać 20k za war paymenty + 300k za POI po czym all polacks ZNOWU WÓCICIE DO PZ

TO smutne że was tak robią w bambuko ale ile razy możecie wyciagać wnioski?? Może czas najwyższy przejżeć na oczka? Jak zobacze że już część z Was popłaciła za questa to przedstawie wam tu oficjalny filmik (li z niego screeny) na którym "przypadkiem" została zarejestrowana rozmowa o tym podczas niewinnego questa ( i na szczęście zdążyłem go zgrać zanim autor go usunął). Ale narazie by mieć zbite poczekam aż popłacicie. Pozdro all. Galana nie ma przyszłości

Nikt nie robi nikogo w bambuko i nikt nie jest glupi.. my dokladnie wiemy ze piekna free galana nie jest mozliwa i ze hwl zrobilo to bo bylo im to na reke.. ale zaplacenie 20 k za mozliwosc poexpienia przez tydzien 2 czy miesiac bylo i tak oplacalna propozycja dla osob bedacych w wojnie .. 20 k mozna w 1 dzien zarobic.. a to daje mozliwosc podbicia lvli nam i zarobienia pieniazkow w razie ponownego ataku hwl na nas .. jaki sens bycia w war bez pieniazkow na runy blessy mf ssa itd..co do lovize to jest mi przykro ze go zostawilismy .. ale tylko ze wzgledu na niego nie moglismy odpuscic takiej okazji.. lovize i tak wiecej nie bylo niz byl z nami.. co do kondy n/c

Komandos Strong 18-03-2007 10:46

@ up

jestem ciekaw kto wiecej naexpi heh hwl w jakims stopniu zrobili free galane po to zeby lepiej im sie expilo przypomne ze czym wiecej ludzi online tym szybszy spawn

Azenus 18-03-2007 13:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uzu
co do kondy n/c

Konda dzwoni do Lovize "Nie chce mi się na nich czekać, idę się sam napie'rdalać po czym pada jak szmata, więc nie ma co na niego nigdy liczyć :]

libner 18-03-2007 15:29

Galana 396 GER

Bravo juz prawie 400 -.- pierwszy raz od miesiaca -.-' Moze niedlugo bedzie 450? O.o

Toca 18-03-2007 15:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez libner (Post 1322207)
Galana 396 GER

Bravo juz prawie 400 -.- pierwszy raz od miesiaca -.-' Moze niedlugo bedzie 450? O.o

Zaczelo wiecej ludzi grac i sie lagi zrobily :S

Toca 18-03-2007 18:22

Apropo lagow przeprowadze sonde, niech kazdy napisze jaki ma net i czy ma lagi =)

Morbom 18-03-2007 21:39

Ciekawe co to oznacza:
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1584168

#edit
21:22 Stiven Paladynek [18]: KONDA JEST W SWIATYNI W THAIS !!!!!!! CHODZICE DO THAIS

żal

Kenseji 18-03-2007 22:32

mam neo,na galanie mam gigantyczne lagi,zaś na selenie 0 lagów

libner 18-03-2007 22:35

OMG wlascwie to zaczelo mnie to all jebac -.- Tak przemyslalem i najwiekszy szacunek mam do Azenusa, ktory jako jedyny nie zaplacil... omg juz wole HWL niz tych co zaplacili -.-' Boltina jaki koles byl jak chcial szmal na wojne, jak proponowal wszystkim wstep do how we lole... teraz to jak sie zapytalem czy serio zaplacil to byla cisza... pffff... chyba wracam do gry... widze ze nie ma sensu na nikim tutaj polegac poprostu zal.pl -.-

Bartol1 18-03-2007 22:43

Ja tez sie nie splacilem :P W ostatniej war nie walczylem, ale hunta mam i tak :D

Poznanski Rycerz 18-03-2007 23:04

...

Ja nie zaplacilem -.-

Vlachyslav 18-03-2007 23:23

Zemus jest caly czas ten sam i nie jest w tej gildii.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:02.