![]() |
|
Cytuj:
Jesteś moją mamą, że mówisz, że mam iść spać ? :) Nie będę się z Tobą kłócił bo jesteś debilem zniżysz mnie do swojego poziomu i pokonasz doświadczeniem .. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Że wam się te najeżdżanie na szmatoła nie nudzi...
|
Cytuj:
Włóż idioto wtyczkę do kontaktu xddd |
Cytuj:
|
smatol (7-01-2009 18:42)
i co walisz gnój? Marcin (7-01-2009 18:42) moze to niejest juz taka wies ale jest spoko ;p HAHAHAHAHHAHAHASUHUASHUASHAHAHAHAHHAHAHASUHUASHUAS HAHAHAHAHHA HAHASUHUASHUASHAHAHAHAHHAHAHASUHUASHUAS O KUR** LEŻE XDDDDDDD Shadow, to jak wbijasz? Czy sie boisz? I nie pierdol o fotce, tylko przyjezdzaj. Nie jestem taki wyjebany jak ty w barach i w ogole, blagam cie przyjedz. |
Cytuj:
Name: Lord Nelson Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 83 World: Luminera Residence: Venore House: Elm Street 3 (Venore) is paid until Jan 30 2009 Guild membership: Vandal of the Vx Team Last login: Jan 08 2009, 18:14:44 CET |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
e gejszo pedofilku zofilu nekrofilu pedale oraz mutancie genetyczny nie myslacy o niczym innym tylko o pixelkach typu Tibia aa idz expic exp ci s*******a jak bys umial czytac to akurat pod ss jest podany link tylko ze ty kurwa slepa jestes i niewidzialas nawet tego. tylko wytlumacz mi jedno dlaczego jestes pierdolniety 5 letnie dzieci cie bija na dworze o jak mi szkoda a fryzjer ise o mnie nie musi pytac :D jak bede chcial to sam do niego pujde lysa lamusowata palo mam wrazenie ze na tym swojim osiedlu lub na tej swojej wsi nic nie nzaczysz i tu chesz zablysnac blad to ci sie nie uda nara ****u |
Cytuj:
#down Ciebie tesz Ciebie tesz * : |
Cytuj:
Kto będzie taki miły i da mi GG do Shadołka ; * |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
najlepiej żeby loot był i żeby dedow nie było , dzieci by sie przydały to by każdy miał druida/sorca i by mi kasę zarabiali a zdrowie to tym gorsze tym lepsze żeby więcej czasu na tibie było
|
@jakaś ciota z Refugii
pierdol sie matkojebcu @rzal i co ustał ci? xd kurwa all było podpięte do kompa kurwa tylko monitor nie działał a kom, diody, wiatraki itp chodziło @meniek będziesz moim przyjacielem? plx @jarek zjebany rower stary koniu do roboty a nie w tbie grasz ;p @zloniesz ej za fri obetne ci włoski ale tylko na bani :D:D jak na cepie masz tyle to już boje sie pomyśleć co masz w gaciach xd edit: o wiem masz dżungle brazylijską |
Szedof i na chuj sie rzucasz? kazdy tutaj ma z ciebie pompe i tych br friends, dales swoja fotke, udajesz koxa = fail mate, potem probujesz z twarza wyjsc i tylko sie bardziej pograzasz, inne swiaty juz maja brecht z ciebie, pozdro z Secury ;\
aaaa jak chcesz moja fotke, nie zebym mial cos do pedalstwa, ale mam, wiec wpisz lepiej "chlopcy do towarzystwa".. czy cos.. :confused: |
Cytuj:
To po wsiursku, narzecze wypizdowskie? Cytuj:
btw. jak tam wychodek xddddddd? |
Cytuj:
|
szadoł mi sie wydawalo ze cos wspominales na prv ze ze mnie na forum sie smieja xd
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@tadi
na tibia.com tak ci pojechali, że dałeś topic PLS CLOSE THIS TRADE cz jakoś tak wiec sam widzisz :) @jarek zjebany rower ciągnij plx? @rzal też cie kocham ofc piszesz to co zwykle |
Cytuj:
edit: Chlopak sie speszyl chyba xdddddd |
fajnie ze dajecie zdjecia ale to forum do ssow z tibi a nie gry "Pokemon"....
jak chcecie sie klocic to zrobcie sobie osobne forum np. nooby z luminery albo dzieci z porazeniem mozgowym...8o nie chce sie tego ogladac przez te wasze dziecinne rozmowy:( |
Cytuj:
Cytuj:
a po 2 to : nie fri tylko free. za fri to matce mozesz dupe wylizac |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@rzal
:* kochanie |
aHHaAHUaAahAHahAHahAHahAUHAuhAHUahuAHUahuhUAauhUHA
Toż to lepsze niż rozmowy w toku ; D |
Szmatoł: kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ?
|
@shadow
haha jebnolem skrzesla jak przeczytalem twojego posta czlowieku jestes smieszny zalosny oraz zdrowo pierdolniety.Widzisz to ze na tej twojej wsi nikt nie traktuje cie powaznie to na forum sie wyzywasz?? czy mzoe br ju ci nie pozwolili wlazic w dupsko?? Maly taki zasrany twoj obiazek ktorego nie spelniasz ZAMKNI KURWA PASZCZE PALO NIEMYTA do mojej glowy nawet nie podejdziesz <chodzi mi o rl> uwiez mi. po 1 frii to widac jak cie pisac ucza :D po 2 ucz sie od innych zeby tolerowac all poglady i subkultury jak bys nie odruznial ani twoj brat to jestem punkiem nie tam zadnym zasranym emo takich jak emo to tylko gnebie<oprocz allan lon lon> po 3 idz do szkoly zjebie. Cytuj:
|
Kozacz bardziej.
17:05 You see a dead human (Vol:10). You recognize Jah Mighty. He was killed by a chakoya toolshaper. |
@zloniesz
a włosy ściete? @jen bocił>? |
Cytuj:
|
|
@ciota achelos?
ssij pałe ścierwo |
2 Metrowy huj wchodzi w osrana dupe shadka _/
|
lllllllllll
|
...