![]() |
|
Cytuj:
HALA ESPANIOL ;];];];]];];];];]];];];];]];];];];];]]]];;];; |
Real Madryt 2:2 Espanyol Barcelona
Tylko punkt na otarcie Łez :'( Real Madryt - Espanyol Barcelona - Recreativo Huelva Trzej Królowie Hiszpanii! : ) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
A rząd ustąpił. I znowu złodziejstwo, cwaniactwo i załatwiactwo zwyciężyło ;s
|
Chyba nie miał wyjścia. Pozostawienie kuratora kosztem najbliższych meczów z Czechami i Słowacją, a być może EURO 2012 było by głupotą.
|
mi tam najbardziej by było szkoda lecha, ale mimo wszystko na miejscu drzewieckiego bym nie ustąpił, może i bysmy przegrali z czechami walkowerem, ale to by zaprocentowało w przyszłości
|
Lecha by bylo szkoda, Euro 2012 rowniez.
Zastanawia tylko, czy przy tak slabej reprezentacji nie warto by bylo poswiecic MŚ2010 i zrobic wreszcie porzadek? Jest to w ogole wykonalne? |
Poświęcając MŚ2010 święcimy również Euro 2012 :S
|
Głupia sprawa. Gdyby nie to Euro u nas to był bym zadania, żeby zawieśic to wszystko i poświęcieć MŚ w RPA. I tak nic nie zdobędziemy a może coś uporządkujemy... chociaż wierzycie w to?:)
|
watpliwa sprawa.. gdyby Lato lub kto inny zostal to kasa moglaby mu walnac do glowy i mogloby byc to samo co jest teraz.. nigdy nic nie wiadomo.
co do euro... stadiony - wierze, ze wybuduja ale "autostrad" niemozliwe, juz jest takich pare chociazby bez pasa awaryjnego - a to nie jest autostrada |
Nigdy w życiu nie chciałbym, żeby prezesem był Lato... najchętniej to zwolniłbym to całe towarzystwo wzajemnej adoracji. Tylko to trochę niemożlwie.
|
Lato i Boniek to to samo środowisko. O pozostałych dwóch kandydatach prawdę mówiąc wcześniej nie słyszałem, więc nie mi ich oceniać (o ile się nie mylę jeden z nich pracuje w PZPN-ie teraz, więc przypuszczam, że to tez jakiś przyjaciel Listka)
|
Cytuj:
btw. Jonh Dorian rox ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
szkoda, liczylem na grupe Milan, Ajax, ManCity, Hertha, Lech, ale mecze z CSKA i Feyenordeem tez moga byc fajne.
|
może z nąsi coś ugrają u siebie, z deportivo- wątpię. na pkt na wyjazdach raczej nie ma co liczyć
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:07. |
|