![]() |
|
z Danem i Gossem :D:D:D
|
Nie gram już < 3
|
Czytając poprzednie kilkadziesiąt postów...
ja pierdole, ale wy macie problemy... xD Pozdrawia Rekin Lord Vader ^^ |
Ja pierdolę, nikt już na żadnym OTSie nie gra..?
|
Gralem na albanii ale server zownowany i team poszedl gdzie indziej,teraz mam chara na azonera.com noobski ots ale dziala pod tibie 8.41 wiec sobie botowalem ;)
|
Ja na azonerze tez mam jakies tam chary ;p ale lowki kolo 170~
|
Tam lvl nie jest problem wbic a jakby sie tak z 8 osob zdecydowalo grac to mozna zownowac server
|
To ja dzisiaj założę konto. Gdybyśmy mieli grać- ma ktoś jakiś serv TS/vent?
@edt I może moglibyście polecić jakiegoś dobrego, darmowego bota, bo licencja blackd się skończyła? : P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
http://azonera.com/?subtopic=guilds&...=show&guild=32
tyle nieużywanych charów.. xd |
zrobic 150 lvl to jest chwila...
|
I tak pewnie mało kto będzie grał. Nie wiem czy Destro zechce, ale to i tak mało ludzi jak narazie.
|
Można ew. dołączyć się do jakiegoś małego teamu.
|
Z tą wojną to było oczywiste, że Dan i amerykańce w końcu pójdą vs ccs team. Zresztą, tera będą share lettery leciały, hacki itp. Cipy i tak zmasakrowały pvp, wojny, więc nie wiem, czy w ogóle jakikolwiek war tutaj będzie..Bo po 2-3 openkach wszyscy będą z rsami a i black skulli nie zabraknie.. a jeżeli będzie to nie taki, jak wcześniej (czyt. kiedy było normalnie)
Hail Cipsoft. |
Więc wszyscy na otsa wbijać!
18:53 You advanced from Level 99 to Level 100. 18:53 Insane [100]: xd |
|
pff..
Wbijać na na tą azonerę ludzie! Już dołączyłem do jakiejś małej gildii z vt, jeszcze wy podochodzicie i można zacząć zabawę |
Jakbyscie ogarneli team to piszcie tez wbije ;p
Co tam u was ludziska tak wogole? |
Ja do kolejnej gildii przechodzę, chyba nowego chara zrobię, a was ciągle na otsie nie ma.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:31. |
|