![]() |
|
a Kakej mowil ze kto wraca do flow jest pionkiem flow nie wiem dokladnie jak to sie stalo ale naprawde pozazdroszcze ;] pionki
|
lans na stoku jak co roku...
@toksong kurewsko dobra rakieta |
@up
BOOONKERS ! :dance: Maciej: 23:03:56 michalem Ci pisac 23:04:00 ze riposta mistrz ;) |
UWAGA
Mateusz nagral na kakeja diss mozna posluchac tutaj : http://boorex.wrzuta.pl/audio/8OBczN...ia_-_tekstylia najlepszy rym i pojazd 1:48-1:53 |
CZEE SEE :D
"LOZA NIEPOKONANYCH" @down Nie bede sie juz bawil w jakies kurwa argumenty ani inne takie rzeczy bo JEstes za glupi zeby to kurwa pojac... GON SIE SZCZYLU ... |
Nie frajer, ale słowa "Tak kończ± frajerzy".
Kuraa: Ja nie wróciłem do flow. |
Cytuj:
|
Cze¶ć. Ja słucham Rysia :) Przeczytałem ostatnie 10-15 postów i kompletnie nie wiem o chuj wy się prujecie. Toksong tam co¶ freestyleował...
Chcesz przysapać, znów pojedziesz tylko: Kurwa! bo ubogi zasób słów synonimem Twego gówna |
Ja nie freestyleowalem kniaziu, tylko cytowalem... :D:D
Ale dissa z dj Boorkiem nagralem 8o PS. DZIEKI SEBUS ZA BITA hahahahah |
No ale dalej nie rozumiem nie gram pare dni a tutaj widze jakies posty typu Kakej jest wolny . Zwracam szacunek lecz zastanawia mnie jedno jestes wolny czy nie ^^?
|
No tak jest wolny, przeciez wujek eter zalatwi wszystko B) Szkoda ze Kakej rebelionista tak szybko zmięk :D APOKALIPSA PRZEPOWIEDNIA ZACZYNA SIE SPRAWDZAC "PO CO TA AGRESJA I TAK PREDZEJ CZY POZNIEJ ODDACIE MI CAHRY" cyt by oLaf :D
@down W sumie ten gamon bedzie poprawiac respa haha |
NO to je¶li wujek eter taki jest bardzo hojny to niech tam walnie posta ;> apropo mnie ;] Flow samo z siebie robi posmiewisko ludzie ich opuszczaja a ci na hama staraja sie ich uwolnic ;o
|
Wujo Eter dobry chłopak :)
Nigdy nie będę we Flow, bo nie chce być. Za mn± się kto¶ wstawi, za Tob± nikt. |
Cytuj:
nie bij... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 218 World: Aurea Dziękuję, dobranoc http://img5.imageshack.us/img5/446/2z3opyf.png |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Posłuchaj, to się dowiesz Aby ta dyskusja się nie urwała na następne kilka dni, to dla rozbujania towarzycha forumowych bandytów mogę pochwalić się, że w t± sobotę mam swoj± 100dniówkę na której mam zamiar zajebi¶cie się bawić B) Heh, przypomniał mi się ten kwas na forum jaki był, gdy omyłkowo okazało się, że Miodek wrócił ze Swojej koło 23 i pojawił się na masslogu :D Ale było :p EDIT: Cytuj:
|
Jestem zawiedziony :( Postaraj sie lepiej bo nudaa...X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:37. |
|