![]() |
|
Mar 13 2007, 14:53:15 CET Killed at Level 48 by Duendelouco
hyhy... pier gonil mnie jakis zjeb 100 lvl~ a pozniej jak mu z kazo zwialem to mnie dopadl glory Backsa i Deundelouco xD |
@Kasztan
PK-ujesz? Czy na ciebie poluja? |
Cytuj:
@UP Ja poluje i oni poluja... |
@Leo
ja na new pvp ide na 99,9% :) mozna wbić ekipą :>:evul: ale bez noobów... |
Jestem za tym abysmy poszli razem na nowy serv...
Bez klotni ... ze wspolnym celem... Wszyscy, po to aby sobie razem pograc :) Musielibysmy sobie ufac, wymieniac sie runami, equ itd. To mialoby szanse powodzenia.... |
Po 1. na gg napisałem tylko jedno słowo i tylko raz a to słowo to "help"
Po 2. Sam jesteś cipa i burak Po 3. W dupie mam to czy padne czy nie bo ja to traktuje jak gre a nie jak rl życie Po 4. Jak byś nie widział to jak za tobą pobiegłem to wszyscy z ID stali pod dp Po 5. Nie atakowałbym cię gdybyś ty mnie nie próbował ubić na DC :baby: |
Cytuj:
|
Qwa
Ludzie nie warjujcie :) Myslcie o nowych servach :) Myslcie o wspolnej grze :) Wiem ze Potus nie pojdzie (100 lvl) ale wszyscy inni moze? Jesli zapomnicie o klotniach :P |
Ładna dzisiaj pogoda, nieprawdaż? :)
|
Żal ci dupe ściska że padłeś :baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Masz satysfakcje ze ubliliscie holu w 6 osob? i kazdy mial wiekszy lvl ;s?? |
:evul: :evul: żal.org.br to ty holu, bo swoją postawą nikogo nie reprezentujesz, nawet frajera, apropo ten twój adres nadal aktualny?
|
Cytuj:
A co wyslesz mu grozby ??:baby: |
co do new serwa to jak sie uzbiera team to tez moge isc :)(tylko pvp) duzo osob ma pacc to odrazu bedziemy mogli wziasc sie za wyzsze lvl:)
|
Nie dajecie już szans Silverze? Ja mimo dedów, które miałem już przez polaków i głownie przez nich jakoś gram chociaż reputacja polaków jest tu marna. Pelno noobów i czasem lepiej nie przyznawać się że jesteś pl...
|
@Ligus
tak dokladnie normalnie placze ;( pociesz mnie konfidencie:evul: @Mendolina taaa adres aktualny, wpadaj przekope cie wrocisz do domku szybciej niz przyjedziesz, I'm waiting:evul: @Max Powiem ci ze jak wolisz sie nie przyznawac ze jestes pl to Gz dla ciebie, nie no zajebisty klimat masz :) |
Mmmm...
Fajnie by było znowu razem grac na serwerze(Leo i Markiz). Myślę, że mógłbym również pójść na new serwer ^^ pierwsze 3 dni byłyby strasznie nudne i męczące, ale potem byłoby łatwiej :). Wybrałbym palka/najta( sorca/druta wybierają teraz praktycznie wszyscy). Taka ekipa 10-15 zgranych ze sobą polaków, trzymających sie razem to całkiem fajna sprawa :). |
@Ho'u
Kto komu przekopie to się okaże :evul: , no narazie nie przyjade, bo buda przeszkadza, ale gadałem chłopakom, żeby załatwili samochód może na wakacje:evul: , bo troche do tomaszowa jest:D |
Cytuj:
zal.br |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:44. |
|