![]() |
|
żal
Jak czytam to forum to aż mi was żal. Każdy ma zdanie o innym, jeżeli jesteście tacy piękni dajcie swoje fotki chyba że się wstydzicie. Wydaję mi się że byłoby więcej takich z których można by sie pośmiać. I prosze was jak macie zamiar się napinać pokazujcie rl chary a nie jakies noobki z 10 lvlami i wtedy rosną forum fighterzy, chyba ze wasze osiągi to 20 lvl i wykonany Dezert Qest.
Pozdrawiam. |
Cytuj:
nie ma co, waga ciężka;d |
Dla panuf kibicuf piłky norznej tego tematu http://forum.tibia.pl/showthread.php...36#post1333836
|
Cytuj:
@down ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
lzej? |
Cytuj:
a ty sachar dowartościowałeś sie ryczący 14-latku? |
Cytuj:
|
Ima Fan Footballu
" :d:d:d
Btw. Kazakhstan 2 - 1 Serbia <----- Huahuahuauhahuahuhuahua Poland 4 - 0 Azerbaijan " imcio imcio imcio wielki fan footballu ktory zasmieca nam forum o pilce:D twoja wypowiedz z forum tibia.de |
Cytuj:
Nie musze sie na nikogo kreowac, znasz mnie? W przeciwienstwie do wszystkich prawie tutaj forum fighterow, nie wstydze sie siebie i mam odwage pokazac swoja fote takim baranom jak ty, ktorzy jak nie siedza przy tibii, to planuja co beda robic jak juz beda grac. Ty sie kreujesz za to na najlepszego gracza w tibii, ale nie za bardzo ci wychodzi petro. I sellnij pare kk na allegro i kup jakies ciuchy ziomkom z gildii bo co raz w tych samych... A co do mojego commenta o sasho, to byl zart... musialo cie niezle zapiec chyba, nie? A jak juz sie czepiasz kto sie na kogo kreuje, to ty sie chyba na szpiega z krainy deszczowcow/eminema ze swoim fuckiem |
ehh......ja powiem jedno
NIESTETY z tego calego działu robi sie jeden wielki OT "RZ"al patrzec xD ale przynajmniej pobrechtac sie mozna, a nie ciagle Tibia, Tibia :) |
Cytuj:
|
Ale jestes blyskotliwy.... A to ze potrafie skleic cos dluzszego niz dwa zdania zarzucone bluzgami to nie moja wina
a wogle widziales kiedys pol strony?:P |
Ty petro sprzedaj Taifuna i wykup sobie karnet w fitness clubie dobrze ci zrbi.
|
Cytuj:
|
Spaaw,Ymy dead ^^
|
u lala total owned?
|
Name: Spaaw
Mar 25 2007, 22:06:38 CEST Killed at Level 196 by Zwidek and by Haasky Name: Ymy Mar 25 2007, 22:07:25 CEST Killed at Level 154 by Katrila and by Yiubh Do'Urden Name: Dalus On Sunss Mar 25 2007, 22:09:05 CEST Killed at Level 120 by Yeetro Name: Jitvey Mar 25 2007, 22:08:34 CEST Killed at Level 113 by Zwidek and by Yeetro Name: Apff Mar 25 2007, 22:09:05 CEST Killed at Level 109 by Zwidek and by Kerston Name: Raaell Nabu Mar 25 2007, 22:09:18 CEST Killed at Level 112 by Kerston and by Xareta żal.pl :/ Szkoda, że popadali. Gz Vision. Tym razem wam się udało... |
Spaaw,Ymy,Apff,Jitvey,Dalus~~ sie wyjebali
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:02. |
|