![]() |
|
Cytuj:
|
Twój stary to
Cytuj:
|
Cytuj:
|
You made my day
|
W sumie przez niedziele obejrzalem 3 mecze; Ruchu z Jagą, Chelsea z Manchesterem i Interu z Roma. Najsmieszniejsze jest to ze najlepszym widowiskiem byl ten pierwszy mecz z rodzimej ligi.
|
http://i38.tinypic.com/blb3m.png
Genialna fota. :confused: Faytah. Ja podobnie z tym że zamiast Inter-Roma, obejrzałem Lyon-Marsylia i właśnie hit francuskiej był najpiękniejszym spektaklem. 5-5 się skończyło :D p.s faul Evansa na Drogbie, dla tych co nie widzieli. Boże widać że celem Evansa było tylko kopnięcie Drogby, to musi być kara, no musi... a Evans jest mierny i chujowy. http://www.youtube.com/watch?v=4cYT0i0Pstc |
@up
Oglądając gole z tego meczu uważam, że bramkarze zagrali fantastycznie. Ze 2 czy 3 bramki to na ich konto na 100%. A ostatnia bramka dla OM to napewno bramkarza. |
Evans jest bardzo dobry, zdaje mi się, że tak zaatakował Drogbę, bo pewnie dał mu się sprowokować czy coś.
|
Liverpool dostaje u siebie w dupę 2:1 z Birmingham. Jerome piękny gol.
|
Cytuj:
|
O kur*a...
|
Cytuj:
K.Jay |
Cieszyłem się że Real odpadł, a tu taka wiadomość :(
|
Piłkarze Barcy grają z czarnymi opaskami na rękach, właśnie z powodu śmierci Enke, który grał kiedyś w barwach Blaugrana. Mecz został także poprzedzony minutą ciszy.
trochę w innych klimatach: Real out btw. rozwalił mnie transparent kibiców Barcelony: "Forca Alcorcón". Co do meczu - pierwsza połowa niemrawa, bez bramek. W drugiej już 5 goli (fajnie było, jak Messi wszedł - po minucie zagrał świetną piłkę do Iniesty, dzięki której padł gol, a kolejną minutę później sam przeszedł 3 obrońców i umieścił piłkę w siatce) |
Podobno to było samobójstwo. Zostawił żonę i 8 letnią adoptowaną córeczkę.
@down A jakiś ogólny powód podano? |
Cytuj:
Rzucił się pod pociąg. @Topic Real zawstydził Wisłę.... Ogłoszenie: Klub ze stolicy Katalonii ma do sprzedania 5 bramek. Chętnych z Madrytu zapraszamy do negocjacji. @up Nie wiadomo nic dokładniej na razie. |
|
Gdyby Real nie dał dupy z trzecioligowym zespołem, to teraz mielibyśmy piękny dwumecz z Barceloną:(
|
Cytuj:
Można sobie skonfrontować tą waszą, jesienną depresję z prawdziwą. Ta druga to nie wymówka przed lenistwem. My żyjemy dalej, a więc @topic. Cytuj:
|
Ja pitole, nic sie nie dzieje, reprezentacje zajmują weekend swoimi bezsensownymi sparingami, a do tego szarzyzna na dworze, dni mi przelatują przez palce, bez sensu, w dzieciństwie było jakoś lepiej... a jeszcze naszedł mnie smutek z powodu braku Polski na Mundialu. Nie będzie narodowej mobilizacji, wspólnych emocji :( A następny ważny mecz w czerwcu 2012.
OK, koniec żalu. Gortat zagrał 34 min, wow. Tylko jakoś strasznie wybitnie nie zagrał. To tylko pokazuje jaki gigantyczny problem z pozycją nr 4 ma gruby trener Magic. |
A towarzyskie? Gramy z Rumunią i kimś jeszcze, nie pamiętam.
|
...i Kanadą
no to właśnie mówił o tych śmiesznych sparingach;s |
Bosingwa - kontuzja kolana - 3 miesiące przerwy.
Lampard - miesięń uda - miesiąc przerwy. Zhirkov - kontuzja obu kolan - 1-2 miesiące przerwy. Drogba - klatka piersiowa - 1-2 tygodnie. Terry - achilles - 1-2 tygodnie. Ashley Cole - piszczel - 2-3 tygodnie ... |
A w Arsenalu wszyscy najważniejsi zdrowi :D
Miło widzieć, że tym razem Arsenal trzyma się mocno bez kontuzji, a inne drużyny mają ten problem. ;) A, przypomniało mi się idiotyczne zachowanie kibiców Chelsea w meczu z United - z jakiej racji śpiewali, że "Que sera, sera, whatever will be, will be, we're going on Wember-ly, que sera, sera"? |
Cytuj:
|
Grał w ostatnim spotkaniu.
|
Jest tu ktoś z Łodzi? : P Bo pytanie mam. ; )
|
U-21 Dania 0-1 Polska, bardzo dobry wynik, nie zagrało kilku podstawowych zawodników m.in Sadlok, Małecki, Płotka. Ale i tak jest wygrana;] Szkoda, że to tylko mecz towarzyski. Swoją drogą to nasza kadra U-21 jest chyba lepsza od powołanej niedawno U-23 :D
|
@2up
Ja jestem z Łodzi ,pytaj jak chcesz. |
No więc z jaki dworzec kolejowy w Łodzi jest najbliżej Atlas Areny? I ile czasu +/- zajęła by mi droga do hali z dworca?
@Down Thanks : * |
zumi.pl
tak chyba bedzie latwiej... |
Patałachy B)
|
Chciałbym powiedzieć, że Błaszczykowskiego należy odsunąć od kadry w trybie natychmiastowym. Ja wiem, że w BVB też nie bryluje, ale jego gra w kadrze to kpina.
|
w BVB wlasnie, ze nieźle mu idzie. Widzisz kogoś lepszego na tę pozycje z polskich piłkarzy?
|
Kosowski na + ale chyba za wczesnie jeszcze zeby oceniac :P
|
Cytuj:
Ale rzeczywiście, nie mamy lepszych zawodników. Peszke nie lubię jak s*******, a Małecki to ligowa gwiazda. |
Cytuj:
Cytuj:
@down Ten z lewej to Fernando Couto, a ten obok Luisa Figo to Vitor Baia. K.Jay |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:31. |
|