![]() |
|
Cytuj:
@Tucz Uważasz, że PA jakie robił Kornik i 6kk, które ukradł Sche'mat to błache powody? Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdro, |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Przemku nie zgodze sie tu gdyz znacie ich juz dlugo ;p
Diab sluszne powody...(?) co do 6 kk nie jestem w temacie do konca ale cos mi sie obilo o uszy ze te paki mialy byc kupione albo kasa zwrocona, co do pa Kornika ;] hehe.. znow musze sie powtorzyc wy (nie mowie tu o tobie bo jestes jedna z osob ktore na koncu bym o pa podejzewal ) "nie robicie pa wogole" .... ;s Wiec zamknijcie juz temat PA . Bylo, Jest i Bedzie. niczym Wszechmogacy ;p Co do bycia pionkiem teraz; > nie bede jzu napewno z tym kickiem z venta narazie nei wiem co dokladnie ale sie wyjasnia. A jesli uznam ze ktos traktuje mnie jak pionka ( czytaj tutaj wyzywa bezpodstawnie itp) to napewno podejme odpowiednie kroki, Ale napewno nei bedzie to zdrada bo pasterza i reszty nie zdradze, a do inshonow nabieram powoli szacunku poki co to Karas ma najwiekszy ;] |
Cytuj:
|
Matt_PL sry widzisz w tibie same chlopy graja :/, a rypac trzeba
Za 6kk ile to paccow mozna kupic ? |
Jeden pacc chyba 200k, to wychodzi ze 30 ;p
edit: A ile teraz ? Nigdy za gp nie kupowalem, to sie nie orientuje ;) |
za 200 k to chyba rok temu ;p
|
a ja slyszalem ze schemat zabral 2kk, ale sie okazalo ze niemoze kupic tych paccow i chcial oddac, ale ktos niechcial zeby 2kk oddawal tylko 6kk...info z dobrej reki
|
Cytuj:
|
że odchodzicie z furory raz na zawsze ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Natomiast Ty miażdżysz swą inteligencją i znajomością pojęć ,takich jak np. Ironia :) Pozdro |
Cytuj:
Pozdro, Edit: @2x up Sory pojebaly mi sie wyrazy:) mialo byc cudzysłów xP |
Cytuj:
|
@Masmix
chlopak nie miał czasu na szkołe tylko chodził po kafejkach i expil na guardach :/ @ DO TYCH co narzekają na Pa Myslicie ze tylko na furorze jest pa?raczej nie teraz jak sie zaczela wojna na trimerze to brazole zabijaja wszystkich polakow -.^.Musicie sie pogodzic w tibi obowiązuje prawo Jungli. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz, Glaca. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:10. |
|