Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Diablord 17-03-2008 17:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yayka (Post 1956829)
Zauważyłem że, Tobie zawsze humor dopisuje :P

A dlaczego miałbym się smucić?

@Tucz
Uważasz, że PA jakie robił Kornik i 6kk, które ukradł Sche'mat to błache powody?

Cytuj:

Co do imy i zwidka , nie znalismy ich wczesniej a poki co dogadujemy sie to czemu mielibysmy nie wspolpracowac ?
Zgadzam się z Liskiem.

Matt_PL 17-03-2008 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 1956771)
wystaw dupe i zaraz porypiemy : )

Jak bys kurfo nie zauwazyl to "rypanie" bylo w nawiasie:/ idiota. Podnieca Cie to ze myslisz o wyjebaniu faceta? moze ty kurwa jestes homo taki super "Giej" co mysli tylko o chłopcach:/... OWN3D _/

Pozdro,

Azared 17-03-2008 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Haelvess (Post 1955743)
spoko
wymienimy sie numerami gadu gadu
bedziemy razem chodzic do szkoly
wymieniac sie kanapkami na przerwach
wchodzicie ?

A i chodze spac po 19:34 wiec jestem boss.

edit:

Vlodzimierz jeszcze jedno takie slowo to masz wjazd w rl nie rzartuje.

Stary miazdzysz swoja pisownia ;)

Proszewas 17-03-2008 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez QuanChi (Post 1956823)
Bo od 2 lat ta wojna toczy się właśnie przeciwko NIM? Wszystkie hacki to była ICH sprawka? Tyle zrookowanych postaci? Tryku, Magrami, Bafee, Pavodi, wielu, wielu innych. Oj, krótka Wasza pamięć... ;/

no ich bardzo krótka... gdzie był Ima Zwidek przed przybyciem do Vision??

Tucz 17-03-2008 17:48

Przemku nie zgodze sie tu gdyz znacie ich juz dlugo ;p

Diab sluszne powody...(?) co do 6 kk nie jestem w temacie do konca ale cos mi sie obilo o uszy ze te paki mialy byc kupione albo kasa zwrocona, co do pa Kornika ;] hehe.. znow musze sie powtorzyc wy (nie mowie tu o tobie bo jestes jedna z osob ktore na koncu bym o pa podejzewal ) "nie robicie pa wogole" .... ;s

Wiec zamknijcie juz temat PA . Bylo, Jest i Bedzie. niczym Wszechmogacy ;p

Co do bycia pionkiem teraz; > nie bede jzu napewno z tym kickiem z venta narazie nei wiem co dokladnie ale sie wyjasnia. A jesli uznam ze ktos traktuje mnie jak pionka ( czytaj tutaj wyzywa bezpodstawnie itp) to napewno podejme odpowiednie kroki, Ale napewno nei bedzie to zdrada bo pasterza i reszty nie zdradze, a do inshonow nabieram powoli szacunku poki co to Karas ma najwiekszy ;]

Diablord 17-03-2008 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tucz (Post 1956892)
Przemku nie zgodze sie tu gdyz znacie ich juz dlugo ;p

Diab sluszne powody...(?) co do 6 kk nie jestem w temacie do konca ale cos mi sie obilo o uszy ze te paki mialy byc kupione albo kasa zwrocona, co do pa Kornika ;] hehe.. znow musze sie powtorzyc wy (nie mowie tu o tobie bo jestes jedna z osob ktore na koncu bym o pa podejzewal ) "nie robicie pa wogole" .... ;s

Wiec zamknijcie juz temat PA . Bylo, Jest i Bedzie. niczym Wszechmogacy ;p

Co do bycia pionkiem teraz; > nie bede jzu napewno z tym kickiem z venta narazie nei wiem co dokladnie ale sie wyjasnia. A jesli uznam ze ktos traktuje mnie jak pionka ( czytaj tutaj wyzywa bezpodstawnie itp) to napewno podejme odpowiednie kroki, Ale napewno nei bedzie to zdrada bo pasterza i reszty nie zdradze, a do inshonow nabieram powoli szacunku poki co to Karas ma najwiekszy ;]

PACC'e nie doszły i siano nie zostało zwrócone. Posłuchaj sobie nagranie z venta, które wrzuciłem pare dni temu.

Reloop 17-03-2008 18:22

Matt_PL sry widzisz w tibie same chlopy graja :/, a rypac trzeba

Za 6kk ile to paccow mozna kupic ?

neotheo 17-03-2008 18:34

Jeden pacc chyba 200k, to wychodzi ze 30 ;p

edit:
A ile teraz ? Nigdy za gp nie kupowalem, to sie nie orientuje ;)

Tucz 17-03-2008 18:36

za 200 k to chyba rok temu ;p

@rusiek 17-03-2008 18:38

a ja slyszalem ze schemat zabral 2kk, ale sie okazalo ze niemoze kupic tych paccow i chcial oddac, ale ktos niechcial zeby 2kk oddawal tylko 6kk...info z dobrej reki

lisekvl 17-03-2008 18:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez @rusiek (Post 1957004)
a ja slyszalem ze schemat zabral 2kk, ale sie okazalo ze niemoze kupic tych paccow i chcial oddac, ale ktos niechcial zeby 2kk oddawal tylko 6kk...info z dobrej reki

i co jeszcze ci sie snilo?

@rusiek 17-03-2008 19:06

że odchodzicie z furory raz na zawsze ;]

Rester 17-03-2008 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 1956964)

Mi po 150k sprzedawal :p

Masmix 17-03-2008 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matt_PL (Post 1956729)
teraz cos sie szykuje w ank :)) Duzo Inshion mam nadzieje ze bedzie dobre "rypanie"

Pozdro,

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matt_PL (Post 1956846)
Jak bys kurfo nie zauwazyl to "rypanie" bylo w nawiasie:/ idiota. Podnieca Cie to ze myslisz o wyjebaniu faceta? moze ty kurwa jestes homo taki super "Giej" co mysli tylko o chłopcach:/... OWN3D _/

Pozdro,

Twardo. Na polskim nie uczyli czym jest nawias, a czym cudzyslow? ;O

Haelvess 17-03-2008 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azared (Post 1956848)
Stary miazdzysz swoja pisownia ;)

Natomiast Ty miażdżysz swą inteligencją i znajomością
pojęć ,takich jak np. Ironia :)

Pozdro

Matt_PL 17-03-2008 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 1956964)

Hah To dobra jazde masz na bani:// Jak rypiesz chłopakow:/ zal.

Pozdro,

Edit:

@2x up

Sory pojebaly mi sie wyrazy:) mialo byc cudzysłów xP

lisekvl 17-03-2008 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez @rusiek (Post 1957066)
że odchodzicie z furory raz na zawsze ;]

No to fajne sny masz ale wiesz ze sny to w wiekszosci albo twoje ukryte marzenia lub poprostu fantazja? Poczytaj sobie :D

DuRi_Zmc 17-03-2008 19:26

@Masmix
chlopak nie miał czasu na szkołe tylko chodził po kafejkach i expil na guardach :/

@ DO TYCH co narzekają na Pa

Myslicie ze tylko na furorze jest pa?raczej nie teraz jak sie zaczela wojna na trimerze to brazole zabijaja wszystkich polakow -.^.Musicie sie pogodzic w tibi obowiązuje prawo Jungli.

pup 17-03-2008 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DuRi_Zmc (Post 1957114)
@Masmix
chlopak nie miał czasu na szkołe tylko chodził po kafejkach i expil na guardach :/

@ DO TYCH co narzekają na Pa

Myslicie ze tylko na furorze jest pa?raczej nie teraz jak sie zaczela wojna na trimerze to brazole zabijaja wszystkich polakow -.^.Musicie sie pogodzic w tibi obowiązuje prawo Jungli.

Dżungli chyba...

Glaca 17-03-2008 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tucz (Post 1956799)
co do wypowiedzi Przemka :

No nie bardzo kminilem o co to bylo ze nagle przychodze i kicked z venta ... kazali sie logowac na mainy ale ze akuratnie czekam na pacca to nie biore udzialu w wojnie chwilowo tylko Noobem stoje sobie i czasem dam znac jak wprzypadku gdy zabijalismy yeetra, champion nikeza czy ostatnio ralkerusa (szkoda ze ostatnich 2 bless nie zdazyles kupic ;p)....

a teraz co do kolegow jesli jzu zaczales ten motyw.. jak bylo aberratio byli koledzy, zrobilo sie duskiness zostalem charem na lodzie.

Szczerze mowiac tutaj o wiele lepiej sie czuje niz gdy byl sojusz z wami ;s Najebany Buki pro evo wyjebujacy i wyzywajacy na ventrilo , noo szacun kurwa. I zasluzylem sobie tym ze bylem od 1 dnia w tej wojnie stracilem mojego msa przez Pier..... magramiego lecz mimo to nadal walczylem czym moglem po waszej stronie a teraz przyszedl zwidzius i ima zajebisci wasi friends, przekonali was do siebie ni ewiem czym bo ten pretekst z pa .. ;s wez wybacz ty i koledzy z twojego miasta robicie go o wiele wiecej i robiliscie zawsze ;]

Brudow mozna by wyciagnac duzo wiecej ale po co .. ?
Jest taka sytuacja na Furorze jaka jest. Ja sie w niej nareszcie odnalazlem. (pozdrowka przyjaciele z Debicy i Bydgoszczy)
A to ze jestesmy w sojuszu z Inshon sami tego chcieliscie.
Po drugie chlopaki nie sa wcale tacy zli i napewno durzo rozmowniejsi od waszej elity co sie tylko na siebie patrzy.

Dla was bylem wczesniej pionkiem ta ? no coz moj blad moja porazka potrafie to zauwazyc i sie przyznac... panowie z dawnego Black Galaxy pamietacie jak wyjebali Mornetha ? bo sie sprzeciwil... a to urazilo honor niektorych zaluje ze wtedy sie razem do konca nie trzymalismy tylko dalismy sobie zamydlic oczy ;s

coz bywa.. Nikogo tu nie chcialem obrazic, jesli ktos sie czuje urazony przykro mi.

Edit: zapomnialem dodac ze nie wszyscy tacy sa ;] niektorych ludzi z Duskiness nadal uwazam za przyjaciol i mysle ze sie to nei zmieni, a takze ze oni uwazaja nadal mnie za przyjaciela ;]

Z tego co słyszałem to Karaś pucuje loqowi, a jak ty Karasiowi to jesteś naprawde pionkiem ;-). Hm nie wiem czy do szkoły nie chodzisz czy o co chodzi. Wiesz nie chce Cie obrażać, ale napisać "durzo" przez rz to trzeba byc agentem. Co do pa mojego i Imargama.. Powiem szczerze, że Ima kiedyś robił pa za czasów jak był jeszcze w duskiness. Teraz to jest inna osoba. Kazdy kiedyś dorośnie może Kornik ty też.. Jak to draco powiedział "Katrila lubi expić my lubimy ściągać bohy". Kto słyszał to nagranie co wrzucił Diabl~ to wie jaka jest prawda i kto chciał dojść do porozumienia, a kto chciał wojne. Powiem szczerze, że lubie walczyć i sie nie boje ;-). Wiadomo, że trzeba odróżnić odwage od głupoty. Jak chcecie to możecie wyjść na pustynie weźmiecie 100 swoich noob charów i my przyjdziemy. Ja sobie nie przypominam żebyśmy przybiegali z noob charami.. Może kiedyś ;-).

Wasz,
Glaca.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:10.