![]() |
zresztą nvm
|
Sorry za to glupio ze kumple maja lipe,usun posta ktos tam.
|
Skoro tutaj nie grasz, to nie znasz okoliczności jego śmierci, więc się nie udzielaj ;P
|
Cytuj:
A i tak btw. gdzie napisał ze zrobił wiecej niż wy ? ; o @Kafar Tak, tak mam komisa z pola nie musisz juz tego pisac XDDXD <3 |
Cytuj:
btw. proponuje skonczyc ten temat bo to bez sensu. Ja juz sie nie wypowiadam na ten temat. |
musze cos napisac tutaj bo chory bede normalnie.. kafar jest to moj najlepszy kumpel z przedzialu najglupszych nickow wiec sie od3 od niego :)
|
Ja tez go kocham XD
|
POZDROWIENIA Z MONTENEGRO DLA Shejqusia i Szymusia :D No i oczywiscie dala reszty ziomków z Rise.
http://img232.imageshack.us/img232/2668/obraz305zs8.jpg Bawimy nie śpimy ! btw. Mati z lewej Seba z Prawej. |
Mateuszzzzzzz & Sebaaaaaaaa <33333333333
Brakowalo mi was na vent :( |
Nie peniuniaj niedlugo pogadamy xDD JAK ZROBIE FILM :cup:
|
@xBardolekx i Benisato
Ja was tez Xd :* Bardolek specjalnie dla Ciebie zrobilem sobie na Iridi nick [player]Kafarowaty Kafar[/player] XDDd @MatiStw Dobrej zabawy zycze i rowniez pozdrawiam ^^ btw. ja jestem ladniejszy XDdddddddd |
Czyżby nie wszystkim opadły ręce od walki ; >
|
Cytuj:
Jak patrze na twoje posty to sie zastanawiam czy ty jestes glupi czy z policji? Wydaje mi sie ze niemasz na morganie 60+ a spamujesz na forum jak jakis forum fajter ktory jest pro graczem. Dla mnie jestes tylko posmiewiskiem ktory lize dupe Rise ; * Kafar jestem twoim idolem ; DD Specjalnie dla Ciebie na Iridi ;dd i zeby nie bylo ze ja wazeliniarz-.- http://img127.imageshack.us/img127/1179/kdffyz4.jpg |
Oryginalnie napisane przez Kafffffar
Pol roku to trwala wojna ^^ a ja przestalem walczyc mniej wiecej jak wy doszliscie ;p bo mialem bana ,a potem bez pacc i musailem zaliczyc szkole;p Z tego co wiem wy doszloscie gdzies w 4 miesiacu war wiec i tak walczylem wiecej niz Ty/Wy xd Do czasu bana bylem w zasadzie na wiekszosci akcji (nawet nocnych) i bylem w miare aktywny Wiec jakos nie mam sobie nic do zarzucenia. jezeli uwazasz ze jezeli byles wczesniej od nas w wojnie i walczyles wiecej to pozdrawiam. |
Dobra kurwa zresztą kogo to obchodzi czy wy byliscie pierwsi czy kafar omg, wojna w dupe i jedziem dalej xO. Przechwalacie sie (co niektórzy) ile to zrobiliscie, a odpowiedz jest prosta ... Za mało ;). Najlepiej zamknijcie juz ten temat wojny bo to bylo dawno i nieprawda !
Bywa xd |
chuj wam w dupe, podczas tej calej wojny zrobilem najwiecej kupy w toalecie i chuj, zjadlem najwiecej mielonki a wy jestescie nieogary w chuj
hail gremb_/ edit : Fael darkeyes Dalolo Radziwill 2x ;) gremb nie wychodzi z formy <3 |
A ja sie tylko nakrzyczalem xD I tak wszyscy jestescie Chrystusami :)
|
Cytuj:
rotfl;d |
Akurat ja najmniej tego slowa uzywalem!! Ci co pz odpalali tego uzywali ja mialem inny repertuar xD ahahahah Nvm jaki :D
|
@up
taa shejq na prezydenta, byłby bardziej lubiany niż kaczynski xd brawo beni :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:38. |