![]() |
|
Ale przykry ten Dj Hazel. No ale cóż zrobić. Jacy odbiorcy, taki dj.
|
cóż ta kultura zawsze mnie dziwiła ;) na roku też mam paru kolesi którzy również zyją najeżdżaniem na siebie :P Nic do tego sam nie mam tylko że tak jak tu u mnie są:
idioci i ludzie inteligentni ;) |
@/\
AAA pierdolisz? NAPRAWDE? EEEE:evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
A dasz kamienia? http://img233.imageshack.us/img233/9261/banannaryju.jpg |
Cytuj:
i przestan wklejac swojego starego bo to juz nie jest zabawne dziekuje, dobranoc. |
Cytuj:
WYPI3RDALAJ NIE DAJE KAMIENI http://img26.imageshack.us/img26/2287/1259915796890.gif |
Cytuj:
" O czymś zapomniałem?" AHA Mówisz, że ciśniesz na pewniaka pro skillem... noł koment:( Pokaż w końcu tego pro skila bo na razie Ty przy Karolinie Kaalarii z carlin to pionek jesteś!!:cup: |
Wyjdzcie na dwór naprawde to pomaga ;p macie kompleksy z powodu braku rl zycia :D
|
radzio to taki troche tenszi ktory ogolnie jest raczej wporzadku ale na forum sobie robi jaja i nie jest powazny
WHY SO SERIOUS? |
Kura by wyjść na dwór postanowił się zhuntować i mu to pomogło, Radziu będąc zhuntowanym siedzi w chacie i myśli, że jak komuś dobrze pociśnie to wyjdzie, a że tak się nie dzieje to kisi na carlin.pl 24/7 i skleja jakieś głupie rzeczy.
Tez bede flejmerem i sie pochwale rl zyciem, Kura ma racje! Teraz jestem fajny i moge z Wiszem pójść na hunta chyba |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ta cała sutyacja ze mną uswiadomiła mi ze naprawde to w tej grze byłem moze dalej jestem nie mi to oceniać "Skur*ielem" . Postanowiłem więc na jakiś czas odstawić tą pop*erdolona tibie . CO do tego całego zhuntowania jak to oceniłeś to ja cały czas mam nadzieje po ostatnich nowinach ze Wujek sweter zrobi cos w tym celu . ;p . Dalej nie moge sie z tym pogodzic ze wlasnie dajecie sie na kazdym kroku robic w chuja i to nie tylko ja wymienie tutaj (xerijo , sathoz ) . ;] ? Antek musze to stwierdzic z bolem ze jednak ty tak samo jak reszta jestes pionkiem co niektorych pajacow nie oklamujmy sie. A teraz po tak wyczerpujacej wypowiedzi ide spać :D |
Ty jestes pionkiem. A wiesz dalczego? Bo kurwa do tej pory nie oddales mi magma seta czy co tam porzyczales :evul:
|
Rosi warning do konca zycia hahahahahahahaha
|
Cytuj:
|
Śmieszna sprawa z tymi nowymi zasadami. Do roku będą mieli o 1/4 graczy mniej.
|
Cytuj:
|
Cześć
Muszę przyznać, że ostatnie kilka postów przeczytałem ze szczerym uśmiechem na ustach :) Naprawdę :) Widzę, że uzbierałem sobie niezłe wiadro hejtu od jakiś szaraczków, którzy wiedzę o aktualnej sytuacji na serwerze czerpią z rozmów w depo miasta Carlin. Godne podziwu :) Fakt, że udzielają się tutaj także ludzie, którzy są odrobinkę bardziej rozpoznawalni, lecz w większości wypadków nie idzie to w parze z szacunkiem, odpowiedzialnością i dojrzałością :confused: Przykre :o Swoją drogą, to te nowe zasady są trochę za ostre :P Boty już wpisały się w codzienność tej gry. 17:19 You advanced from Level 99 to Level 100. oraz oczywiście Banished: until Feb 20 2010, 16:07:14 CET because of using unofficial software to play No ale cóż, trzeba robić melanż i się nie przyzwyczajać Wixa Wixa, jedziemy do ss ! :D |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:26. |
|