![]() |
|
Banshee Final Room !!!
Non Max dawaj filmik z naszego Banshee :D:D
|
fajne malcie lagi na danera :(
|
lol
Git ze sa kicki wezcie all idzcie cos porobic z ziomkami w rl
@ Fiedo nie przezywaj tak płaczesz jak bys mial 200 lvl Sa kicki all odpoczniemy od Tibi proste:p |
Filmik i kicki!
Caron jak zhostinguje to dam.A co do tych kickow.JAK WIECIE ZE LAGI I KICKI TO SIE EXPIC NIE WYCHODZI A NIE POTEM PLACZECIE.
dobrze up napisal odpoczynek od tibi. |
W sumie wczoraj na bb tez mialem kicka a wogol same ziomki(bonebeast ds i cryptek) i jeszze jeden potworek(nieczajek) ale spamowalem caly czas exurke i jakos przezylem i stwierdzilem ze ide w pin:D poprawka to byl raczej freez;p a pozniej kicki
Ale emef ma racje ludzie idzcie na dwor natarzac sie sniezkami albo w Cs popykac :D:D |
;o
Cwiras geju;d;d
|
nom wlasnie maja racje maly odpoczynek nikomu nie zaszkodzi ?
aaaaa moze do nauki sie wezcie :evul: hahahahaha8o |
Spawciu Nooobku Kochany =***** Gz 168 :D:D
|
...
Wy z domu się wyłaniacie jak są kicki? Bo tak to wygląda... :p
@ćwir, ćwir... Na dworzu w CSa? :o Hehe :) A co do śnieżek... U mnie można co najwyżej szronem się porzucać :D A tym czasem wracam do robienia zielnika... :( |
.................................................. ...................
|
:):) widze po komentach waszych ze przez retired nic nie trace ..wiec odpowiednia pore se wybralem Hail cipsoft yeah :D mada nie ma nie ma gry :D joke
a ludziom radze krzesla pochowac bo TVN patrzy :P pozdro600 |
Wygląda na to, że tibia.com też jakoś wolno chodzi... uhmaker mode on :|
|
@sola
nie wiemco za nooby graja na twoim servie KTO GRA W CS TRZA LISTE ZROBIC Counter-Strike player :P pozdro Cs rzadzi tibia sux? yes |
Część odrobiona :P
45 drugi raz http://i225.photobucket.com/albums/d...rro/UO0016.jpg jeszcze troszkę |
Adv 70
http://img411.imageshack.us/img411/9603/70sh4.th.png
:D Już 71 ale nie zlapalem :confused: ale i tak rzadze :cup: |
Spaw~
zrób mi loda ;d @max moi RL ;d |
Ja z rorem dupczylismy o cs juz kope czasu temu, jak co to dajta ip na gg (only cs 1.6 ns) pozdr mozna cos pograc.
|
Cs
moge zrobic server i zagramy se :p ale musze wiedziec ile osob bedzie gralo
|
@menel
zagadaj na gg to ci dam ip popykamy ;d (gg sie ostatnio jebie w hu..) |
Starsze ss
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:06. |
|