![]() |
|
@Bleach
Mhm, prawie jak... Moda na Sukces ;) |
@koszyk czy kto tam marudził
anime jest na 314 ch,(315 vizard arc )manga aktualnie ma 341 ch , chyba nie muszę nic dalej mówić? |
Jestem w Trakcie ''Chaos;Head'' no i zapowiada sie
naprawde Interesująco : )) PS.Pierwszy raz widze żeby Koleś w Anime miał figurki Anime :PP no chyba ,ze Konata (Haruhi) ale nie na taką skale : )) |
@DDoS
Ja Cie chyba za jaja powiesze. Myslalem ze spozniles sie z recenzja, a ty o Rawie nowego chaptera. Żeby ci odpadł :/ |
@Mys~
Anime o otaku troche jest, takze figurki sie pojawiaja. A C;H jest strasznie skiepszczone, nie zmiescila sie fabula w tych kilku epach. |
Wszystkie bleache obejrzane ^^
Ukryty tekst:
Teraz sesja, a w jej trakcie czas na... Jigoku shoujo (dokonczyc 1 serie) + Higurashi no naku koro ni (od okolo 10ep do konca pierwszej serii) ;) |
@Bleach i Naruto
A ja właśnie nadgoniłem Modę na Sukces! Pamięta ktoś: http://pl.youtube.com/watch?v=_p2VXN...eature=related ?xDDDD |
Cytuj:
|
Tasiemiec jak kazdy inny ;)
Instaluje Vocaloida xD |
!!!
w końcu będziesz umiał mówić? =D juz nie potrzebujesz lapka? YAY! ajm zo hapi! @down tyle samo liter grocuś : ] |
@Up
A co ma piernik do wiatraka? |
Cytuj:
|
Zwracam sie z tym pytaniem glownie do raya , a wiec..
z kad wezme Accelerando i Stringendo z angielskim subem ?: DD |
Na fakku.net masz 3 pierwsze epy, reszte pewno znajdziesz no forum fakku.net ;p
Nipah! Corgar Frizz |
@Kramer
Takie rzeczy to na PM. @Rayza A ty dalej pi***olisz od rzeczy ; > |
a ty dalej ciągniesz temat ; >to j a dalej gadam...
podobał sie eroge ; >? |
4 epy Karasa obejrzane. Zostały 2... Narazie tak średnio mi się podoba. Animacja niezła, walki niesamowite.... ale nie podoba mi się komputerowa animacja. Bardzo po oczach to biję. Mam nadzieję ze 5 i 6 ep mnie zaskoczą.
Nipah! Corgar Frizz |
fangirlki mnie zadziwiają właśnie ktoś gdzies na jakims forum spekulował czy Ulquiorra to nie brat Orihime..
15 ep. NHK roxi xD Neko girls są takie słodkie i fajne >w<... |
CG mnie coraz bardziej przekonuje do siebie... zwłaszcza w jakości bluray ; P.
|
@Rayza
Nie ciagniesz tematu, tylko gadasz od rzeczy, a to roznica. @Corgar W Karasie rzeczywiscie grafika jest specyficzna, chociaz ja osobiscie lubie anime zrobione komputerowo. @Nari W koncu!xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:29. |
|