Yooniorek |
06-09-2008 11:08 |
witam,
jestem zszokowany. od 1 wrzesnia nie bylo mnie na kompie, coz - nauka, nowa szkola no i dziewczyna :) przed chwila dowiedzialem sie od kumpla ze moj char dostal kolejnego (tak, kolejnego) bana na 30 dni co wiaze sie z deletem Yonixa. Ban za manipulowanie przy cliencie, wiec przestrzegam wszystkich przed ogladaniem filmikow z tibiacam.tv bo to jest powod mojego delete, ogladanie filmow w trakcie ktorego wystepuje debug wiaze sie z automatycznym wyslaniem debuga do cipsoftu. Ban nie jest za macro! - dla wszystkich ktorzy tak uwazaja, jesli nie wierzycie za pare dni jak znow wejde na kompa wrzuce ss z cryminal record.
Coz, moja historia z Secura zaczela sie na poczatku kwietnia, kiedy to po 7 miesiecznej przerwie od gry (sprzedanie 136lvl palka na Celescie) postanowilem zaczac grac na tym serwerze. Od 30 lvla bralem czynny udzial w zyciu gildi Death Assassins ktorej teraz chcialbym niezmiernie podziekowac. Za kazda pomoc ktora otrzymalem od was, za przyjaznie te mniejsze i wieksze, klotnie, ale przede wszystkim klimat i dusze tej gildi. Dziekuje: Advalek, Bysiu, Bolo, Dzioo, Harri, Lovsi, Zamberes, Cheva, Mortek, Sekato, Nitaheh, Matkus, Demon knight przemek i Homur :*
spoza gildi: Maslak, Aduil, Xens, Guhav, Ruces, Vetiax, Plemienny i cale SGA :*
Nadchodzi chyba bolesny koniec z ta gra, nie z powodu maniaczenia 24h/dobe przy kompie, ale z powodu ludzi ktorych naprawde warto bylo poznac. Jestescie zajebisci :)
Mam nadzieje nie zapomnicie o mnie i kontakt miedzy nami sie nie zerwie wiec dla wszystkich moje gg: 1632820 i odzywac sie prosze :)
wasz Yonix.
|