![]() |
|
Cytuj:
A ja tu własnie sie dowiedzialem ze nie bedzie filmu :( nawet moj rl mi niechce dac xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mar 25 2007, 22:06:38 CEST Killed at Level 196 by Zwidek and by Haasky Name: Ymy Mar 25 2007, 22:07:25 CEST Killed at Level 154 by Katrila and by Yiubh Do'Urden Name: Dalus On Sunss Mar 25 2007, 22:09:05 CEST Killed at Level 120 by Yeetro Name: Jitvey Mar 25 2007, 22:08:34 CEST Killed at Level 113 by Zwidek and by Yeetro Name: Apff Mar 25 2007, 22:09:05 CEST Killed at Level 109 by Zwidek and by Kerston Name: Raaell Nabu Mar 25 2007, 22:09:18 CEST Killed at Level 112 by Kerston and by Xareta |
A niedawno jeszcze Barles mowil ze ymy to cham bo sie nie dzieli filmami? HAHAHA
|
Cytuj:
A wracając do tematu, po niedawnym starciu na Tiquandzie myślałem, że pvp dussków się polepszyło i wojna będzie ciekawsza, a tu takie baty :O |
Cytuj:
|
Jestem naprawdę ciekaw jak wyglądała ta bitewka.
A co do Taifuna to nawet dobrze, że uciekł, bo jakby padł i powstało by 20 stron na forum z czego 10 by było o waleniu konia z tego powodu, a drugie 10 zapełnione bluzgami, to ja juz wole, żeby nie padł. @ sorry za lekko "skomplikowaną" wypowiedź |
spaaw padl niby powinno byc wydarzenie bo 195-197 EK Ale on juz nas przyzwyczail do dedow:) ile jest w wojnie? tydzien? a juz 3 dedy moze zastapi magramiego:) Yubov 158 znow zacznie spadac do 155? ymy, zaczal wojne z 151 ? niedlugo pewnie wroci do tego stanu:) Gz dla zwidka 146 a Taifun? zal.pl mateusz dragon wielki to by go z miecza zabil
|
dlaczego dre znow spamowal exori flam ?;\\\\\
ma sie film, mozna sie wozic ;) @Up Z KATANY BY GO POJECHAŁ AN HITA ! |
a ja musze czekac na film 110 minut albo na drugi 20 minut :)
ogolnie graty |
Cytuj:
@Khazul Tnaks :* |
Please a co z :* dla mnie?;<
Diabel\ |
Oryginalnie napisane przez Nacpany_Wlodek
Jestem naprawdę ciekaw jak wyglądała ta bitewka. A co do Taifuna to nawet dobrze, że uciekł, bo jakby padł i powstało by 20 stron na forum z czego 10 by było o waleniu konia z tego powodu, a drugie 10 zapełnione bluzgami, to ja juz wole, żeby nie padł. @ sorry za lekko "skomplikowaną" wypowiedź JEBANELM KURWA AHAHAAHHAHAHAH |
Cytuj:
@Khazul I dobrze, śmiech to zdrowie, ale chyba po części się zgodzisz, co nie? |
zajebiscie to ujales bez kitu :D:D:D:D:D::D:DD:D::D:D::D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
dżołk |
Khazul chamie nawet sie filmem nie podzielisz :<<<<<<<<<<< akysz
@down Hail u |
|
Cytuj:
Diabel\ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:56. |