![]() |
|
Cytuj:
|
Zeriel, dawaj ip i pykamy razem ;D Trzym sie ; )
|
Filip rox cs haha
|
ta ale filip mial ping widze 110 co w csie daje juz lekkie lagi ;d
|
i co z tego , bez lagow tez jest pipka haha xD! inso sux ehehhe :D! nie lubie brs'ow ;D wolnosc slowa panowie
|
Wracam... za jakis czas.. xD
Siemka.. Na sam początek chcialbym wyjasnic kilka spraw...
@Druid Philip Od zawsze chwytales sie bezsensowynych paymentow i prubowales ich miec jak najwiecej i zgrywac cwaniaka... A teraz chcesz wkopac Emefa za cos czego nie zrobil ... Grom From Danera to nie nikt inny niz ja i moj rl "Pidol" @Knight Deadlys , Ether Dymek <-- Kupione przez aktualnego "Emef Buhh" ale byly moje i mojego rl'a ktorego nicku nie moge zdradzic... Dymek mial hacka przez starego ownera... Moze nim pogram <hehe> To by bylo na tyle.... xD Vox wygra wojne , przynajmniej mam taka nadzieje. Moj powrot do gry bedzie mial miejsce gdy buyne new kompa narazie zadowalam sie gra najcikiem jush 45+ <ROX> xD @Porki - niezle wsparcie dla qumpla , niedlugo cos wysle. Moze byc w itemach?? Siano straciłem ;p See you in shool ;p A wiec jeszcze jedna sprawa. Mam to w dupie co inni powiedza ale.. @Elian Scroogers (nie pamietam nicku w 100%) <-- kumpelka itd. super sie gadalo az nie zlapalem hunta od inso.. jeba..a dzi..ka byla gotow sprzedac mnie by podlizac dupy swojemu koledze z inso... Zemsta bedzie słodka... @Pszczolka Majcia <> nie bron jej.. KST TEAM 4-EVER xD |
Cytuj:
Grom to nikt inny jak nie ja nie wiem o co biega ale ja teraz gram gromem i na 100% sie nieznamy.Moze ten char mial w chu.. ownerów ale jedno wiem teraz nalezy do mnie i ja nim gram. Emef,Ty i Pidol itd... to juz historia.:) teraz new owner i to sie liczy,bede gral bo mam taki zamiar juz tyle zaplacilem paymentów za te old ownera głupoty ze mi bania pęka,to swiadczy ze mi zalezy na tym charze;) |
,l,
@Abars Lamus?
Ty mnie wyzywasz od dzi*ki? Swiezaku?Cos Ci sie synq popierdolilo w glowce chyba :] Elian Scroogers tak tak a od Pszczolki wypier*alaj . Nie znam Cie frajerze i mi nie jedz bo Cie dojade i na ch*j Ci to? Jak Cie niby sprzedalam dziecko? to ze jestes sprzedawczykiem w rl to mnie jeeeeb*e.Zemsta? Powiedz mi wogole czy my sie znamy typek -,- a takie slowka to do starej . =* http://img300.imageshack.us/img300/6210/dddddo8.jpg |
hahah :)
gz all :D geo witaj na pandorii :D nanana xD zaczyna sie znowu wyzywanie ;) dlugo nie trzeba bylo czekac :) ja sobie pofftopuje ;) co do wara :) i filipek mial troche racji... :P "z botem wygramy" no i wygrywaja. :P ale voxy nie dac sie :) AO tez nie dajcie sie :D heh :) co do botow w war... dlatego kocham WoWa i inne gry pierdu MMORPG ;) tibia byla. moze wroci :) pozdro jezol :P KST TEAM 4 EVA? ;) naaaah :D rozpadl sie rok temu :) gl w war :) wygrajcie wszyscy... :D szkoda ze tak nie mozna :P |
@Elian ... No nie wcale. Do Pszczolki nic nie mam , ona jest normalna w przeciwienstwie do ciebie. Przypomne ci sytuacje.
Kojazysz niejakiego Nilleeneez Nigaraledd?? Moj rl o 1 rok mlodszy, na poczatku na danerze jak zaczynal grac pomagalem mu sie zakolegowac. Napisalem do Ciebie myslac , ze jestes normalna "Elo to ja Abars Lamus." A ty tam normalnie "oh elo elo" "jak tam u Ciebie?" wszystko ok... Kumpel poszedl na Ghostlanda skillwac a po 30min wpadasz ty z kolega "Agome Lisyday" czy ch..j wie jak on tam sie zwie , z zamiarem zabicia mojego rl'a myslac ze to ja. Pierwsze zdanie do mojego friendsa "U are Abars Lamus?" cos w tym stylu i ciekawe czemu z typkiem z inso + pisownia Eng?? Idz podlizuj dupy tez innym , bo odemnie to jedynie mozesz dostac propozycje na loda... I od moich rodzicow sie odjeb bo to juz uwazam za noobostwo dojebywac sie do rodziny.. za to na 100% Cie dojebie... Moze inni sie za Toba wstawia ale mam to gleboko... |
..........
|
[quote=Elian69;2288643]
a takie slowka to do starej . Na Matke niejedz patalachu uehuehueheuh |
ohh ahh
@ eli
DO KRWI ELI ahgsay9gsy9a6gsgas doSKOCZ go w game ahsu-9ahsu9a xD kc mac ;*;*;* |
@Eyo
a Ty tesh jakis problem? Patalachu iuweuieui ile Ty masz lat dzieciaQ dobra koncze z wami bo zalson xD~ @Bohen Tesh Cie lov |
Cytat:
pozdro jezol KST TEAM 4 EVA? naaaah rozpadl sie rok temu <<>>Koniec<<>> Psycha nie boj nic ... rozpadl sie ale to jest odwracalne i juz sie gada o powrocie. @Elian Coment macir33 "dojeb go w game" to mnie zwalilo z krzesła... no nie moglem poprostu ;( Koniec~ Temat zakonczony. Dotrzymam i tak slowa i Cie zabije. Psycha wyslij mi msg z nr gg bo nie mam numberku Twojego xD |
Powiem tak Ku....a przejebales sobie ,zabil bym cie , hu,u za to co powiedziales ,,,,,,,, Dla mnei szmata jestes jedynie!
Bohen Zawsze bedziesz moim przyjacielem co do lvl napisz do mnie jak bede online w weekend sie wezmiemy za to co ci obiecalem ;* Martuś prosze cie olej ich Kc :* ! Artu Erlan Hacked prosze all jesli jest ktos taki co nic nie ma do SmoQa to niech mu pomoze ,! nie mowie o tych co sa w warze bo napewno nic z tego nie bedzie , bede mowili ze hakc byl przez mojaj guild ! Takze jak ktos jest w stanie podzucic nb eq troche mf lub grosza Tide Casius / venore z gory dzieki Cya ;* |
:)
@abars~
czekam na to ;*;* @Tide przeciez mam wyjebane xD :*:* |
Co tu pisac mowilem, niektorym to sie nie spodoba ale mnie to ritotito ;p See You
|
Cytuj:
nee napisalem dojeb tylko "doSKOCZ" agsy8agfst87ayfvatyfso9ya xD kto ma wiedziec kto wie xD rznijcie mnei do krwi a9gsuay97gsaguyguya xD ;*;* |
Cytuj:
|
..........
|
@Glockson
msg me priv jakos bo nie mam zadnego namiaru pzdr |
=*
@Abelha
nommm banie typ ma ale wj na to ;PP kckckc s2 mihih poczekamyyyyyy =D~ |
;/
Abars Lamus... w Kostrzynie zwany jako Jeżol raz zaczoł to i drugi raz zaczyna do 3 razy sztuka Jak powiedziała Pszczółka w mordzie mocny a na rl zwykły leszcz I nie kłuciĆ się plx Pozdro |
...
ja pierdole co za ludzie ;]
|
Cytuj:
Przeczytaj tego posta ^ i sama ocen kto tu kinDczy hehaeh http://i99.photobucket.com/albums/l2...ySola/nbnb.jpg |
Cytuj:
|
ja piernicze ale z was asy o kulka wodna oni sie zabija o kulka wodna nie zniose tego chyba ONI MOGĄ SIE ZABIĆ W TIBII O KULKA WODNA ::(:(:((:(: ej ej tylko nie w rl plAX nie w rl o kulka wodna :(:(:(:((:99;9:99;
|
Niech to ze mialem hack bedize przestroga dla tych co mysla ze antywirusy all wykryja , sciagnolem tibicam , przeskanowalem - wynik = plik czysty. no to proboje odpalic, musialem chwile afknac, zaraz wracam i dowiaduje sie ze moj char jest online oraz pass zmienione. A reszte mozna sie domyslec.. ;; s
Mozliwe ze to nie jest przyczyna ale innej mozliwosci jak mogli mnie hacknac nie widze. Jesli ktos nie ma rk to niech zmieni sobie lepiej acc num na ten jakis nowy "login". Bo jak wiadomo clipsoft wprowadzil taka opcje i jesli ktos nie zmieni go a bedzie mial hack a nie ma rk to moze skonczyc sie utrata konta. Thx szczegolnie dla Filipa oraz CALEGO INSO za szybka reakcje i ztrapowanie chara bo moglem stracic wiele wiecej. @formalnosc http://images42.fotosik.pl/17/585502a9c2018344.jpg |
Mapacza widze jestes z xereny moge ci helpnac mam tam troche itemek bo to byl moj pierwszy server ;] na ktorym gralem jak czegos potrzebujesz msg zalatw mi tam p seta only ja ci dam all co mam ;]
Pzdr Eee dziewuszki nie ma sie co przejmowac Kc ;* Smokus dajemy to co bylo zawsze , odrobimy to ;] Zawsze z toba ;* Pozdro all \o/ |
|
Artu z tego co czytam wnioskuje, że nie zostałeś schaczony z powodu tego tibia cama ;) Bo wtedy jakbyś załapał keyloga to byś musiał wylogować i dopiero przy następnym logowaniu hacker by dostał twoje pasy. Wg mnie bardzo prawdopodobna jest opcja, że schaczył Cię jakiś brazol któremu dałeś chara. Ale nie wiem nie osądzam :P Just moja opinia.
@war Qrde nudny :( więcej się spodziewałem :( wiele więcej. !! Tutaj moje 10 kk expa http://i53.photobucket.com/albums/g6...so/10kkexp.jpg A i jeszcze dzięki all za wsparcie na tego PACCA ;) I Sry Smoq jak się myle :P Geo/ Co do bota to się nawet nie odzywajcie ;) żadko będę sam expił ;) nie mam zamiaru tracić dużo czasu na tą gre pozdro |
Źle sie dzieje na tej danerze xD ale coz ;p
wiecej camow z ob plAX xD http://i517.photobucket.com/albums/u...son/46mlvl.jpg z czasow gdy jeszcze gralem : p moze jeszcze wroce :) |
Cytuj:
bardzo trudno skojarzyc i na twoim miejscu bym płakał jeśli chcesz odp. na swoje pytanie I pamiętaj szacunek za szacunek |
=s
Artu zal troche hacka nie wydaje mi sie ze to przez cama
a co do Jezola to Marta wiesz ze nic do ciebie nie mam =* ale odjebcie sie od niego ;ppppp ;d pozdro Jezol :] ssa nie mam wiec sorry nie dam |
z tego co widze ten server to historia xd
a mialem zaczac grac chyba dam se siana @smoqu ja za swoich czasow ciagle jechalem na tibicam i nic moze dobrze mowia ktos z gildi :P @sola palo co tam u ciebie ^^ @porkas i geo kto na tym servie zaczal grac tylko wy?? |
Lamus czlowieku o co Ci chodzi? Ogarnij sie troche bo nikt cie nie rozumie tylko forum zasmiecasz...
Artu, pomimo tego ze byles moim enemy, szkoda mi Ciebie... Jak wygrac to w uczciwej walce :) Bez offa: http://img243.imageshack.us/img243/820/roxorev8.jpg http://img243.imageshack.us/img243/r...jpg/1/w264.png Pzdr dla kumatych, Szyna ;** |
|
;p
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:14. |
|