![]() |
|
Cytuj:
nie udzielaj sie tu plz najlepiej @down daj juz se na luz :S z prawie kazdym postem gory mu wjezdzasz itp.. po co? nie bronie gory, ale troche juz przesadzasz, wsumie jak reszta! Skonczcie temat i SSki dawajcie |
Cytuj:
w przeciwieństwie co ciebie ziomku mam kolegów a nie jak ty musisz placic im zeby sie z toba bawili w piaskownicy wiem wiem life is brutal ;[ |
Szybki'lols ma racje ty gora robisz broblemy ****u zajebany
gora odpierdole sie od szybkiego lamusie. Taki kozak jestes przed monitorem tylko <lol2> zal mi cie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
dobra chuj nawet nie wiesz kim jestem wiec zatkaj morde tez juz ....
|
@Gora_to_lama
Wszystkie twoje posty - reported! |
Cytuj:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Cytuj:
nie wiem i nie chcem wiedziec... bo co mi to da? kim jestes? hmm moze jakims rozwydrzonym dzieckiem? mowisz zebym zatkal morde a sam masz nie wyparzona Cytuj:
|
CHUJ MNIE TO OBCHODZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idzcie sobie poexpic moze cos wam to da XDDDDDDDDD sprzedacie postac na allegro i sie zwróci za pacca <rotfl> N00bki jestescie i tyle :* |
@Gora_To_lama
:D:D:D:D:D:D:D LoL jestem gwiazda , już tworzą konta na forum z moim nickiem Myślisz że te twoje posty mnie ruszają ?? Te posty mi uświadamiają , że są ludzie którzy mi zazdroszczą i wyzywają mnie na forum żeby zabłysnąc i tak ci nie dam fri itemsów , więc daruj sobie |
a może loth nie wytrzymał , i stworzył sobie konto 'Gora to lama' :D?
Wiecie, dziecią sie to zdarza ;) W każdym razie... zal noobka ;) |
Cytuj:
A może ty jesteś idiotą i się wtrącasz w nie swoje sprawy ? |
Cytuj:
|
Kurwa Mac
Loth ty kurwo jebana w dupe ruchana przez zolwie. Huju ******* nie masz na kim sie wyzywac to KURWA obwiniasz Gore o wszystko a sam huju nie jestes lepszy jestes zerem stara dziwko :)
Acha kurwa Ariamka nie wtracaj sie do tego bo huju kupiles chara na allegro ;) i kozaczysz ze masz pipke a tak naprawde to masz jebana rope ;) Loth ciekawe ile twojej starej musieli napchac w dupe sniegu zeby urodzic takiego balwana jak ty :) co powiesz na to ? Gora is me Hero :) |
Dziecią czy też Dzieciom zdarza się że wbiją czasem level :baby:
http://i263.photobucket.com/albums/i...m/Uosu0080.jpg |
Hy Hy ;) ja nie muszę pisać zgodnie z zasadami ortografi bo mam dysortografie :D więc ' nieh żekom płynom dórze rypy ' :D
A pozatym, sie czepiacie że ktoś byka walnie jednego czy drugiego, a sami na siebie nie patrzycie, że wy nigdy nie walniecie jakiegoś błęda ? Heh zal. |
Cytuj:
Nie zniżę sie do twojego poziomu gora ;( troszke mi cie zal idz wjezdzac na kogos rodzicow na swoim podworku :cup: i Do tego pana z zjebanym avatarem szkoda mi czasu na robienie nowych kont :) |
Żal
Cicho bądź pizdo :) i wy*******aj z tego Forum :) X(
|
Troche czasu mineło.. ale domek nareszcie wygląda ładnie!
http://img135.imageshack.us/img135/3...yhopusekq4.jpg http://img135.imageshack.us/img135/3...1cb8331b56.jpg [BTW: Mi sie podoba -> Tobie nie musi] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:47. |
|