Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Thomisson 08-10-2008 17:17

I opowiadasz bajki jak Yoh

Yoh Asakura 08-10-2008 17:52

Bajki, bo ?

By$iu 08-10-2008 19:56

A Świnoujski beniaminek jest wciaz nie moze sie najesc zwyciestw, a stadion przy ulicy Matejki juz od ponad 860 dni nie zdobyty!

Pix888 10-10-2008 01:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2289967)

@Owen&Becks: trochę mało.

No widzisz Mcmanamana pominales...pewnie nawet nie wiesz kim on był. Ot taki jest urok bycia kibicem...bardzo zaściankowym?
@aha a zauwazyles, ze malo anglikow przechodzi do ligi Hiszpanskiej?? I stad tez wynika liczba ludzi ktorzy sobie poradzili lub nie?

Thomisson 10-10-2008 07:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2290585)
Bajki, bo ?

Bo nigdy realnie nie oceniasz siły Arsealnu i jego piłkarzy, tylko podajesz swoje wyimaginowane teorie? Typu, że Arsenal jest najlepszy na świecie, Eduardo jest lepszy od Ruuda czy Drogby i w ogóle geniusz piłkarski zawodników The Gunners. Skoro są tacy wspaniali to gdzie wyniki? Mógłbym jeszcze więcej bajek wypisać, bo przez dwa lata trochę się ich nazbierało.

Yoh Asakura 10-10-2008 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pix888 (Post 2292287)
No widzisz Mcmanamana pominales...pewnie nawet nie wiesz kim on był. Ot taki jest urok bycia kibicem...bardzo zaściankowym?
@aha a zauwazyles, ze malo anglikow przechodzi do ligi Hiszpanskiej?? I stad tez wynika liczba ludzi ktorzy sobie poradzili lub nie?

Cze, pixik.
Cytuj:

Bo nigdy realnie nie oceniasz siły Arsealnu i jego piłkarzy, tylko podajesz swoje wyimaginowane teorie?
A wy realnie oceniacie ? Każdy do dupy, bo tak.
Cytuj:

Skoro są tacy wspaniali to gdzie wyniki?
Popytaj sędziów.

Articuno 10-10-2008 16:15

Śląsk Wroclaw ogosil upadlosc :(

Tuhamiid 10-10-2008 16:33

@up

Mozna jasniej troche ?

skuug 10-10-2008 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tuhamiid (Post 2292615)
@up

Mozna jasniej troche ?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez http://slask.polskikosz.pl/

W dniu dzisiejszym Prezes Zarządu Sportowej Spółki Akcyjnej Śląsk Wrocław - Mariusz Bałuszyński, złożył do sądu wniosek o ogłoszenie upadłości Śląska.

chodzi o koszykówke oczywiście...

;|

Pix888 10-10-2008 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2292528)
Cze, pixik.

Popytaj sędziów.

czesc ale nadal nie napisales mi dlaczego zapomniales o Mcmanamanie:(

hoomik 10-10-2008 23:47

Cytuj:

Ślask Wrocław - najbardziej utytułowany klub w historii polskiej koszyków, 17-krotny mistrz Polski wycofał się rozgrywek. - Decyzja jest definitywna - twierdzi Mariusz Bałuszyński, prezes klubu.
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Stevicia wery plz
Cytuj:

W trakcie meczu BASCO Śląska z Kotowicą Kołobrzeg ochroniarze wyrzucili z hali kibiców, którzy wywiesili transparent krytykujący właściciela klubu Waldemara Siemińskiego.
Przedstawiciele Klubu Kibica Kosynierzy, czyli najwięksi sympatycy drużyny, podczas środowego spotkania z Kotwicą Kołobrzeg wyrażali niezadowolenie z sytuacji, w jakiej znalazła się drużyna.
Fani są przekonani, że działacze BASCO Śląska doprowadzają zespół na skraj przepaści. W hali w Brzegu Dolnym kibice wywiesili kilka transparentów: "Byliśmy, jesteśmy, będziemy", "Dla was to 5 liter, a my tym żyjemy" oraz "Plan 3-letni ASCO-BASCO-FIASKO". To właśnie treść tego transparentu rozwścieczyła ochroniarzy z firmy ASCO, zabezpieczających mecz. Jeden z nich podszedł do fotoreportera "Gazety" i zażądał: Proszę nie robić zdjęć". Oczywiście kuriozalne żądania ochroniarza nie przyniosły żadnych efektów, więc później swoją złość wyładowali oni na kibicach.
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Cytuj:

Zmago Sagadin nie jest już trenerem Anwilu Włocławek. Bezpośrednią przyczyną rozwiązania kontraktu stał się wywiad, jakiego Słoweniec udzielił tygodnikowi „Basket News” (opublikowany 9 października 2008 r.).
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Straszny zal, ze to wszystko dzieje sie wlasnie w tym momencie. W cieniu tych wydarzen jutro o 13.30 hit kolejki, a byc moze i calej rundy jesiennej Turow - Prokom.

Yoh Asakura 10-10-2008 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pix888 (Post 2293139)
czesc ale nadal nie napisales mi dlaczego zapomniales o Mcmanamanie:(

Ja ? Przecież to nie ja miałem wymieniać Anglików, którzy się sprawdzili. Oj, pixik, nic się nie zmieniłeś. Chociaż nie. Zacząłeś korzystać ze spacji !

Ditto 11-10-2008 10:47

Mimo, że nie interesuję się koszykówką prawie w ogóle (kiedyś lubiałem Lakersów, bo byli najlepsi xD), to jakoś mi się tak smutno zrobiło...

Pix888 11-10-2008 16:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2293199)
Ja ? Przecież to nie ja miałem wymieniać Anglików, którzy się sprawdzili. Oj, pixik, nic się nie zmieniłeś. Chociaż nie. Zacząłeś korzystać ze spacji !

Ale ich wymieniles pomijając jednego.
ps.nie próbuj ubliżać innym bo słabo Ci to wychodzi. Z resztą ty nic nie musisz pisać bo opinię na tym forum jeśli chodzi o sport masz już wyrobioną i wątpię, czy jakbyś Arsenal nazwał fc przedszkolakami to czy ta opinia by się zmieniła.

Yoh Asakura 11-10-2008 17:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pix888 (Post 2293791)
Ale ich wymieniles pomijając jednego.

Ja tylko powtórzyłem nazwiska wymienione przez innych.

Cytuj:

ps.nie próbuj ubliżać innym bo słabo Ci to wychodzi. Z resztą ty nic nie musisz pisać bo opinię na tym forum jeśli chodzi o sport masz już wyrobioną i wątpię, czy jakbyś Arsenal nazwał fc przedszkolakami to czy ta opinia by się zmieniła.
Zauważyłem przecinek ! Robisz postępy !

Zamor1 11-10-2008 17:36

@yoh
Oni wymienili rowniez Mcmanamana, ale ty go pominales. I nadal tego nie widzisz >.>

Yoh Asakura 11-10-2008 17:47

To pardon, nie zauważyłem go.

Dark Sven 11-10-2008 17:52

Pixik i Yoh...

A mówiono, że gorzej być nie może...

Yoh Asakura 11-10-2008 18:24

I właśnie wtedy wkroczył Sven.

Capality 11-10-2008 19:17

to ja dodam masturbacja i cały temat "Wydarzenia Sportowe" wrzucamy na Basha

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:19.