![]() |
|
Spróbuj Tar Tomb -3 z summonem, bez necro. Bierz mfy i jazda.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mam palka 20lvl 65/52 plate set, crown helmet, guardian shield spory zapas hunting spearow ... i zastanawiam sie czy wbic lepsze skille (~75-80dist) czy juz teraz zaczac expic (jak tak to gdzie?).
|
Cytuj:
jeśli chcesz expic to chyba cyce, a poźniej (~30lvl) gs na poh z bohami i utami huri albo time ring |
Profesja:Paladyn
LvL:20 Skile:52/38 Eq: Scale armor Plate leg Crown helmet Speary Dwarven shield. Na czym skilowac? |
re
Roty
lub Minosy lub Summon kolegi =) btw. weź kup jakieścoś do leczenia bo widzę, że 9 mag dał Ci w dupę =/ |
Poproś kogoś o monka zakup troche spearów (później kamieni) i skilluj ... ewentualnie dwarfy/minosy z kamieniami :(
|
Level 40, 75 dista i boszki na nogach. Myślicie ,że moge epxić na gs bez waste? Tak tylko pytam żeby się upewnić bo wydaje mi się ,że na poh nie powinny mi nawet mf specjalnie schodzić. Gs mnie raczej nie dogoni.
|
Cytuj:
hail king.... fag key.... i t owszystko :D |
Jesli nie bedziesz miec lagów i nie padniesz to jak najbardziej. Time ringa mozesz ew dokupić.
|
Paladyn lvl 12
skille 41/28 EQ - Bow/Xbow/Spears, Soldier Helmet, Dvarwen Shield, Plate Legs, Scale Armor, Leather Boots Gdzie moge dość szybko expić ?, co brać (Bow,Xbow czy Speary) ? Z góry THX ;] |
Cytuj:
ale uważaj na lagi bo ostatnio często się je spotyka... sam zaliczyłem 2 deady w 1 dzień bo nie zdążyłem uciec ;/ |
20lvl knight, skills 75/73, crus,vampka,crown arm i legi, serpent (kupuje crimsona). Gdzie mogę dobrze expić?
|
Gdzie expić Sorcerer 20lvl 15mlvl FACC
Eq: Crown Helmet, Noble armor, Plate Legi, Guardian Shield, leather boots, Wop i Wodb |
Cytuj:
|
Gdzie expic 35 pallem z skillami 67/45 mlvl 11 Facc eq; platinum amulet, crown helmet, blue robe, crown legs, BOH B)
|
Gdzie expic Sorkiem 13 level, 14 magic level, swiat Candia. Fibula odpada bo dużo osób z botami. :(
Facc:baby: |
Cytuj:
Cytuj:
|
gdzie expić 32 druid bez pacc m lvl 32 eq:Hotm , B Robe , P legi , BH shield, volcanic , buty
? plz fast odpowiedzice :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:39. |
|