![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Diabelek No wiesz, trzeba umieć pić A czemu dzieciaku? oO |
22:46 Ma'rin [108]: < dalton
to najlepsze 8o |
Dobra bo zjechalismy lekko z toru,..
Sądze ze mecz [guild]Duskiness[/guild] vs [guild]Vision[/guild] Dobiego ku 90 minuty, wliczając nawet doliczenie przez sędziego technicznego,.. |
Cytuj:
|
Zwala plax
Diabel\ |
Cytuj:
|
Cytuj:
nie róbmy off topa bo nam mo(r)dki temat zamkną. temat na dzis: DLACZEGO NA DWÓCH OSTATNYCH OPENACH DRE SPAMOWAL W SWOJEGO ZIOMA Z GILDII EXORI FLAM? ktos zna odpowiedz? Ruthless - mordercy... 24-03-2007 19:30 08-05-2007 19:30 9 Zupełny brak kultury Shinjix <- znow punkty karne :| |
"DLACZEGO NA DWÓCH OSTATNYCH OPENACH DRE SPAMOWAL W SWOJEGO ZIOMA Z GILDII EXORI FLAM?"
Są 3 mozliwosci: 1. Chce byc fajny. 2. Jebią mu sie hotkeye. 3. Chce byc fajny. |
Jak juz ochlonelem, pocztalem te posty itd. nasuwa mi sie jeden wniosek...
Ladnie im wpier**lilismy :) |
idzcie do dziadzi
dziadzio Was na konia wsadzi xD szkoda ze sasho pansa przezyl... tak ogolnie to nudne jakies to bylo |
@spraw dre~
On ulatwia zycie Vision, zjezdza swoim mane i Vision tylko dobija :D
|
"PETRO jestes BOTEM, dostajecie w mordy.."(c)
GZ skilla VISION @movie Hubik Pokemun [1]: siemqa KOLO :0 Hubik Pokemun [1]: tutaj mastasz zielper Hubik Pokemun [1]: wiodze ze YMEgo i spaVa wciagneliscie :) Hubik Pokemun [1]: kolo...ty mnie ignorujesz ? ? Hubik Pokemun [1]: ... haaaahaaaaha :blazen: |
film obejrzany powiem tyle
ładna obstawa noobów btw. yumeii powinnien sie liczyc do fragów z ostatniego nalotu duskow na imargama na filmie widać kto ma party wiecej noobow niz samego vision. ciasno bylo jak było starcie 2 stron głownie blokowani przez nooby. ale i tak bedziecie sie wykrecac a co mamy robic opena o 5 w nocy proste nooby od was byly. moim zdaniem taifun ue i maja wiecej fragow niz wy, liczac nooby co mialy party z wami :) |
sporo noobów było random zebranych tylko po to zeby podczas krecenia sie dookola ktorys nie zebral bursta i nei bylo UNJ
a pozatym wg. mnie przeszkadzali tak samo nam jak i duskom tyle ze oni nie byli w stanie tego wykorzystac ;) poraz kolejny okazalo sie kto ma o WIELE LEPSZA TAKTYKE i ZGRANIE, jak zwykle pojawia sie posty ze duski byli pingowani ale to juz chyba normalka, co ? :P a Yumeii chlopak przydatny ;-) sporo pomaga jego bieganie dookola nas :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
pfffff taktyka?;o macie Atoma i dlatego wygrywacie <3 i luv that boYYY |
Hmm czemu tych noobow tyle nie było 4 dni temu kiedy padł Imargam i inni z Vision, wtedy pierwsi zaatakowali Duski i nie przyszli z bandą noobow. Wydaje mi się że te nooby są z wami i tyle (Nie wieżę w to że jak Wy się logujecie to już każdy biegnie zobaczyć jak będziecie się bic, a już nagle jak Duski się logują to nikt nie przychodzi) :| i ta wojna staje się już nudna ;/ Poza tym to gz dla Vision
|
@Up:
Moze dlatego, ze w samym centrum Ank jak jest bitwa, to sie ludzie zlatują, moze dlatego ze na facc area byla kolejna bitwa, i moze nie bylo noobów jak Duski sie lognely, dlatego, ze to byl srodek Tiquandy :s? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:13. |
|