![]() |
|
@Arcan
Eeee tam! Wszystko jedno... Kto by tam na to patrzyl? :p Co do prezentu od Koszyka, ja biore pania nr. 2 i 4. ^^" Btw. Jeszcze raz dzieki! :] |
W porządku, ja biorę pozostałe 3. Chociaż panią 2 mógłbyś się podzielić :D
|
Nie dość, że bierze trzy to jeszcze dzielić czwartą chcę :D
|
dziewczynę se znajdźcie xD a nie fantazjujecie o.jpg xD
|
Cytuj:
|
Życzenia dla Pacza od tres espady z plaży.
Ukryty tekst:
Na wszelki wypadek : Ukryty tekst:
|
Pff... ja w urodziny/święta dostaje od was gromadkę przypakowanych facetów -.- Ciasta też nie podrzucicie, jedynie kremik... ale to tylko jak się sam obsłużę.
Nipah~! Frizz-kun |
Cytuj:
|
@Happy Seven
Ten pierwszy w zupelnosci wystarczy ^^" Piekna Halibel ;p @Frizz Powiedz tylko kiedy bedziesz mial urodziny, a ja z pewnoscia ci nie pozaluje i nie bedzie to zaden facet :p @down Aha, to taki bajer! >.< No Frizz, w takim razie, prezent jednak bedzie nieco inny. To rowniez nie bedzie facet, a cos odmiennego gatunku. ^^" |
@Pacz
Proszę tu się nie użalać nad Corgarem, jeszcze mi się przyzwyczai i będę musiał go znowu prostować, btw. on tylko udaje, że woli dziewczyny, żeby nie odstawać od reszty ;P |
Widac dużo macie okazji żeby dać obrazek... urodziny... no wkońcu codziennie ktos ma , co nie xD
Hmm , dziwne ... nie skonczylem jeszcze Blood+ , a no tak... gram w rumble fighter T_T too bad. |
@Kuma
Jesteś taki niedobry! Serio to tak wygląda? Bo podobno jesteśmy nieźli w udawaniu^^ @Pacz Jak dostanę od ciebie Shemale'a albo "aniołka" z Viper GTS, to obiecuje ci że jeszcze tego samego dnia spotkasz "diabełka" z Viper GTS.... Skończyłem Akane-Iro ni Somaru Saka, takie sobie ecchi, ale nie ma jakiś szczególnie mocnych stron. Do klasyki gatunku jeszcze bardzo daleko, jednak sporo lepiej niż Kanokon. Nipah~! Frizz-kun |
Cytuj:
|
@Gro
Dokładnie, mówię o panu dwururce^^ Nipah~! Frizz-kun |
Oglądaliście pierwsze odcinki Spice and Wolf 2? Zaczyna mi się bardziej podobać niż jedynka. Od początku byłem pozytywnie nastawiony do tej serii, od kiedy Grocix mi ją polecił, więc nawet nie mam jej czego zarzucić.
|
Od jakiegoś czasu przeglądam ten temat, ale dopiero teraz się przełamałam i zrobiłam konto.
Uwielbiam dramaty, a Clannada i Nane po prostu kocham. Tyle że płacze przy tym. Ale nie jestem facetem więc chyba nikt nie będzie mi miał tego za złe ;p Za to nie przepadam za tasiemcami. Kiedyś oglądałam One Piece, ale Luffy strasznie mnie denerwował. A poza tym to chyba jak wszyscy. Czasem jakieś ecchi, czasem hentai. |
@Hachiko
Ahoj. Miło nam, że się w końcu zarejestrowałaś. Co do tradycyjnych ostrzeżeń, to właściwie, jak masz powyżej 10 lat to na nikogo nie musisz tu uważać, bo reszta pervów woli albo loli albo shota ;) |
Witamy panią =).
Opłaca się ściągnąć w/w Nanę? Od dłuższego czasu się zastanawiałem, ale zawsze coś innego się pojawiało =p. |
@Nari
Opłaca, jak masz ochotę na romansidło ;) |
Gro zeby tak w zywe oczy klamac, toz wiadomo ze jak ray zglodniejeje to i 12latke zje xD ale tak btw serio ile masz lat ?? to dosyc wazne dla cieie zeby uslyszec od 80% tematu "Nah, too old"
|
Cytuj:
Cytuj:
|
17 latek. To już stara krowa jestem dla was, nie?
@Nari Nie wiem co lubisz, ale Nana uchodzi raczej za babskie anime. Ale jeśli nie masz uczulenia na "pięknych chłopców" to nie będziesz miał problemu. A poza tym to cud, miód i orzeszki. |
Cytuj:
Ukryty tekst:
Jak dla mnie może być :> |
@Hachiko
No niestety, ale 17 to zbyt dużo dla nas... Jedyne wyjątki to ja i Kuma, jednak zaraz pojawi się 1000500100900 postów że jestem homo ;p Poza tym to miło że wreszcie pojawił się ktoś kto uwielbia Clannada^^ Genialna seria, nie? Nipah~! Frizz-kun |
Cytuj:
... ...Gaaayyy... |
...
... ... LOLI? Nipah~! Frizz-kun |
Cytuj:
|
Cytuj:
e tam :D clannad ftw _/ |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Kanon (2006), też jest świetny, no i Air, cudo. |
Frizz jak to w koncu ?? ja od poczatku choldowalem temu anime czesc i chwale a ty teraz wyskakujesz jak by mnie nie bylo!
|
Frizz jak Frizz... Głośno było przecież o nim w Austrii ;]
|
Cytuj:
@wyjeżdżam na tydzień-dwa... jak ja wytrzymam bez anime =p |
jestem w anglii na jakims smiesznym laptopie na ktorym nie da sie ogladac online a co dopiero sciagac anime... i tak caly miech... wiec ty nie mow mi o brakach w anime zwlaszcza ze SnW 2 czeka na mnie
|
Clannad tez jest moim number one ;)
Anyway, jak ty mając 17 lat jesteś starą krową to ja już jestem matuzalemem. Że o DDoSie nie wspomne :P |
DDoS jest Wielkim Pradawnym! ;)
Kończę Berserka, zostały mi 2 epki. A w weekend robię maraton z Code Geass no. 2. |
anime czy mange ?? bo z tego co wiem manga dalej jest jako tako co jakis czas wydawana =)
|
Co dwa tygodnie dokładnie, Boże, jak się ciężko czeka : < Btw. kocham Guttsa : D (tzn. tak platonicznie)
|
Cytuj:
air trudny @berserk co dwa tyg, z tym ze teraz przerwa do wrzesnia ktoregos tam >_< |
Ale manga nie ma drugiego sezonu, chyba ; P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:44. |
|