![]() |
|
Cytuj:
Nie badzcie tacy powiedzcie xP |
Gdzie expic?
Mam Palla na 10 lvl (lol :D) ze skillami 40/30. Eq p-set, dark helmet, leather bots,tortise shiled. Teraz FACC ale za ok 2-3 tygodnie PACC. Gdzie mogę expić?
Jeszcze jedno...czy mogę już trenic na minosach? Mam zamiar skillowac do ok 50/50. Czy są jakieś expowiska z minosami nie w Mitlawin? Przepraszam ale nie wiem jak się pisze niektóre nazwy. Z góry dziękuje za odpowiedzi ;). |
Cytuj:
|
Mam knighta 24 lvl skille 61 60 mlvl 4
gdzie taka postacia moge szybko podekspic do 30 lvl ?? warrior helmet| scarf |k armor |medus shield| p legs| serpent sword |leather boots :] Dodam tylko ze facc |
Cytuj:
Doskilluj do 50 dista i wtedy pisz :0 |
Cytuj:
|
Mam pacc'a lv 39, mlv 5 skille 65/63 eq dsm, mms, boh/fur boots, rh,crown legi bs i pammy
Na czym najwiecej zrobie expa? chcialbym wychodzic na 0 badz + |
Cytuj:
|
Idź z Monkiem do kopali Dwarf Guardów.
|
Cytuj:
|
mam 13 lvl prawie 14 i mam strasznie slabe skille 36/34 niewiem gdzie skillewac prosze powiedzcie gdzie mam skillowac eq mam dobre nawet steel helm plate ammor plate legi tusk shield leather boots i spermen sword prosze pomuzcie
|
Gdzie expic 35 pallem z skillami 67/46 mlvl 12 Facc eq; platinum amulet, crown helmet, blue robe, plate legs, BOH
PoH odpada dlatego ze GS dogonil mnie juz dzisiaj 2 razy ;/ nie było miło |
Cytuj:
PS. masz zrabane skile wez 70 dobij na sliamch i wtedy exp |
Gdzie expic? 22 sorcerer prawie 31 mlvl , eq : p-set , guardian shield , plague , dragon~ , dark helmet i buty zwykle
Mam 2 bp manasow , 3 uhy , pol bp sd(nei chce marnowac ) Chodzi mi o 30-40k expa / h moze byc z lootbagiem(musi byc kasa :D) prosze o szybka odpowiedz |
Witam.
I znów nie wiem gdzie expic :/ 40 MS 43 mlvl EQ: B Robe, Knight Legs,Cruz helmet,Vamp shield,Wszystkie wandy,fur bootsy. Gdzie moge expic zeby bylo chociaz 20k/h w expie? Jednemu typowi ktos odpisal zeby z summonem na tar -3 expil. I nie wiem czy dla mnie bedzie to dobre. Ważne żeby nie było waste !!! Czekam na szybką odpowiedz. No i mam PACC. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
gdzie ekspić
druid 22 lvl i 22mlvl eq plate set dwarwen shield dark helmet normalne buty wszystkie rody |
Cytuj:
|
Cytuj:
a bilem trochę beholderów i witchów. lecz tam eksp jest fatalny ciągle bardzo dużo ludzi |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:24. |
|