![]() |
|
Juz sprzedalem wszystko. Jak sprzedam itemy i bede mial hajs to sie odezwe.
|
Co taka nuda?
btw widze ze wojna na Aurerze jak ja pierdooooooole. no nie ma co, Furora i Morgana sie postarały hahaha |
war mode'a nie ma i nie bedzie, przynajmniej tak mowil tajson ;d
Dobrze ze tam nie poszedlem... |
NO ja tez.
HEHEHEHE -.-' |
Cytuj:
|
@/\
Ale jeste Orzeł... A co by mu to dalo jak by nie zaakceptował? :D |
Dałoby mu to tyle, że wojnę trzeba by było wygrać aktywnością i wybijaniem expiących żydów, a żeby to zrobić trzeba mieć sporo bot knightów i najlepiej 45tek na których nie ważne jest aż tak bardzo czy wbijesz rs czy nie.
Przy opcji WAR mode natomiast mogliby wpadać kiedy chcą i kosić wszystko co się rusza, po czym iść na obiad, wracać po 3 godzinach i znów robić rzeź. W takim przypadku długoterminowa aktywność nie jest wymagana, wystarczą zbiórki i dobre zorganizowanie... o ile dobrze rozumiem tę opcję oczywiścię. |
Gdybyscie im wybili te 10-15 osob na fragi, utrudniali expienie/zycie/etc, to tak czy siak by zaakceptowali ten war mode.
|
@/\
I WLASNIE TO CHICALEM POWEIDZIEC PRZEZ TEN POPRZEDNI POST. ;) masz + xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD @Akon Moj post byl ironia, ale dobrze ze przedstawiłes to reszcie bo niestety jest ograniczona ... http://img192.imageshack.us/img192/5120/rared.jpg |
Cytuj:
ogolnie Fail dla Drasou, nie wiem kto nim teraz ogarnia ;) ale Pozdrawiam :* |
Beka z tym RedTUBE nie?XDDDDD :D:D jestes pierwszym co ogarnol +++ !!!
@UP Ja to zdjecie znalalzlem na forum otsa syniu :baby: I zaloze sie ze sam na*******asz irene... :evul: |
Cytuj:
Wiadomo ze Renia nigdy nie zdradzi :D, ale ja mam wszystko co mi potrzeba ;) A Tobie zycze mile chwile w gronie raczki i Tibijskich swiatow bez ktorych nie mozesz zyc:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby ::baby::evul: |
Tak nie moge zyc bez swiatow tibjskich nie wychdoze z domu i na*******am caly czas na REDTYBE hahaha :D:D:D
TERAZ BEDZIESZ CIESZYC MISTRZU?:evul: PS. Sledzisz mnie ze masz takie info? o0 |
|
TU dalszy ciąg orańska
|
NIE wchodźcie w ten link! to jest keylogger, który po kliknięciu daje Arcanowi punkty w jakiejś dennej grze!
|
Pisze tak bo na filmiku widac jak nieogarnal i padl jak jakis noob czar hahah
|
Cytuj:
|
HE HE HE HE HE HE HE to dziwne, że jakos go zajebali + jak widac na filmiku Silent Joshi mial z 10hp, a i tak nie byli full ekipą wiec ogarnij sie chlopczyno
|
7 vs 7 to sie mozna posmyrac po jajach najwyzej.
I nawet ladnie te kamele graja |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:38. |
|