![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@shadow
Po pierwsze ****u to nawet w Warszawie nie mieszkam. Głupi pajacu,aż żal,że tacy ludzie na tym świecie żyją jeszcze. A i coś jeszcze powiedz Shankowi żeby ułożył tekst o mnie chętnie się z idioty pośmieje. A i pozwolę sobie wkleić tekst Yanchyy z forum. 11:37 Shadow Druid of Luminera [80]: TEAM TO POI FALLOW ME! Kogz prawie jak przywódca ? hausahsaushasuhasasuhasauh Ty jesteś tylko mądry w mordzie tak jak twój upośledzony "frent" Shanek. Idź się jebnij tym baseball'em w łeb,tym którego masz w pokoju. A potem pomyśl zanim napiszesz kolejny idiotyczny post. Nawet nie wiesz gdzie mieszkam wiec pozdro and poćwicz. :D |
avia daj sobie spokoj z szadouem to typowe dziecko wioski, spamuje juz chyba 3 dzien dane zeby mu selnal 10 finow :ddddd
jakies culty : http://img291.imageshack.us/img291/5729/108mg0.jpg |
@Shadoł-kogz >.<
Myślisz,że coś sobie z Ciebie robie. Po prostu mam z Ciebie niezłą polewkę. A i myślisz,że jesteś pro, bo kogoś bluzgasz ?... To świadczy o twojej niedojrzałości i głupocie. @Drath Ale widzisz niektóre dzieci nie rozumieją pojęcia "tolerancja" i "kultura" :D |
OBuahahababauahahshsahauahahaahahaa
Ale mam ubaw z tej konwersacji. Miałem się nie wtrącać, ale cóż. Ku zdziwienu Shadka ja grałem ostatnimi czasy Yanchaą, a widząc ten tekst NA TRADE upadłem na ziemię i niczym sparaliżowany śmiertelnik płakałem ze śmiechu nie mogąc się podnieść. Zdaję sobię sprawę, że zaraz bedziesz mnie "Jechać" durnymi tekstami. Mam prośbę, jak już chcesz Beef'ować to chociaż z jakąś nutką inteligencji. @Bezmózgostwo Shadka Jak mozesz pisać o ryju Avia'tora i jednocześnie prosić o jego zdjęcie w jednym komentarzu? Widzisz go wizulanie? Śni ci się? Czy może opisujesz widok, który widnieje w twoim własnym lustrze (eventualnie kałuży jeśli owego nie posiadasz). No i jeszcze jedno, żeby było jasne. Mimo, że nie jestem z Pragi, ani żadnej innej dzielnicy Warszawy, to zpaytam cie na chuj masz jakieś bunty do jej mieszkańców? To chyba logiczne, że gdzieś jest bardziej bogato, a gdzieś mniej. A jak już chcesz zgrywać takiego cwaniaczka to jedź na Pragę i powiedz im osobiście co sądzisz o tej biedzie. Ja byłem tam raz i omal nie dostałem pomidorem z okna xDD. |
UP
Na chuj spamujesz? Niepotrzebnie karmisz trolla (szmatka) |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Down: NP ^^. |
Lolalalal znowu shadek sie zkokgzowal buahha xd!!
do ritena: jak pisalem ten post to twojego jeszcze nie bylo :< za co przepraszam :P |
Jak byś mi gnoju tak na RL w twarz powiedział o żydach, bym ci główkę ukręcił. Gówniarz do Tibii się dorwał...
|
Cytuj:
Szadkowi gratulujemy bycia modnym antysemitą. Kogo jeszcze nie lubisz tylko dlatego, że to jest modne? |
aaa i następne 2 strony spamu, nieźle jedziecie dalej!!:)
|
|
|
coś od vona, 101 club później dam pare zaległych fotek ode mnie :)
http://i180.photobucket.com/albums/x...ek/101club.jpg |
@Von
gz :> |
Platforma nastepnym razem nie wycinaj paska plx ;) bedziemy wiedziec kto expi
|
Kick na Slimie i jego sumonach.Nic nie moglem zrobic!
Nie mogłem się zalogować przez jakieś 3-4 minuty,ale trafiłem na koniec: y0 xd! http://img172.imageshack.us/img172/6...byslimelu5.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:37. |
|