![]() |
|
Spaaw ded ;[
Spaaw'a znowu urąbali
Mar 25 2007, 22:06:38 CEST Killed at Level 196 by Zwidek and by Haasky MA ktoś filmik ;p? |
@up:
Ale jestes na czasie:P Poprzednie 5 stron conajmniej jest dyskusja o tym jak spaaw i reszta duss padlo i jest tam gdzies film leniwcze;) :baby: |
o sory ;]mój błąd
|
Prawie jak Polska – Azerbejdżan.
Czapki z głów, dobrze rzucane mwalle Spaaw odcięty od reszty i gleba. Ymy to raczej nic wielkiego, sami Dusk~ przyczynili się do jego trapa. Dre, usuń z hotkeya exori flam, nie umie się to się nie używa. Dusk~ ściągnijcie sobie jakiegoś Ots pod Tibie 7.92 i poćwiczcie, coś próbujecie ale to jeszcze nie to, może następnym razem. @ Visio&Dusk~. Proponował bym obgadać sprawę nowej Pricelisty. Wojna będzie jeszcze długa a ceny za itemy są straszne. Gdyby poszły one o 50-60% w górę nikt by się nie obraził a wam by też to trochę ułatwiło sprawę. Proszę o odpowiedz z obu stron. Pzdr. @ down Masz kłopoty ze sobą? Jeżeli ci to pomaga wyładować stres, uspokaja twoje ADHD to pisz sobie co chcesz lecz nierobisz na mnie żadnego wrażenia tym ze napiszesz ku*wa czy je*ać. Jeżeli niewiesz co to ADHD wpisz sobie w google.pl i poczytaj napewno niejedną ceche posiadasz. Respekt dla Ciebie, czym by było to forum bez Ciebie. |
Cytuj:
Wczorajszy open battle był ustawiony przez dusków, chcieli 21:00 Okolice Thais-DB-Venore. My sie zjawilismy, a oni uciekli i dawali loga w panice gdzie tylko mogli ;) tyle ze 8.. powinelo noge :D Najlepszy to byl charo, 1 jego walka w tej wojnie a jako 1szy dal loga :D |
Cytuj:
Zera Taifun mowicie ze z sunblade karal i fragow w huj mial bo nie bylo cipbota(na ktorego kazdy tak nazekal i mowil ze ten kto go uzywa to jest 0 pvp) i tibing ^^ cu tyle z mojej strony Dusski 4ever tak czy siak to oni sa legenda furrory pokanali sunblade czy jak im tam a vision sie zap[isze w historii hackami i biciu przeciwnika na bocie zalll po co oni graja ? zawsze dusski musza wpadac do nich bo oni boja sie tam gdzie dusski chca czyzby tibiang tam nic nie dawala oO? |
@MarS
Charo to taki nasz blazen wojenny :) ja go tam lubie :D |
Rodri kazdy ma zawsze ssa twój blad ogladaj filmiki z uwaga bo żal yeetro bodajże latal bez utamo i bez ssa dość długo (filmik jak padł imargam)
ale Yumeii, Sprzataczka Widać że znajomi |
@milten itp
mowisz ze vision na noobach stalo? no i co z tego/? taka taktyka? proste? |
Cytuj:
|
Cytuj:
a co do mojego name w tibi w podpisie to namelocka sprobuje zalatwic dla Imargama bo to moj nick on skerowal bo imargam pocodzi od hujargam |
Cytuj:
Paladyn, ssammy, Tiquanda... ;] Pozdro... |
Cytuj:
Created: Aug 04 2005, 08:29:48 CEST powodzenia zycze ; p napewno bede tak pisal do taifuna :< |
Cytuj:
Nie bede odpowiadal juz na twoje idiotyczne posty, bo jeszcze sie znize przypadkiem do twojego poziomu usilujac zrozumiec twoja glupote. Bye |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie napisałem, że TD spierdolilł, bo się bał polewki na forum, tylko chodziło mi o to, że lepiej by było dla normalnych forumowiczów, żeby nie padł, bo nie chemy czytać 20+ stron bluzgów z powodu jego deda. Mam nadzieję, że tym razem zrozumiesz mój post. |
hahahhahahahah
Dre'Furora bext pvp z exori flam w swojego... Co on chciał zrobić? Mane im zjarać żal takich jak on. |
dobra musimy przyznac wam racje :( Pingujemy naraz wszystkich ludzi z duskiness. Ale wiecie to pingowanie jest takie "magiczne" bo biegaja normalnie jak pojebani ale dopiero jak przychodzi moment kiedy sie maja UHAĆ dostają laga bo ich pingujemy. ot cala tajemnica. To prawda ze nie padaja od wlasnej glupoty tylko dlatego ze uciekac nie umieja i placza sie tam gdzie nie trzeba. to wszystko wina tego ze ich pingujemy.. wszystko...
|
@up
No i przez twoj głupi żart będziemy oglądać 20 stron postow: " No i co?! To ja jestem Geniusz!" |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:17. |
|