![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Po drugie, nie da się wsadzić wirusa w rec, debile zmieniali exe na rec i wymyślili kolejny mit, trojana da się niby w to wsadzić, ale nie da się go odpalić z tibicamsa... |
Cytuj:
Co do virusów / trojanów , dla mnie to jedno i to samo , virus to dla mnie program szkodliwy, i o to mi chodziło , że pod rec można "coś" podpiąć , ale nie wyrządzi to szkody na twoim pc. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
dawno tu nie zagladalem :p cos ciekawego na galanie slychac?
PS: nie dobry hakier cataclism dalej jebie zgnilymi jajcami? :cup: |
Ascario wbil 100lvl. Wielkie brawa dla tego pana :cup: :cup:
Bedzie trzeba to oblac :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
UWAGA! WIELKA ZRZUTA NA PAYMENT AZENUSA XD KAŻDY GP MILE WIDZIANY! Azenus/Edron Pomoc najuboższym xD Plax! GZ ASCARIO! |
Dzieki Azenus :P No to teraz tylko pooddaje dlugi i koniec ^^
@navo No zapraszam do nas, oblejemy moja 100 :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie widzialem, hahah :D To idź odtwórz film używając Worda (przecież trzeba tylko zmienić rozszerzenie!) |
Cytuj:
|
Ascario Wielkie Brawa Oby Tak dalej masz u Mnie nieograniczony Respect ;) Trzymaj sie
B) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Delete Kay'en =-(~:( ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ |
Huhu a czym sobie zasluzylem?;)
|
BUMP (bo spadliśmy na 2 stronę) Nikt nie ma komu jechać bo wojny nie ma.
WIELKA AKCJA CHARYTATYWNA, WYŚLIJ JAKĄKOLWIEK SUMĘ PIENIĘDZY do Azenus/Edron w imię jego wolności :D |
...
Rzadko nie ma wojny na Galance, kwestia czasu, znowu rivenn bedzie bic brata Malii Arkwin, konda wpadni w furie, zabije go i znowu ryz.
|
Cytuj:
nie nastąpi wymieszanie teamów. |
...
nikt nie jest w stanie zagrozic HWL xD smutna prawda
EE tam dosc tych stęchów, ide spac bo juz mnie muli xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:56. |
|