![]() |
|
20:25 Caorty [73]: to ci kuwa wyrobie reputacje ne forum
No... to chyba mam tu przesrane już... AHAHAHAHAHAHAHAHAHHA |
Ej Xef juz ciem nie lupiem bo fbiles karjotjemu nja beka :<<<
JOKe ;p |
No i cos ode mnie :D zwiedzajac Yalahar :P
http://img376.imageshack.us/img376/9153/tb0012nh1.jpg Hehe jeszcze sobie ubilem Hellspawna z Jordzem i Cróópem i Infernalista z Vulkaninem ;DDD ogolnie nowe potworki lajtowe :] UP jak najbardziej na tak B) Pozdro B)B)B) |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
kurwa twoja mać |
Cytuj:
|
nie zdziwie sie jak z tego "Infernalista" bedzie wypadac Ferumbras Hat, ta gra spada na psy...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
W końcu jakieś mniej monotonne miejsca... 1,5h zwiedzania z Phampem;d http://img235.imageshack.us/img235/5...zphampenv8.png Jutro porobię jakieś misje, bo dzisiaj już miałem dość... 2h explorer society robiłem, żeby się tam dostać xd |
Caorty thief xDD
o**bał mnie kiedys na 200k...nie tylko mnie ale ze 5 masek
|
Cytuj:
|
xev ta czaszka w bp locie z czego leci i czy to jest tylko dekoracja ?
|
Musisz Nam psuc temat? Mowisz o innych graczach ze napinacze internetowi sa a narazie sam sie taka postawa wykazujesz :)
|
Cytuj:
|
Lusi@
Nie karm trolla :D Topic@ A coraz blizej święta :D |
@Lorgin
widze, że lubisz być prowokatorem kłótni... Tylko problem jest taki, że nikomu nie imponujesz ;( @Vari racja ;] |
dokładnie jak napisał Vari, Lorgin zaczyna pierdolić i zaczyna się i teraz nie wie jak wybrnąć, jak być fajnym ekstra i w ogóle i jedzie mi że nie mam znajomych..
mam 553 znajomych na naszej klasie, pewnie zaraz po tym też mi pojedziesz że tam nie mam znajomych najlepiej gdybyś zrobił na mnie Diss, co Ty na to? a co do twojego podpisu powinno być tak: "Cała Pacera już wie że Lorgin Alojzowi ssie.... " błąd masz, no weź popraw... no weź ! |
@ lusi a w tym 100 z rl a 400 z tibi nie?
@ maxio ja nie prowokuje.. ja mu sie k*R*a na resp nie wjebalem .. ; P jak by mnial respect to by niczego nie bylo :) @VAri o co chodzi z tymi browarami ?:P |
Cytuj:
|
Cytuj:
OOOO Nie Po 1 to xev nie lusi :P a po 2 czy wszystko z tibi sprowadzasz do rl ?? o nie wbił mi sie na respa to porwe mu matke i zażadam passów??:D kiedyś byłeś normalny ale chyba dostałeś od własnych kibiców na własnym podwórku za to że cwaniak jestes i skonczyło sie rumakowanie i ci sie w dupie pojebalo i napinasz sie na necie:D Pozdro jak chcesz odpisac to na priv nie tutaj |
Cytuj:
|
popieram rade Kanq :)
|
no Lorgin kozaczku, dawaj Dissa
dawaj dawaj dawaj "Cała Pacera już wie że Lorgin Alojzowi ssie.... " "Cała Pacera już wie że Lorgin Alojzowi ssie.... " "Cała Pacera już wie że Lorgin Alojzowi ssie.... " "Cała Pacera już wie że Lorgin Alojzowi ssie.... " "Cała Pacera już wie że Lorgin Alojzowi ssie.... " |
@lusi
Lusi zazdrości lvla Aloizowi ;] HahAHahaA ale mam z ciebie lusi ubaw jestes tak pierdolniety ze to juz huj ;p Mickiewicz sie znalazł A i rozumie ze jedziecie po mnie dla tego że wasz kolega Xev.. postąpił jak noob i wbił mi sie na resp ta? :D Czyli wychodzi na to ze noobskie zachowanie dla was jest ok. : D a dobre zachowanie jest huj*owe ?:D hahAHA nie mam słow xD |
n-pvp niema zasad ... :p
|
Cisza już kurwa ;d dzieciaczki o pixelki się pokłóciły :< ?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Po tym co wyczynial na noob charze pod depo w venore ;] nie znasz sytuacji to prosze cie nie wtracaj sie piter :] stoje z izarexem podbija lorgin na noob charze o 5 gp dostał od kogos zaczol prosic o 10 izarex powiedzial ze nobek jest a szanowny pan lorgin zaczol sie napinac ze izarex to cwaniak bo ma wyzszy level ze sie napina w necie i ze gowno moze i takie pierdoly nawet nie czytalem tego pozniej i sie obrazilo dziecko :(( |
Cytuj:
i co dupa cie boli ze nie mnialem na noob charze kasy ? |
Cytuj:
|
a co nie normalnie poprosiłem zebys mi dal 5gp ?;] xD to wyzywacie ze noob nie ma 5gp..
|
Teraz buzi buzi na zgodę co Wy na to ? xd
|
ss mamy ostro !
załóżcie sobie temat na kłótnię ! A nie tu bluzgacie -.- |
Heh myslalem ze przez ten czas jak jestem retired zobacze jakies ssy z nowego update a tu tylko od nielicznych/ego .. zal tematu i tyle :) go go 1k stron klotni 8o
pozdro ! |
osoby, ktore proszone sa o zamkniecie jadaczki:
@Kasi @Xev @Kanq @Lusiak @Vari @Maxxio dziekuje z góry za pozytywne rozpatrzenie sprawy...;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
BTW. SSy byscie wkleili poupdatowe a nie czas tracicie na klotnie ;] |
UP@
Wycza a nie lepiej Armor??:D taki def jak mpa ma a jaki wyglad ;] Topic@ JA juz sie nie kłóce :D Vari@ Miałeś racje OTS!!! Własnie z ghazbarana poleciały na malverze golden boots |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:02. |
|