![]() |
|
Jako, ze nic sie nie dzieje: http://mundialowo.blox.pl/2008/10/vi...-to-pikus.html
|
Cytuj:
uber alles |
Juz w sobote hit I ligii. Niepokonana na wlasnym stadionie Flota zagra Korona Kielce!
Wszystkich zapraszamy do S-cia na mecz :-). |
@up Kogo to interesuje mnóstwo meczuw jest w sobotę.
Ale się zdziwiłem Szwecja 0-0 Portugalia. Co myślicie o Paragwaju przejdzie eliminacja? @down Wielkie zaskoczenie? To dlaczego nie są na ostatnim miejscu bez punktów. |
A ch*j mnie obchodzi Paragwaj? Flota to akurat wielkie zaskoczenie I ligi(jak w zeszłym roku Znicz) i nie zdziwiłbym się jakby wygrali
|
Cytuj:
co do Floty, zgadzam się z porównaniem do Znicza, taki jednosezonowy wybryk, a na zwycięstwo mają szanse i to spore ;) |
Z tym porównywaniem do Znicza to bym poczekał do 2 rundy. Zresztą Znicz miał dużo młodszą kadrę...
Kogo byście wystawili na lewą obronę jutro? Wojtkowiak czy Krzynówek? A może Żewłakow i Jop w środku? :D |
Cytuj:
|
Oni grali w tej hali Gryfia? Z 2 strony musiala byc doskonala atmosfera :)
|
Cytuj:
Właśnie wczoraj wyszło moje zacofanie co do ligi polskiej. Odpaliłem PolsatSport, bo były derby Warszawy. Liczyłem na obejrzenie super atmosfery i dopingu na trybunach. W końcu zazwyczaj derby to wielkie święto. Po cichu liczyłem na jakieś zadymy (chyba mam jakieś dewiacje ;d) a tu OMFG PUSTO na trybunach. Rzal. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
borubar wyjasnij co sie stało blzzzzz!!!!!!!!!!!!!1111111111
ej powołac tego szestaka, do repry go!!!!!!1 wtf? rzewłakov says: nie wierze omfgwtfzor, kurza stopa!!!!!!!!!!!!!!!11111 |
Polskie koksy 1:2 Słowackie Kozaki
RZAL I BUL? Przykład korupcji? Fart Słowacji? - dziwne wydaję się strzelenie dwóch bramek w ciągu ostatnich 10 minut. |
ta a na koniec sędzie kończy mecz, gdy mamy piłkę przed polem karnym słowacji w sytuacji 3v3...
ale cóż, słaby mecz polaków |
Nie moge tego przeżyc, SZOK.
W sumie jak na 2 mecz po wielkim meczu to nie gralismy zle, niestety wysilki calej druzyny, a przede wszystkim kibicow zaprzepascil Boruc, zdarza sie. Ale kurde, murawa to jakas zenada. Ona byla w ogole podgrzewana? |
Krzysiu Wojtkowiak!!
|
Borubarowi już dziękujemy... ja pierdole gram w klubie i nawet bramkarze - juniorzy takich sytuacji nie s*******ają...
|
Cytuj:
Pare dni temu wszyscy go po nogach całowali a teraz wielcy krytycy. Zdarzyło mu się, trudno, nawet najlepszym się trafia... |
Bodajże Ebi zszedł z boiska i za niego wszedł krzynówek? Jak mówił komentator to przez niego, bo on nie upilnował tego słowackiego człenia którego zajebiście pilnował Ebi... Więc teraz nie zrzucajcie winy na Borubara.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:00. |
|