![]() |
|
D.gray Man całkiem mi się podobało, nie licząc paru epów, nieśmiertelności postaci i
Ukryty tekst:
Nipah! Corgar Frizz |
A ja wam powiem, ze... tasiemiec jak kazdy inny.
|
no tasiemiec ale calkiem spoko. A o zakonczeniu to slyszalam ze troche lipne.
Pozniej manga sprostuje wszystko. Tak samo jak spieprzyli troche FMA...ehh |
Tasiemce nie sa spoko :<
|
Wybielacz->Manga->Striptiz!
Ukryty tekst:
MSN Ukryty tekst:
Cytuj:
|
Witam all stawiam swojego tentacla jak ktos mi powie z czego jest ta piosenka
http://pl.youtube.com/watch?v=r2T8Krax7ek |
@que
Ukryty tekst:
@gro come to the dark side! we have lolis for you and Horo have cookies : 3 @down jak bym wiedział to bym powiedział... |
Ray zamiast gadac o hentaiach to mi powiedz co to za piosenka 1 post wyżej w moim linku
Onegai ;s |
Cytuj:
|
@Rayza
W niby ktorym? Naruto? Bleachu? ROTFL XD @Que~ Nie mowie o mangach, tylko o anime. Wedlug mnie, ponad 50 (nie mowie o roznicy kilku-kilkunastu epkow) epow na anime to ZDECYDOWANIE za duzo. Taka Eureke Seven chociazby moznaby spokojnie zmiescic w polowie odcinkow i zadnego niedosytu by sie nie czulo, a przynajmniej by nie bylo momentow gdzie zanudza. |
@Hazuma
Mam prawdziwe szczęście do zobowiązań :P. Daniel został moim niewolnikiem, a teraz ty Hazumo ;). Ta piosenka to Lyrics: Fureta yubi samete kizuna, wykorzystana także w 2 openingu D.Gray-mana. |
Cytuj:
|
Nari,bo Otakuma lubi wyprzedzać fakty, no bo to ty z nim miałeś pilnować impry u pacza po funekonie xD.....nie?....
|
@Nari
I co ci Kuma kaze robic?:< |
nic skoro Nari o tym nie wie, wiec kuma jeszcze go nie złapał w swoje pedobearskie łapy
|
@Up
Albo boi sie przyznac... |
czego tu sie bac? powiedzieć prawde tu? w obecnosci całej elity? znajomych? ludzi?...
|
KOMENOSAY NARI!!!
Zaszła pomyłka, pomyliłem sobie twój nick z Danielem. W każdym razie to Daniel jest moim niewolnikiem. Jeszcze raz przepraszam za pomyłkę. |
Cytuj:
@edit. @Kuma Foch. Z przytupem. ; P. |
@kuma
nari ci sie znudził,frizz nie komentuje,loli ci sie znudziło,to teraz za Daniela sie zabierasz? ...opanuj sie xD bo nie pozwole do ci do Koszyka wejsc jak bedziemy do Jap. leciec,, |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:43. |
|