![]() |
|
dzis uslyszalem ze przegrali open bo im swoim nobem pzreszkadzalem:( przepraszam juz niebede...
|
Zycie...
Pawel to po co dochodziles to pieskow? |
Cytuj:
|
Cytuj:
To że to ich taktyka to ja właśnie wiem i z tego można wywnioskować że oni się boją Duskow i te porównanie ich do Del'Toro było grubo przesadzone!! |
Cytuj:
no coz moze jak wbije ze 2 lev jeszcze to zapytam wtedy znow;/ |
Nie wiem czy ktoś napisał ale [player]Sasho Pansa[/player] jest obecnie bez gildi,..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Ale nie zobaczylem jeszcze odpowiedzi,.. |
Cytuj:
|
Dla mnie zagadka jest ze Dre'furora jest jescze w Duskiness to co on wyrabia w czasie walki powinno trafic do Archiwum X
Blokuje swoich i jescze leje z exoi flam mastah pvpB) @Khazul odpowiedz na to ze nasz Sasho jest bez gildii |
Czyzby nawet Khazi nie znal na to pytanie odpowiedzi? Xd
|
Mam pytanie o pewnego gracza -> Demthes zapewne kojarza go niektorzy z was.. Jesli mozna wiedizec to z kim on jest?! Dusk ? Vision? Na filmiku gdy pierwszy raz padl Ima~ Latal z Duskami, teraz jestem w posiadniu filmu gdy byl open w Ankr na ktorym pisal Zwidkowi skad ida i gdzie Duski sa.. hmm.. i moze sie myle, ale czy to nie przypadkiem nie fair wobec obydwu stron ktore walcza :>
|
Cardothen czy jakos tak Rooked :)
Demethes obustronny lizodup, nie lubie go cwaniaczek i prowoder zajść |
Cytuj:
obecnie demthes jest neutral :( lub hunted by vision... bez paymentu z wojny sie nie odchodzi! btw chciales jakos dupke przylizac? wiadomo ze nie nawidzisz demthesa :( nie trzeba bylo kozakowac na valo :( |
@ Cyrillus
Kolego nie jestem tym za kogo mnie wzioles wybacz ;) A pozatym nie rozumiem po czym stwierdizles ze lize "dupke" ? I niby komu ?! n/c |
Cytuj:
i co Ci dal ten post? ;< |
No nie wiem ja jakos nie lubie byc branym za kogos kim nie jestem..
I nie rozumiem czemu mialbym prowokowac i co? ;o Nie bede wiecej z toba prowadzil konwersacji tu bo nie chce pisac offtopu.. chcesz pogadac dowiedziec sie kim naprawde jestem napisz na prv.. Jest to forum o Furorze wiec zapytalem i chyba lepsze to niz ciagle klotnie i offtopicowanie tego tematu, ktorego powoli odechciewa sie czytac ;s Tak pozatym ten pajac probowal mnei zabic ostatnio na cyclopach w Thais z kolega ale cos mu nie wyszlo.. I hunci mnie za nic. I chyba juz wszystko jasne, jesli znasz Demthesa to powie ci kim jestem.. |
Cytuj:
Cieszy Cię to jak kogoś zhackuja i cały jego czas gry idzie na marne |
Cytuj:
na cyclopolis jak juz ; p @car~ sam sie rookowal czy hack ? ; p bo najpierw 2 dedy ; p |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49. |
|