![]() |
|
@marcinm1990:
Cytuj:
@wektor500: 1. Facc: -Dragon Lair Venore, -Orc Fortress, -GS na cruss helmet quest, -Deep Fibula, 2. Pacc: -Laguna Islands, -Stone Tomb za tp, -Helheim, -Dragon Lair Ankrahmun, -Pits of Inferno Dragon Lair, -Banuta, -Warlocks, -Nightmares. Mam nadzieje ze pomoglem. Sharker |
@up Dzięki za odpowiedź już dawno zastanawiałem się nad barbarzyńcami, ale który camp?
|
witam mam 56ek,73/71expie na lagunie a tam exp nie przekracza 15k bo jest duzo ludzi na peninsula tez nie wiele expa jest.Nie wiem gdzie mam expic jak juz to prosze napisac ile exp/h i zeby bylo tam malo ludzi
|
;)
Pallkiem na mount of sternum sie dobrze expi :D
Na cycach :P Tylko skille tez trzeba miec dobre ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hmmm
Gdzie expić
14 pallek , ofc pacc B) , skille 60/49 , Eq : Crown Hemet, scarf , p legs , ( bez boots , Tortoise shield , speary :D |
hmmm... cyce thais, cyce poh, tomb w thais, dwarfy, soldki, roty ;) ew. trolle lecz slabo tam i to jeszcze z Twoimi skillami
|
@up
a wiesz że napisałem " OFC PACC " ??? |
A... przepraszam Cie.. hmmm.. larvy, scaraby, tomb w Ankh, roty Darashia, roty Liberty Bay... Jest tego wiele
|
@up
Spoko :D |
gdzie expic 24 ms 27 m lvl
oprocz larv i tomb i rotow bo juz mi sie to znudzilo :D co polecacie? |
Cytuj:
33 rp 65 dista gdzie expić |
Cze, posiadam 37 palladyna z eq : pall armor, cruz helmet,demon shield, bohy, p ammy mam zamiar szybko wbic nim 40 lvl
czy na 40 dam rade expic ze skillami 68/50 na dragon lair chodzi mi wlasnie o ten skill z góry dzieki |
@up
dasz rade. MOJE PYTANIE- 15 pallek z 5 mlvl i skillami 60/49 i eq crown helmet , scraf , bez botów , speary (^^) , plate legs , tortoise shield. Pytanie brzmi: Gdzie Expić? Posiadam Pacc |
Cytuj:
Ew. spróboj scaraby największy resp ;o dobre masz skille więc możesz poszaleć |
"gdzie mam expic z 102lvl chce mieć jak najwięcej expa na godzinę + jakieś przyzwoite zarobki
mam full eq, skill 84/84 no i jestem elite knightem" Cytuj:
|
Cytuj:
Możesz jeszcze iść na quary scouty pod gs island, duży camp barbarianów, culty na Formorgar Mines i w Liberty bay, arenę w Yalahar [dzielnica rozrywkowa], |
39 MS 39 mlvl z itemami, przerobilem pirate ghosty - lipa, acient scaraby - ciagle zajete wszystkie cave ;s , tomby za tp - z flamem waste, z samym woi takze, zatem gdzie expic? jakies inne propozycje niz to. Może byc exp z runami obszarowymi jak i normalnymi yy i oczywiscie zeby chociaz na 0 wyjsc przy expie
|
Gdzie Expic? 37 Elite Knight < PACC ofc> EQ : Royal Helmet , DSM , B LEGS , BOH , DEMON SHIELD , NOBLE AXE , P AMMYSKILLE 67/66 i prawie 5 mlvl
@up HMmm... Nigdzie? Roty , Minoski. Moze Guardy albo dragi w ank? |
Gdzie expic? 22 kina 52/51 :( 3 mlvl.
P set, dwarven shield, dwarven axe. Przy okazji żeby nie pytać drugi raz gdzie zarobić? PS. Nie lubie waste :P |
Ponawiam !
Gdzie Expic? 37 Elite Knight < PACC ofc> EQ : Royal Helmet , DSM , B LEGS , BOH , DEMON SHIELD , NOBLE AXE , P AMMYSKILLE 67/66 i prawie 5 mlvl |
@Kromka: Polecam miasto małp na północ od PH, ale ostrożnie lub lizardy albo mino i robienie lootbagów o ile masz zrobionego postmana :D.
@Jakub: Tobie polecam Minotaur Tower na północ od Mount Sternum, ale tak, żeby nie pakować się na archery lub któraś z kopalni niedaleko kazz, ale tylko poziomy ze zwykłymi i soldami. |
Gdzie expić 46 palem facc skille 77(79)/63 eq:rh demonka pally arm boh blue legs prosze o konkrety dwarfy guardy mi się znudziły elf fortess też :( z góry wielkie thx :]
|
Możesz spróbować Orc fortress (okolice i trochę do środka), PoH - wszystko oprócz gs'ów (lecz i na nie możesz niedługo), Mount Sternum w porach nocnych\wcześnie rano (żeby wolny resp był), wtedy i na cycach nieźle i na nieumarłych, Hellgate (może w tym draconia?), to by chyba było na tyle.
|
gdzie expic 20 drut facc jaknajmniejsze waste ale wmaire przyzwoity exp ;P
knight 37 lvl facc skille 68/66 pall 25 lvl mało ludzi (pvp) skille 64/45 |
gdzie expic 29 knightem na Uniterze(non-pvp) przy eq: warrior helmet,knight legs i knight armor, dragon shield,bohy oraz bright sword skille nei za ciekawe ale robie na dal 65/65 ;]
|
Cytuj:
Knight - Dc, soldy, całe mount sternum (undeady lub cyce), pojedyncze dragi (jak coś wypadnie to trochę zarobisz, a waste nie powinno być), okolice orc fortres, elf fortress Pall - soldy, guardy (ale żeby ich za dużo nie było), całe mount sternum. @UP - skille dobre, nie narzekaj ;p W sumie tam knight pani powyżej. |
Proszę o pomoc w doboru dobrego expowiska. Zależy mi na tym, aby było ono w miarę mało znane (gram na NONPVP). No i oczywiście, aby się na nim w miarę szybko expiło...
Parametry mojej postaci: Poziom - 25 Poziom magiczny - 3 Skille - 60/60 Ekwipunek: Warrior Helmet, Knight Set, Leather Boots, Tower Shield, Wyvern Fang, Crystal Ring, Platinum Amulet... |
Mało znane? Ciężko powiedzieć, myślę że któreś soldy powinny być na 90% wolne, warto się rozejrzeć. Z dc to różnie bywa, elf fortres znane ale może być wolne niekiedy ... cyce i minosy na poh mogą być wolne, jeszcze trochę lvl i okolice orc fortres spróbuj (ja osobiście rzadko kogoś tam spotykałem).
|
Czy ktoś mógł mi podać dobrą miejscówke dla 21 druta facc koło kazo i np żeby było dużo takich rotwormów czy dwarfó jeśli chidzi o kopalnie to bym prośił o wyznaczenie tej kopalni.:baby:
|
@UP
Polecam tą kopalnie na -2 nie niżej. Chyba, że guardy lubisz. http://tibia.pl/earth.php?x=32531&y=31912&z=0&q=64.26 |
Wbij level na monka na którejś kopalni soldów albo cyklopach (ciężko wbić na wolny resp), potem lecisz z monkiem na guardy no a później bez monka ;p
|
Gdzie mam expic 13 druidem? Wiem ,że dobrze idzie na ghulach i gdzies w okolicy ab jest dużo zna ktoś to miejsce jeśli tak proszę o pomoc.
|
da rade 70 ms na frostach z glacier setem?. Badz dls na fenrock,bez magma setu.
|
Koz^ możesz sprobować na zamku obok Ab, ewentualnie folda na -3, w Venore są roty.
|
HEyo :)
Czy jest gdzieś fajne expowisko dla 25 lvl knight? 55\52 skille k set, dwarvenka, crimson sword? Mam jeszcze 16k kasy w banku i brak deserta :) Wiecie ghostland z rana fajny(6) ale później na 1 expowisku po 2-3 ludków to po 300 expa na głowę -.- I jak tu wbić lvl :) Na 1 expie ciągle ds Na 2 3 ludzi A na 4 jeszcze więcej ludu Jakieś dobre miejscówki z opisem co zabrać itd :)(jak by ktoś mógł tibia earth bo nieznam miejsc :)) |
Gdzie moge expic 70 level druidem? oczywiscie znam kilka miejscowek ale szybko mi sie nudzą i chciałbym miec jak najwięcej możliwości
waste mi nie przeszkadza ,byle nie za duży , magic 54 z itemami |
Cytuj:
|
Witam
Gdzie expic żeby zarobić kasę i jednocześnie wpadł lvl ? Mam 23 Druida z 25lvl. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:38. |
|