Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Frapper 17-10-2008 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez By$iu (Post 2300809)
Ciekawe czy Arsenal wygra mecz, nie chlopaki?;-).

Pft, wyjdz. Jak smiesz watpic w wygrana najlepszego klubu swiata?!

By$iu 17-10-2008 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2300817)
A Gazety piszą, że przeżywa kryzys, nie ma formy itp. Chyba nie widzieli meczu z Villarealem...

btw. Valdes > Reina. Powinien dostać powołanie do reprezentacji ;/

Od Reiny kazdy jest lepszy i mowie to ja - fan Liverpoolu.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frapper (Post 2300825)
Pft, wyjdz. Jak smiesz watpic w wygrana najlepszego klubu swiata?!

Nie smiem!

Duch Niespokojny 17-10-2008 18:53

Będzie 4:0 dla Arsenalu

Dark Sven 17-10-2008 19:05

Teraz kolejne 11 stron spamu o Arsenalu, które zakończy się pięknym "Bo Yoh prowokuje!"...

@down
Nie, nie lubimy : >...

Yoh Asakura 17-10-2008 19:21

Odwalcie się ode mnie. Żyjecie przeszłością - ale to cecha Polaków. Niemców też nie lubicie ?

Cytuj:

Będzie 4:0 dla Arsenalu
4:1 z szacunku dla Moyesa.

Ditto 17-10-2008 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2300894)
Odwalcie się ode mnie. Żyjecie przeszłością - ale to cecha Polaków. Niemców też nie lubicie ?

4:1 z szacunku dla Moyesa.

Taka rada - nie wtrącaj się, gdy wszyscy po tobie jeżdżą, to im się znudzi.

@Edit

Jebany hitlerze :/

@Down

Gdyby w ogóle nie reagował, pisał o Arsenalu sporadycznie i OBIEKTYWNIE, to by wam się znudziło.

Calen Futh 17-10-2008 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2300775)
Była przerwa, zatrzymała się, teraz rusza znowu. Wybaczam, boś fan Manure.

Ło to niesamowita przerwa była. Łohoho.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ditto
Taka rada - nie wtrącaj się, gdy wszyscy po tobie jeżdżą, to im się znudzi.

Oj nieprędko nam się to znudzi ^^"

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel
btw. Valdes > Reina. Powinien dostać powołanie do reprezentacji ;/

W sumie to oboje najlepsi nie są...

@up: Utopia...;)

Hinzu 17-10-2008 22:40

Jak myslicie, jak se Lech Poznan poradzi? :D

Maggic 17-10-2008 23:05

macie lekturke xd

Na oficjalnej stronie klubu pojawiła się informacja nt stanu zdrowia wielu kontuzjowanych w ostatnim czasie zawodników pierwszego składu.

Klubowy lekarz Bryan English podał następujące komunikaty:

Michael Ballack: "Rozmawiałem dzisiaj z lekrzami niemieckiej reprezentacji i powiedzieli mi, że w środowym spotkaniu z Walią zagrał on mimo wyraźnego bólu trzeciego i czwartego palca u prawej stopy."

"Prześwietlenie zostało zrobine następnego poranka i okazało się, że Michael ma powiększony nerw, co bez zabiegu operacyjnego mogłoby się ciągle powiększać i w związku z tym powodować coraz większy ból."

"To uraz z tych, który może nie być odczuwalny, jednak gdy daje o sobie swe znaki jest nie do zniesienia, a szanse na grę są niewielkie, dlatego też zdecydowaliśmy się na operację, która odbyła się dziś rano, była udana, a zawodnika czeka 2-tygodniowa przerwa."

Alex: "Ma problemy z biodrem i uraz ten wykluczył go z występu w drużynie narodowej w ostatnim czasie, jednak wierzę, że będzie on gotowy do gry w jutrzjeszym meczu."

Ricardo Carvalho: "Powrócił już do treningów po kontuzji więzadeł. Normalnie przy tego rodzaju urazie przerwa trwa co najmniej 4 tygodnie, a my mamy go z powrotem po niewiele ponad 3 tygodniach, więc jesteśmy zadowoleni."

John Terry: "Nie zagrał w meczach kadry, jednak nie jest kontuzjowany. Wielu innych ludzi cierpi na podobny ból pleców. Sam zawodnik bardzo chce wystąpić w jutrzejszym meczu i jest na to duża szansa."

Deco: "Miał mały problem z jednym z mięśni, z tym samym, który nie dawał mu spokoju podczas gry w Hiszpanii i wtedy także pauzował."

"Z radością możemy oznajmić, że wróci on do treningów w przeciągu 4 -5 dni. Dawno nie widziałem go z takim uśmiechem na twarzy jak dzisiaj, a to sygnalizuje, że po bólu nie ma już prawie śladu."

Ashley Cole: "Doznał około 5-centymetrowego naderwania w okolicach ścięgna podkolanowego, więc uraz nie jest zbyt poważny. To dość niesamowita sprawa, gdyż Ashley jest dokonałym fizycznie zawodnikiem i to jego pierwszy uraz mięsnia od lat."

"Jego powrót spodziewany jest na ligową potyczkę z Liverpoolem za tydzień w niedzielę."

Joe Cole: "Nie udało się do końca zaleczyć jego ostatniego urazu kostki, po którym wrócił na ostatni mecz z Aston Villa. Ponownie przeprowadziliśmy badania i z oceną daty jego powrotu wstrzymamy się, ponieważ potrzebujemy dokładnie przeanalizować jego przypadek, by nie pogłębić kontuzji."

Jose Bosingwa: "Nie zagrał w meczu reprezentacji Portugalii z powodu nieszczęsliwego, lekkiego skręcenia stawu kolanowego. Jednak dzisiaj trenował on wspólnie z całym zespołem, więc wszystko powinno być w porządku."

Petr Cech: "Dzisiejsze prześwietlenie nie wykazało żadnego poważniejszego problemu, jednak zawodnik zostanie pod naszą czujną obserwacją i o jego występie zadecydujemy w ostatniej chwili."

Nicolas Anelka: "Nico miał małe problemy z udem, jednak lekarze z Francji nie poinformowali nas o jakimś poważniejszym kłopocie. Po powrocie z kadry trenował z nami i jak sam twierdzi czuje się dobrze."

skuug 17-10-2008 23:22

Jutro Śląsk - Arka, co mnie jakiś lech obchodzi :) <zaciera ręce>

Articuno 18-10-2008 00:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez skuug (Post 2301217)
Jutro Śląsk - Arka, co mnie jakiś lech obchodzi :) <zaciera ręce>

Ojjjjj tak! Mam nadzieje, ze uda mi sie wrocic do domu na mecz...
Tak w ogole to: www.slasknet.com/?nr=5949 wspaniala inicjatywa, chyba najwazniejszy ich punkt dzialan to ZAPOBIEGANIE CHULIGANSTWA, a nie tak jak to zwykli czynic najbardziej zagorzali kibice w Polsce(roznych klubow), czyli na odwrot :)
Euroliga w C+! Juz myslalem, ze najlepszy sezon Euroligi nie bedzie pokazywany w Polsce. Na szczescie ktos zmadrzal. Co prawda C+ nie mam, ale maja inni i jest to tez jakies tam promowanie kosza na najlepszym kanale sportowym w Polsce.

Hinzu 18-10-2008 10:48

@2x UP

Ladnie dostaleiscie od Lechi (^^)

Calen Futh 18-10-2008 15:20

Chelsea mimo kontuzji szaleje.

skuug 18-10-2008 16:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hinzu (Post 2301464)
@2x UP

Ladnie dostaleiscie od Lechi (^^)

sam jesteś z arki ;/ noob ;/;/;/;/;/

jeszcze godzina, lec goł to oporowska street ;D

Xendriel 18-10-2008 18:27

Liverpool to ma szczęście w tym sezonie...Kuyt znowu ich ratuje.

@Down Tak, ale miałem na myśli to, że często w tym sezonie ratują wynik w końcówkach.

By$iu 18-10-2008 18:37

Na boisku byli sporo lepsi, Wigan troche kontra pogralo i nic poza tym.

Paciuch 18-10-2008 19:34

1 Liga.

Flota Świnoujście Korona Kielce
0 : 2
GKP Gorzów Wlkp. Warta Poznań
0 : 2
Dolcan Ząbki Motor Lublin
0 : 0
Kmita Zabierzów KGHM Zagłębie Lubin
0 : 0
Górnik Łęczna Odra Opole
2 : 1
Podbeskidzie Bielsko-Biała GKS Katowice
1 : 0
Stal Stalowa Wola Znicz Pruszków
0 : 1
GKS Jastrzębie Tur Turek
1 : 3

skuug 18-10-2008 19:41

Śląsk 2:1 arka :)))))))

Fintex 18-10-2008 19:44

Zaki jest asem :P wykupią go pewnie po tym sezonie z Wigan. Dobrze go mieć w FPL :D

Zioomy z arsenalu wracają z meczu:

http://i285.photobucket.com/albums/l.../jr4r3sjpg.gif

:D

Calen Futh 18-10-2008 20:47

@up: Ten gif rotfl lmao :D

@topik: Manyoo! 4:0!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:00.