![]() |
|
apropos wrocka i spotkań w real to spotkalem sie z ziomkiem, na festwialu bylismy na wakacjach. mieszkalismy na krzykach, jak Lasooh ;p i co ważne: nie ejakulowalismy pod kołderką. hihi. ale miasto to fajne macie.
|
Lasooch, jeśli łaska ;)
Zamierzam w tym mieście studiować, pewnie skisnę w korkach, już się tego boję ;x |
Lasooch ;p nie wiem, na wakacjach nie było tak źle. tramwajem to szybko pol miasta objechac idzie ;p
|
Z tego co pamiętam (lecz mogę się mylić), to takie korki jak są teraz we Wrocławiu, późną wiosną i latem raczej nie mają już miejsca (z wyjątkiem chyba dwóch dróg głównych). Jak kolega wyżej wspomniał, tramwaj - dobra opcja.
|
Ano, ja też na studia się wybiorę, ale to po technikum, więc rok później.
Wrocław jest kul, ale ja wole swoją wieś - nie za duże, nie za małe, wszędzie mam blisko bo w centrum mieszkam, korków za dużych nie ma ;] |
Chłopie, aleś zarósł!
|
@Michos:
Też mam gdzieś takie foty, jedną chyba nawet jak w ten sposób piwo piję xD Wujek Coś ftw! /m/ ; D |
ale blysk w oku na 2 focie
|
Dżołk! Rotfl LMAO! Wujek coś tam z tych Adamsów czy jakoś tak Xd ale fotka szpanerska! Brafa dla Michossa!
|
Kuzyn Coś, matoły, KUZYN. Cousin Itt, w oryginale.
|
A myślałem, że wujek... ; <
|
@Michoos:
DŻILET - najlepsze dla mężczyzny;) |
Chewbacca jak się patrzy. : ))
|
Średnio fotogeniczny jesteś.
|
@ Snopeczek
Co się po lasach szlajasz pedobearze? ;D |
Czy tylko mi się wydaje, że Michoss jest tak gruby, że wręcz wylewa się z kadru?
|
Cytuj:
|
Pewnie kilogramy zielska chowa w sobie + gruba warstwa włosów. Przynajmniej zimno ci nie będzie ; ].
|
At-Snopeczek:
Jakbym widział moją emo-znajomą. Ma identyczne foto, tylko trochę dłuższe włosy. At-Grue: Lawl, nie ma to jak być pacyfistą. |
wiedziałem, że jestem emo. Chociaż generalnie foto zrobiłem znajdując okulary ''Italy Sport'', krzywiąc twarz i kierując sobie prosto w oczy żarówkę lampki biurkowej.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:07. |
|