![]() |
|
Teraz tylko Milan pokona Zurich a Marsylia wygra z Realem i moje marzenia się spełnią!!!!
|
Cytuj:
|
@Up
Nierealne? HALO! A Alcaron? |
To zupełnie co innego. Real miał gorszy okres, teraz chyba wraca wszystko do normy. Patrz na mecz z Barcą- byli skazani na pogrom, a mecz jednak był wyrównany. No i jest już z nimi żeluś.
|
Porażka z Barcą, mordęgi z Almerią (czyt. powrót do normy)
|
Ja uważam, że OM nie jest zdolne do pokonania Realu różnicą czterech trafień. Ciekawe czy Bayern wyśle do Lgi Europejskiej Juve... Bez czołowego piłkarza będzie im ciężko.
|
Cytuj:
Mordęgi? widziałeś mecz czy zapuściłeś livescore i z tego tytułu wyciągasz wnioski? |
Tak, rzeczywiście mordęgi. To nic, że Almeria w 1. połowie nie zagroziła Realowi. Dwie bramki Real stracił, przez to, że zlekceważył Almeirię. Tak samo z Alcoronem, zlekceważyli ich i dostali 4:0. Marsylia ma szansę najwyżej na remis.
|
Cytuj:
p.s aż tak Cie uraziłem że musiałeś zejść na temat meczu Man City-Chelsea w którym City było lepsze? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dobrze, widocznie ja na to inaczej patrzę. |
Teraz Serie A i powrót do weekendu: http://www.youtube.com/watch?v=MVCTiRn1iBQ grande Claudio! I ta atmosfera na trybunach...
Pixik, chcesz powiedzieć, że Real przegrywał w 55 minucie 1:2 z 15 drużyną PD i wg Ciebie nie miał problemów? jakosiara, a jak zlekceważy OM? Pellegrini nie panuje nad ekipą. |
HAAAAAANS JOEEEEEEEERG BUUUUUUUUUTT! ;]]]]]]]]]
zajebisty mecz w Turynie, polecam waczac tym, ktorzy tego nie robia. |
Co? Butt strzelił? :D
|
Cytuj:
|
W 69 minucie Marsylia miała karnego i mogli wyrównać 2:2 - poprzeczka na szczęście :>
|
1-3. Po meczu.
Ciesze się, bo dla mnie juventus to włoska arka gdynia. @edit Jak APOEL zremisuje to awansuje do Ligi Europejskiej? @edit 2 1-4 HAHA |
To nie może być prawda : ((((((((((((((((
|
W cholerę szkoda mi Juventusu. Dlaczego tak się stało, nie wiem. Wiem tylko, że prawdopodobnie Ferrara pożegna się z posadą trenera tak wspaniałego klubu. Milan na szczęście gra dalej, choć jak zwykle miał problemy ze Szwajcarami.
|
coz... Olic zagral chyba najlepszy mecz w tym sezonie, no doubt. Na pewno to wlasnie on zostanie MVP, ale po cichu trzeba tez pochwalic van Buytena. Fakt, razem z Demichelisem gubil krycie w swoim polu karnym, fakt, obrona byla dzis strasznie dziurawa i bezsprzecznie najslabsza formacja. Ale jego ofensywne wejscia sialy sporo strachu w Juve. Slabo dosc dzis Lahm, ktory mimo ze pilki odzyskiwal, to zaraz potem je tracil, bo nie umial ich porzadnie odegrac. Schweinsteiger wprowadzil troche szumu, ale w sumie na tych x strzalow ktore oddal tak naprawde mial tylko jedna sytuacje, w ktorej gol MUSIAL pasc. I guess what. Strzelil pol km nad poprzeczka. Butt o dziwo nawet za duzo pracy nie mial, ale wielki respect za to, ze przegrywajac 1-0 w meczu o takiej wadze mial jaja, zeby podejsc do karnego, i jeszcze go pewnie wykorzystac. H-J Butt >>>> M. Rensing.
|
Cytuj:
W lidze mistrzów strzelił 15 goli stracił 7 Tak w ogóle oceniasz grę Realu na podstawie livescore. Co jest porażające. A Chelsea z leszczami jak ostatnim czasem przegrała to było lekceważenie rywala czy słabość? |
Może jestem porażający, ale mogę się opierać na zwykłych statystykach i nikt mi tego nie zabroni. Moim zdaniem Real ma gigantyczne problemy w defensywie, a Ty raczej się z tym nie zgadzasz, no cóż. Na koniec, coś Ty się tej Chelsea tak uczepił?
|
Problemy w defensywie, to ma aktualnie United :D
Tak w ogóle, to drużyny z Hiszpanii mają z reguły słaby blok defensywy (w porównaniu do innych formacji, bo zaraz ktoś mi wyjedzie, że przecież w Grecji mają gorszych obrońców). Taki urok ich ligi, ciężko to porównywać. |
Coś tym chłopakom z Arsenalu nie idzie ostatnio :>
|
Bardzo dobra gra Rubin Kazan O.O ! Gdydy tylko przy 40% akcji uderzali odrazu, nie podawajac, to by był o wiele ciekawszy wynik.
Bramka Balotelliego 8o8o |
Cytuj:
|
Chyba teraz, bo ja wcześniej próbowałem i sorry, ale tego nie dało się oglądać. Każdy grał jak chciał. Teraz kiedy wrócił Cristiano jest nieco lepiej, ale i tak IMO Kaka to kupa kasy wyrzucona w błoto.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie zawsze, ale z reguły już tak jest. Perez przeważnie wyrzuca kase w błoto.
|
Cytuj:
Fabiański Łukasz Gilbert Kerrea Cruise Thomas Silvestre Mikaël Bartley Kyle Song Alexandre Ramsey Aaron Wilshere Jack (Sunu Gilles 76') Mérida Fran Vela Carlos Walcott Theo Rezerwa: Mannone Vito Eastmond Craig Ayling Luke Coquelin Francis Randall Mark Sunu Gilles A i tak przegrali tylko 0:1 na wyjeździe. |
a dzisiaj KSW, za kim sie stawiacie?
|
Cytuj:
|
Nie znam się w ogóle, ale jestem za Pudzianem. Wydaje mi się, że jego zwycięstwo jest bardzo realne.
|
nie czaje tego MMA, tbh myslalem, ze troche bardziej efektowne toto bedzie. Wacznalem dwie walki i jednak wole plejnac sobie w WoWa, wroce na Pudziana ;p
|
Cytuj:
A z prawdziwego bicia, to chyba najciekawsza jest formula "Pride". Co do dzisiejszej walki wieczoru - jestem za Pudzianem, ale obawiam sie, ze Najman moze to wygrac :P |
o kurwa ;ddddddd No autentycznie za glowe sie zlapalem jak Pudzian ruszyl na Najmana ;d Zajebiste 15 sekund ;]
|
Włączyłem telewizor bo walka niby stulecia. Włączam a tu jakiś goryl napierdziela jakiegoś chłopaka... i to jest walka stulecia?
@edit XXX 0:01:27 najman cos zgubił na ringu dlatego wszedl :) bardzo dobrze podsumowane ;] |
Poszli na kopy :D
|
Ta duża szmata wygrała :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:00. |
|