Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Pro_Evo_Mastach 18-03-2008 19:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavus (Post 1958717)
kornik ponoc juz sciagnol 5 par bohow:D

Ja juz 10 par sciagnalem :D:D Trzeba sobie jakos radzic na war, nie?:D

Ultymatywny 18-03-2008 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demioh (Post 1958642)
to zachowaj je dla siebie, po to się wybiera lidera żeby za nim biec i wskazywał nam drogę jak powinniśmy walczyć więc sądzę że twoje stwierdzenie na temat że tylko przydupasy biegają za katrilą są delikatnie mówiąc idiotyczne, czym przykładem był dzisiejszy open na którym dostaliśmy :). pomyśl za nim coś napiszesz. aha i jeszcze coś więc myśląc twoim tokiem myślenia jest wojna między LIZODUPAMI KATRILI przeciwko LIZODUPOMI PASTERZA !

Po to sie wybiera lidera, żeby on wszstko ogarniał. Skoro to co robi Katrila nazywacie, że on was prowadzi to współczuje, zgrania wogóle nie macie, byc może dlatego, że cały czas te fronty się zmienają, nie wiem.
Zreszta te wsze trapy też takie o dupe roztrzaskac
Co do twierdzenia, że wojna jest między lizodupami to ie wiem, opisłem to co widzialem na filmie

A co do "pomyśl za nim coś napiszesz." nie wypowiem sie bo to co chwile widze na forach lub w grach i przeważnie piszą to ludzie którzy nie potrafią zaargumentowac swojego zdania więc uciekają się do takich tekstów. Jeszcze powinieneś dodac "żal mi cie" albo coś w tym rdzaju

Pozdrawiam was.

UNholy90's 18-03-2008 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ultymatywny (Post 1958735)
Po to sie wybiera lidera, żeby on wszstko ogarniał. Skoro to co robi Katrila nazywacie, że on was prowadzi to współczuje, zgrania wogóle nie macie, byc może dlatego, że cały czas te fronty się zmienają, nie wiem.
Co do twierdzenia, że wojna jest między lizodupami to ie wiem, opisłem to co widzialem na filmie

A co do "pomyśl za nim coś napiszesz." nie wypowiem sie bo to co chwile widze na forach lub w grach i przeważnie piszą to ludzie którzy nie potrafią zaargumentowac swojego zdania więc uciekają się do takich tekstów. Jeszcze powinieneś dodac "żal mi cie" albo coś w tym rdzaju

Pozdrawiam was.

Pomyśl zanim coś napiszesz. Żal mi cię.

Pozdrawiamy cię.

Ukryty tekst:
Ja wspułczuję twojej starej, że prowadza cię do szkoły.
X(

Lavus 18-03-2008 19:55

19:50 xxx [17]: sciagneli z ciebie juz boszki:D?
19:51 xxx [72]: ta skad wiedizales??

LaRrYxX 18-03-2008 19:58

Cytuj:

Pozdrawiam was.

STARY
całe życie walczyliśmy przeciwko duskom a teraz jesteśmy razem więc wybacz kolego

I GDYBYŚ MIAŁ OKAZJE PODSŁUCHAĆ NASZEGO VENTA TO BYŚ TAK NIE MYŚLAŁ
BEZ ODBIORU ZIOM

Slovik 18-03-2008 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matt_PL (Post 1958626)
Jaki program to otwarza:/? bo ja mam Tibi Cam a niestety taki format pliku nie smiga na tym programie

pozdro,

Tibicam tv

szYMY 18-03-2008 20:05

Ktos tam wyzej napisal, ze nie jest mi do smiechu jak dostalismy w dupe.. Ja jestem prorLIFER i powiem Ci, ze po tej "akcji" poszedlem sobie spac ;o

neotheo 18-03-2008 20:30

@Reloop

Mowiac 'role sie odwrocily' mialem na mysli to, ze do tej pory Inshon/WRA dostawalo po dupie na openach, a dzis bylo inaczej, jeszcze nie przesadzam wyniku wojny ;)

Pro_Evo_Mastach 18-03-2008 21:01

@neotheo

Masz racje, jeden dzien nic nie przesadza, dalej nikt nie bedzie expil:P

@Vlodzimierz

Mieszkam kolo Debicy :D

Ratillt 18-03-2008 21:08

Kiedy ob bedzie wie kts z inshon/wra?!?!?

NetowyHooligan 18-03-2008 21:42

no i huj?? kazdy na furorze pinguje(pingowal) wiec jesli chcesz pokazac jakie duski fajne to ci nie wyszlo

Pro_Evo_Mastach 18-03-2008 21:45

Betii nie byl pingowany na POI. Wtedy multimedia wariowala i tez odczulismy to.

@Ratillt

Jutro o 8.00 sie zbieramy i na*******amy :D

Ultymatywny 18-03-2008 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez UNholy90's (Post 1958748)
Pomyśl zanim coś napiszesz. Żal mi cię.

Pozdrawiamy cię.

Ukryty tekst:
Ja wspułczuję twojej starej, że prowadza cię do szkoły.
X(

GZ!

A wiadomośc w ukrytym teksie pokazuje jaki słaby jesteś, nie masz co powiedziec, nie potrafisz żadnej inteligentnej riposty dac to uciekasz sie do tych najbanalniejszych środków, wyzywania...

JechaczNakonny 18-03-2008 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neotheo (Post 1958609)
Jestes, bo jak Inshon/WRA dostawalo po dupie to malo nie srales z radosci, a jak sie role odwrocily to juz nie jest ci do smiechu.

od poczatku jestem za visionm.. zawsze bylem..

neotheo 18-03-2008 22:03

@up

No co ty, nie zauwazylem ;)

Ja jestem za Inshon, ale uwazam ze zawsze powinno sie miec jakis szacunek do przeciwnika, a ty z Pasterza sie smiejesz, a Ymy to juz tylko 'popelnil kilka bledow'...

UNholy90's 18-03-2008 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ultymatywny (Post 1959079)
GZ!

A wiadomośc w ukrytym teksie pokazuje jaki słaby jesteś, nie masz co powiedziec, nie potrafisz żadnej inteligentnej riposty dac to uciekasz sie do tych najbanalniejszych środków, wyzywania...

THX!

-Najbanalniejsza forma wyzywania sie: [WIKI] Y P 1 3 R D @ L A J[/WIKI]

-Mniej banalna forma wyzywania się: [GUILD]Twoja stara jest jak wózek w Tesco. Dajesz 2 złote i jeżdzisz cały dzień.[/GUILD]

SIJA

Reloop 18-03-2008 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez V0lcan0 (Post 1959025)

Znalazles kreta 8o?!

Firenzik 18-03-2008 22:54

Cytuj:

Co do twierdzenia, że wojna jest między lizodupami to ie wiem, opisłem to co widzialem na filmie.

-.^ rotfl... w naszym polskim tibijskim swiecie katrila jest jednym z najlepszych BC (mowie to jako przyjaciel duskow) a tak wogole mam uczucie ze nie byles na wielu OB o ile w ogole walczyles kiedykolwiek na battle... wiec nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz bladego pojecia...
btw last openek... fucking nice guys;] GL and HF next time ;]

Barles 18-03-2008 22:58

Dużo osób też przez to popadało, że były debugi jak an 1 polu wszysyc stali np ja :P Ale już odrobione :D

Ultymatywny 18-03-2008 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Firenzik (Post 1959203)
-.^ rotfl... w naszym polskim tibijskim swiecie katrila jest jednym z najlepszych BC (mowie to jako przyjaciel duskow) a tak wogole mam uczucie ze nie byles na wielu OB o ile w ogole walczyles kiedykolwiek na battle... wiec nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz bladego pojecia...
btw last openek... fucking nice guys;] GL and HF next time ;]

Hmm, na wielu serverach widziałem znacznie lepszych bc, byłem pod dowództwem nie jednego znakomitego wodza[Xantera,Jamera,Aldora] więc nie mów, że nie mam o tym pojęcia.. teraz przychodze na furore i widzę, że uważacie się za najlepszy świat, wszyscy są pro a tak nie jest.
Wojny tutaj sa oczywiście efektowne, ale to dzieki temu, że połowa servera się klepie i nie można byc pewnym, że przyjazna gildia może jutro stac się twoim wrogiem.

pozdrawiam

P.S UNholy90 twoje posty są żenujące. 0 kultury osobistej, nie warto z tobą rozmawiac

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:03.