![]() |
|
|
Uderz w Puchara
|
@Niepozorny
raz zerkałam tą stronkę i powiem ci że nie zawsze mówi prawdę sprawdziłam na swoich acc @yesterday~ nie mam zamiaru się kłócić z wami kto jaką ma rację, po prostu widzicie, że mam rację bo łamiecie wszystkie reguły po kolei koniec rozmowy :] |
Cytuj:
94level, 220k today owned - ciekawy dzien po szkole pompy z ludzi na forum, potem zbieranie pirat itemkow dla Gumejaaa, potem dragi na edron, nieproszeni goscie~: http://img407.imageshack.us/img407/6379/59edtp9.jpg no i advens x]: http://img98.imageshack.us/img98/7008/94editey7.png Oczywiscie zabijanie nie jest legalne, pozatym kocham te dragi na edron swietna miejscowka do pomagania ludzia XD |
LooooL
Tymi dwoma postami roz****eś/roz*****aś<taka ironia ;]> mnie NIcole ... Wez już przestań "być fajnym" bo to sie pociąć idzie :p po przeczytaniu takiego pier******* bez sensu :) gz all adv |
@up
:(:(:(Tak mnie zdołowałeś, że nie gralem 45min, i się ciagle ciołem:(:(:(.A tak btw. '(...)bo to sie pociąć idzie po przeczytaniu takiego pier******* bez sensu' <--To może poprostu nie będziesz ich czytał(?):) Jedynym kto chciał być fajnym w tym poście byłeś Ty, bo myślałeś, że mnie tym zdołujesz i będe miał kompleksy jak ktoś inny z tego forum(?) Nie bij, bo nie chciałem 'być fajnym' tylko napisałem to co myśałem, i chyba nie dostane za to dilejta?Jak chcesz popisać to zagadaj na Tibii, a nie się produkujesz na forum _o/... Sija! |
http://img529.imageshack.us/img529/9169/beztytuufh6.jpg
Nadrabiam wasze marne gadanie kilkoma botami, nie chcialo mi sie robic screenow padlo dwoch, loot to okolo 20k~ dzieki ;dd |
Cytuj:
Szczerze to ch*j mnie obchadza twoje emocje związane z przeczytaniem mojego posta myślałem że coś do ciebie trafi ale widać jesteś 12 letnim dzieckiem neo któremu tibia wyżarło wszystko co można było nazwać mózgiem ... tiaaa i nie myśl że cokolwiek odpowiem na next twój post bo będzie pewnie tak samo żałosny jak ten poprzedni Jedyne co potrafisz gdy ktoś ci SŁUSZNIE pojedzie powiedzieć "kocham e-kozaków" ... pytanie tylko czy aby nie ty nim jesteś ? naprawde mam głęboko twoje jak przypuszczam "ciekawe zdanie" na ten temat ... narraaaa :) @edit Umiesz czytać ? (...)"nie myśl że cokolwiek odpowiem na next twój post"(...) Wyj***ne w ciebie ;] |
@up
No i po co dalej ciągniesz ten temat...(?)'Jedyne co potrafisz gdy ktoś ci SŁUSZNIE pojedzie powiedzieć "kocham e-kozaków" ... ' <--Nie napisałem tak, do dlaczego tak sądzisz?'(...)W dupie mam "fajnych kolegów" i wedłgu ciebie co mnie rozbawiło "sławe" ...' <-- O jakiej sławie Ty wogóle mówisz? O Twoje wyobrażonej Tibijskiej Sławie ? Widzę, że na siłe chcesz pokazac jaki Ty to nie jestes,ale jebie mnie to co sobie popiszesz na necie/forum etc. Wydawało mi się, po Twoich wcześniejszych postach, że jesteś 'normalny', ale chciałeś pokazac, że jesteś fajniejszy, bo moje posty byly jak to powiedziałeś 'denne' czy coś w tym stylu Nawet nie wiem czy grasz na Honerze, a jak grasz to jaki masz nick:), nawet tego nie ujawniasz czy cuś(?) Pewnie w nast. poście napiszesz następne myśli o moich postach, ale nikt Ci tego nie zabrania.. Więc komentuj tak długo jak chcesz, Kocham Twoją Ironie, paps @edit "Umiesz czytać ? (...)"nie myśl że cokolwiek odpowiem na next twój post"(...) Wyj***ne w ciebie ;]" <--Ja nie umiem czytać, a Ty nie umiesz poprawnie napisać ;< Wyj***ne NA Ciebie, jak już słusznie Niepozorny poprawił ;*, i widzę, że masz rozdwojenie jaźni,bo wcale nie odpowiedziałeś na mojego posta, nie prawdasz?:baby: |
@freeman~
samą edycją swojego posta odpowiedziałeś. pozatym "mam wyjebane w Ciebie" - niepoprawnie "mam wyjebane NA Ciebie" - poprawnie @down. nie czuję się zobowiązany do pisania dużej litery na początku zdania gdy tą osobę do której się zwracam mam w 'Odbycie' ? @Aerie. Porozmawiać sobie, wiesz, powymieniać się literkami :) |
Jesli sie juz tak wszystkiego czepiasz, to konczac kropka zdanie powinienes je najpierw zaczac duze litera :P
|
Nie rozumiem po co te kłótnie, mogli byście się normalnie zachowywać a nie jeden drugiemu wyrzucać, jeden drugiemu wypisuje bzdury a drugi sprowokowany tym odpisuje następne bzdury. Chcecie normalnie pogadać to zacznijcie normalnie pisać i bez wyzywania w tibi\stronie i bez prowokowania w stylu ssów i sentencji itp.
Dziś Nikaia pisze w tibi "plx ulka pogadamy?" jak milusio napisane, a za parę minut znów zacznie wyzywać tak jak cała wasza reszta, więc po co mam się do was odzywac? |
Cytuj:
GLEBA XD Wedlug mnie Aerie zamiast sie klocic to lepiej bys napisala o swoich marzeniach erotycznych o ktorych mi opowiadalas. Mysle ze to bylo by bardziej interesujace niz te klotnie. Co to bylo strazak czy policjant? Bo nie pamietam :/ btw. Wiesz, warto by sprobowac pogadac a moze jednak ... |
Ukryty tekst:
@Nikaia Kto zaczął całą kłótnię wklejając post? Wiadomo o jaki post biega jeśli ktoś sprawdza forum to wie. Opowiadałam? A poza tym nie odróżniasz zabawy od powagi, to tyle. Sam widzisz jak posta zacząłeś, nie ma sensu gadać z wami bo już na początku posta prowokujesz, tylko dzieci tak lubią prowokować np rodziców :baby: @edit zacznij się poważnie zachowywać |
@aerje
skoncz juz pier*olic, bo zapewne jak Ci sie skoncza argumenty to nas pobanujesz na forum... @zeby nie bylo offtopa http://img516.imageshack.us/img516/4...otcultyta7.jpg jak cos to 1x trzeci vers i 3x drugie versy. |
Cytuj:
http://img442.imageshack.us/img442/1...ladnyssts7.jpg @DexteroO I kto tu gada głupoty? Zastanów się co piszesz. |
Spoko foty tylko szkoda, że na 4 ostatnie strony tego tematu zobaczyłem kilka ss, a 50 postow z kłótniami.Naprawde mówię wam albo zróbcie sobie inny temat np. "Wojna słów na honerze" i tam się wyzywajcie albo w ogóle przestańcie bo to się wkur****ce zaczyna robic >.<
|
Nie ma sensu klocic sie z 12-13 latkami. Ulka daj spokoj i olej ich. Nic im do tych lbow juz nie wbijesz.
|
Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:26. |
|