Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Tylko ETERNIA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=56921)

Dele'Rook 15-05-2008 12:52

Elo.Gz wszystkim awansow chodz tu ich za duzo niema same klutnie ;/
@Zan
nie moge Cie nigdzie zlapac kupisz mi pare bp mp?Arion jay mnie straszyl przemyslawlolem i krisem xD Gz dla tego pana, ale padlem bo co? mp mi padly -.-
@arion
pamietaj widzimy sie dzis o 18 w ab i wez kolegow ktorzy tak po mnie wczoraj szli ja bede sam i cie zajebie jak suke
@do wszystkich ktorzy beda mieli zamiar skomentowac tego posta
Hmm... niemam jak tej sprawy zalatwic a jedzcie mnie ile wlezie "o lol po h ten post" , "ja ale noobek" jesli ktos cos jeszcze ma zapraszam 15.05.2008 ab'dendriel godzina 18.Nara
@Edit
Arion ty noobku :d po 1 udowodnij mi ze pisalem nie lej xD bo tak nie bylo po 2 rez'naj to ostatnia osoba ktora mnie obroni myslisz ze on niema co robic?-.- po 3 s*******alem bo mi sie manasy skonczyly ale dzis cie zdupcze.Hmm...Apel do wszystkich ktorzy maja cos do ariona wpadnijcie o 18 do dp w ab zobaczy jak sobie nasral.A twoimi pro sie nie przejmuje bo zes zwymyslal jak narazie.1 vs. 1 czy 1 vs. 100 i tak padniesz suko bo tacy jak ty maja miejsce w depo

tibijczyk_92 15-05-2008 13:26

@didi~
popieram Cie w kwesti Ariona~. Huj go obchodzi jak ktos wyglada?

@Arion~
a ty jaki jestes?

120cm, 30kg, łysy, i 24 lata?
niee.. raczej jakis naiwny mlody dzieciak

Xavius 15-05-2008 13:51

Gz wszystkim

A teraz cos ode mnie :)

http://img186.imageshack.us/img186/9655/106dl1.jpg

Jay's 15-05-2008 14:15

@ Dele'Rook
Mueheheh nie strugaj pajaca :] czy sie bronilem krisem? albo przemkiem? aha i jeszcze jedno no kto tu padl jak szmata i uciekal :baby: przypomnij sobie jak gadales nielej,nielej ja z kolega pisze -.- nie osmieszaj sie a ze powiedzialem ze przem idzie to joke bylo poco mialbym sie nim bronic? jak wiedzialem ze i tak juz s*******asz i niedasz rady B) ...przynajmiej nie lize dupki Rez'najowi i sie nim nie obstawiam
@didi star
Spoczo :) jeszcze udowodnie ze te info na temat guto to prawda

Jay's 15-05-2008 14:26

@Dele'rook-pamietaj widzimy sie dzis o 18 w ab i wez kolegow ktorzy tak po mnie wczoraj szli ja bede sam i cie zajebie jak suke

Buhaha bo co juz dales znac rez'najowi zeby ci pomagal jak bys nie dawal rady? :baby::baby: aha i jak mozesz to ucaluj (Swojego Pana MR. Rez'naja od 7-Bolesci :D)

Szczykus 15-05-2008 14:39

@up
Zamknij się już pls ! Twoje posty są żałosne i śmieszne lepiej żebyś milczał niż się ośmieszał ...

Jay's 15-05-2008 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczykus (Post 2057990)
@up
Zamknij się już pls ! Twoje posty są żałosne i śmieszne lepiej żebyś milczał niż się ośmieszał ...

Nie twoja sprawa wiec sie nie wtracaj ja juz ta klutnie skonczylem i jej nie zaczolem aha i jeszcze jedno,ja nie s*******am na open b.. :)

didisek 15-05-2008 15:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jay's (Post 2057957)

@didi star
Spoczo :) jeszcze udowodnie ze te info na temat guto to prawda

Sadze, ze nie wyciagnales zadnego wniosku z mojego tego potoku slow, lub tez puenta mojej wypowiedzi jest zbyt ciemna dla Twojej destruktywnej inteligencji :confused:

Btw. chetnie sie przejde do Ab dzisiaj i obejrze jak sie zabija "struganego pajaca" :p

Jay's 15-05-2008 15:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczykus (Post 2057990)
@up

Niewtracaj sie w nie swoje sprawy. Przynajmiej ja tej szopki nie zaczelelem i niemam zamiaru na temat tej sprawy juz pisac.. a pozatym Szczykus bez urazy ale ja nie s*******am z open na war ,i sry za double

Mi'chael 15-05-2008 15:14

@up

jak masz jakies problemy do niego to pogadaj z nim na tibi a nie robisz caly temat swoimi postami

BattleCommander 15-05-2008 15:21

Didi, przestań proszę.

On przecież nie ma więcej niż 15 lat.
Dziwie Ci się, że chce Ci się prowadzić rozmowy z takimi dziećmi.
Dziwię Ci się, że chce Ci się grać w Tibię, gdzie średnia wieku graczy wynosi ok. 13 lat.
Ten chłopak przechodzi teraz trudny okres w swoim życiu, a do tego jest zdesperowany, bo chciał pokazać jaki jest fajny i zaimponować osobom z wyższym levelem, a to odwróciło się przeciw niemu :(...

tibijczyk_92 15-05-2008 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BattleCommander (Post 2058084)
Didi, przestań proszę.

Dziwię Ci się, że chce Ci się grać w Tibię, gdzie średnia wieku graczy wynosi ok. 13 lat.
Ten chłopak przechodzi teraz trudny okres w swoim życiu, a do tego jest zdesperowany, bo chciał pokazać jaki jest fajny i zaimponować osobom z wyższym levelem, a to odwróciło się przeciw niemu :(...

o ty imponowaniu to popieram

btw. wiek nie ma nic do rzeczy :)
znam pare osób +100 lvl którzy nie mają wiecej niz 15 lat.
np. Aga-dzaga... +50lvl, huj ze ma brata hlvla, gadalem z nia i brat wcale nie jest dla niej taki laskawy w sprawach : tibia.
Ona ma około 13/14 lat, a w tibi jest bardziej spoko niz inni którzy maja nawet po +20 year's i lvl +150...

dobra nie ma co sie klucic i spamowac forum (co wlasnie robie, postem bez sska) a co do Ariona, to jest "joł mada faka spoko ziomek" ale tylko dla ludzi ktorzy ledwo z rooka wychodza...
moim zdaniem Arion nie imponuje nikomu tym ze ma niski lvl i "swiietne" pvp... taki jest cffany, a chcial bym widziec go na miejscu Szczykusa, szczykus napewno nie uciekl bez powodu...

didisek 15-05-2008 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jay's (Post 2058053)
Nie twoja sprawa wiec sie nie wtracaj ja juz ta klutnie skonczylem i jej nie zaczolem aha i jeszcze jedno,ja nie s*******am na open b.. :)

Chcialabym Ci przypomniec, ze te forum ma na celu innym uzytkownikom pokazac ss z avansow, ktore mozesz oceniac i komentowac :cup: Twoj ss " ni w d.pe jeza" tu nie pasuje :] Jezeli na publicznym forum " wrzucasz te Swoje rewelacyjne info" to w zaden sposob, nie mozesz komus zabronic tego komentowac. Dlatego uwaga do Szczyka jest bardzo nie na miejscu i nie rozumiem dlaczego ma sie nie wtracac w ta Twoja klÓtnie, ktorej jak to okresliles Sam nie zaczAles :confused:

Jezeli chcesz komus "wrzucac lopata te madrosci" to do tego sluzy forum zalozone przez Faga, a tam mozesz sie popisac przed Nami jak obrzucac innych "wiadrem gowna" lub tez jak sie zabija "struganego pajaca"

Btw nie musisz zgadzac sie z moja opinia, ale badz takim "spoleczniakiem" i oszczedz ludziom oczu na czytanie takich " rewelacyjnych" postow

didisek 15-05-2008 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BattleCommander (Post 2058084)
Didi, przestań proszę.

HAHAHAHA Twoj post zauwazylam dopiero, jak wyslalam swoj :] Masz duzo racji, ze ta "wymiana zdan" nic nie zmieni, moze nie powinnam wogole tego komentowac :(
Ale czasami takie "znecanie" daje duzo satysfakcji jak "wyrywanie muchom skrzydelek" :D

Gutomarah 15-05-2008 17:57

@Arion
Buheaehah niezle sie usmialem jak czytalem twoje wszystkie posty zreszta zamiast pierdolic na forum i dawac jakies ssy smieszne mogles zapytac sie mnie :) 105kilo nie wazne lecz nie ukrywam jestem przy ciele :D I wcale mi to nie przeszkadza. I dla twojej informacji wychodze na dwór codziennie a to ze ty nie masz kolegów i niestety cale życie spędzasz przed komputerem i szukasz kolegów? Przykre ale prawdzie. I jak chcesz sie zemna kłócić to dawaj napisz za 25dni~ jak mi ban za pkowanie zniknie a nie pierdol na forum to jak widzisz nitk Cie tu nie lubi :)

Gratki wszystkim

Cos starego :P

http://img390.imageshack.us/img390/8039/lvl139biw4.jpg

Pozdro

Czarli 15-05-2008 18:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tibijczyk_92 (Post 2058097)
o ty imponowaniu to popieram

btw. wiek nie ma nic do rzeczy :)
znam pare osób +100 lvl którzy nie mają wiecej niz 15 lat.
np. Aga-dzaga... +50lvl, huj ze ma brata hlvla, gadalem z nia i brat wcale nie jest dla niej taki laskawy w sprawach : tibia.
Ona ma około 13/14 lat, a w tibi jest bardziej spoko niz inni którzy maja nawet po +20 year's i lvl +150...

masz racje Aga rox.

Jay's 15-05-2008 18:22

Napisalem tylko realia guto,przeciez jakis tydzien temu kazdy sapal a teraz na nowo mu dupke lizecie? co niektorzy. a Najwiekszy watek rozpoczol Dele'Rook jak sie zalil jas nie pan ze go ubilem :baby: a teraz jk chce duela jechac to zaraz rez'naj(swoim snurexem :D) albo jakis 61 ms przynim sa na ten teamt dziekuje i juz styka najlepiej by bylo jak by nikt nic nieodpisywal

Jay's 15-05-2008 18:49

jecsze jedno
@dele'Rook
i widzisz? poco mi dupe trujesz i chcesz jechac duela skoro mnie zacza blokowac jakis ed 33 i 47 ms? myslisz ze szanse mialem? i sadzisz ze duela ty wygrales tak? zygac sie chce bo sam bys niedal rady kropka:(

Grochh 15-05-2008 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jay's (Post 2058513)
jecsze jedno
@dele'Rook
i widzisz? poco mi dupe trujesz i chcesz jechac duela skoro mnie zacza blokowac jakis ed 33 i 47 ms? myslisz ze szanse mialem? i sadzisz ze duela ty wygrales tak? zygac sie chce bo sam bys niedal rady kropka:(

pionku ty ! jaki 33ed blokowal ? jaki 47 ms blokowal ?
spiry ci nieslismy zebys sie lac mogl, poza tym tzw. MS to sorc a 33ed to 26 ed

Dele'Rook 15-05-2008 19:02

Muahahahaha :) po 1 nie 33 tylko 26 po 2 oni ci niesli speary ale do ciebie nie dociera po 3 nie taka byla umowa skonczyly ci sie speary? mowisz stop a nie s*******asz w chuj do carlin mi tez sie wczoraj mp skonczyly i nie spierdolilem dalem sie zabic...No ale wiesz najpierw zanim wyszedles z dp mileno ~20 minut pozniej bales sie rez'naja ktory byl offline ale jak juz wyszedles s*******ales up down i radosc w ogole fair w 100% z mojej strony nie bylo ale jezeli chodzi o ciebei to w 300% a tu screeny i gowno mnie to obchodzi ze ci sie skonczyly royale wygralem a nie chcesz tego przyznac bo jestes najwieksza ciota tutaj siedz w depo i nie wychodz bo teraz nie ja bede sie z toba bawil duzo gadasz dzieciaku ale malo mozesz...
http://images31.fotosik.pl/253/29262ccda131989b.jpg
http://images29.fotosik.pl/213/146c7e7583cacffb.jpg

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:06.