Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Morbom 01-04-2007 12:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1344657)
To idz pobic mame krzeslem, moze to ci pomoze sie uspokoic^^ To tylko gra...^^

A co takie taktyki w domu masz?
Widze doświadczony jesteś.
Szczerze ja w Tibie nie gram od miesiąca i nie potrzebuje twoich pomocy i nie będe twoich sposobów stosował, więc thx, bye idź się jebnij tym krzesłem w łeb ;d

aragorn uczciwy 01-04-2007 13:00

Cytuj:

I sie podniose po tym hacku i pokarze ludzia jeszcze jak sie expi dobrze ze go shackowali bo tak samo jak ja uzywal bota .... i to jest wlasnie zajebiscie fair... ja sie nauczylem i wiecej nie popelnie tego bledu a On polowe lvli wbil na tym bocie. Tak prawda jest taka ze To nie przez bota ale ja wszystkie lvl zrobilem sam... bota wzielem tylko na wojne i nawet nie wiedzialem jak sie nim obslugiwac wiec go wylaczylem.... I bardzo sie ciesze bo ten kolo nie mial szacunku nawet do Ciebie Tylko ze ku*** Ty tego nie widzisz a ja temu sie przeciwstawilem
Racja;] Ciekawe kto teraz bedzie bloekrem HWL.... Cati ponoc "retired"

@Down
Cos bym ci powiedzial, ale nie bede karmic "Trolla"

Morbom 01-04-2007 13:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1344690)
Racja;] Ciekawe kto teraz bedzie bloekrem HWL.... Cati ponoc "retired"

No ja głosuję na Fajkowy-Lolus, przecież to evul player wszystko potrafi ;)
Dobra ide z tąd cya Fajkowy-Lamusie.

Cataclism 01-04-2007 13:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuczer88 (Post 1344675)
I sie podniose po tym hacku i pokarze ludzia jeszcze jak sie expi dobrze ze go shackowali bo tak samo jak ja uzywal bota .... i to jest wlasnie zajebiscie fair... ja sie nauczylem i wiecej nie popelnie tego bledu a On polowe lvli wbil na tym bocie. Tak prawda jest taka ze To nie przez bota ale ja wszystkie lvl zrobilem sam... bota wzielem tylko na wojne i nawet nie wiedzialem jak sie nim obslugiwac wiec go wylaczylem.... I bardzo sie ciesze bo ten kolo nie mial szacunku nawet do Ciebie Tylko ze ku*** Ty tego nie widzisz a ja temu sie przeciwstawilem

wbiles sam powiadasz ? lol a ja slyszalem ze maciek z wlocka tez expil lol XD

Kuczer88 01-04-2007 13:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1344714)
wbiles sam powiadasz ? lol a ja slyszalem ze maciek z wlocka tez expil lol XD

hahahhah cos bym powiedzial na temat Twojego chara ale Ty to dobrze wiesz wiec prosze nie odzywaj sie

Cataclism 01-04-2007 13:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuczer88 (Post 1344723)
hahahhah cos bym powiedzial na temat Twojego chara ale Ty to dobrze wiesz wiec prosze nie odzywaj sie

a czy ja mowie ze sam wbilem lol

aragorn uczciwy 01-04-2007 13:18

Zmieniam tresc bo mi Adelao Kazal :(

Black_Cat 01-04-2007 13:43

http://images20.fotosik.pl/187/ccb78f930a6d651f.jpg

Trzeba to opić B)

Dla tych co fotosik laguje
http://img144.imageshack.us/img144/2074/zazekst1.jpg

Toca 01-04-2007 13:56

Zmien tresc tego posta =)

Edit: Thx =)

Ajron 88 01-04-2007 15:01

Troche informacji , Zazka ponoć hacknoł Tobbe , co na to wskazuje ? Że jako pierwszy fragował Zazka swoim lv 39 ms (Zazek miał 156 wtedy) , pozatym w Ankh w temple "Zazek" mówił ze to właśnie jest Tobbe i że zrobił to za :

"He shouldn't be an idiot to me and my mates".

Co do tych wszystkich @Szkoda mi Zazka , nie róbcie z siebie klownów , kogo wam szkoda ? Cheatera ? A jak Policja likwiduje mete , pełną nie legalnej wódy która się pół dzielnicy potruło to też wam szkoda bo meliniarz wsadził kupe pracy w prowadzenie mety ? Czy wy jesteście normalni ?

Karma chłopaku, każdy dostanie to na co sobie zapracował.

EDIT: Nie bieżcie filmu z PoI Zero"wyliże ci odbyt to zbliże siędo władzy"wolve , kolega mój i Zero zresztą też dostał odniego błyszczący pliczek ***** , nie wiem czy był tam keylogger, ale ja bym nie ufał temu człowiekowi.

Cyran_13 01-04-2007 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aex (Post 1345453)
No właśnie, co jest z org.pl ? ( prima aprilis? )

No nie... czlowieku... DAJCIE MU NAGRODE ZA TO ZE TAKI MONDRY JEST...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez EVUL H4KER Z TIBIA.ORG.PEEL
na 20:00 planuje wielki final

hmm czyzby ogloszenie ze dzis prima aprilis i rzadnego haksiora nie bylo ;> :baby:

Black_Cat 01-04-2007 17:43

Ktoś kto popełnia takie błędy nie miał by szans aby się "włamać" w taki sposób że oni rzekomo nie mogą odzyskać dostępu do ftp haha...
"Przywracają forum" w momencie gdy "on" ma nadal dostęp do ftp, gratuluję wiarygodności i dalszego "powiększania" poziomu tegoż serwisu. PHI!
Ludzie są jednak głupi... Stwierdzam po tym co przeczytalem gdy zaczęły się pojawiać wiadomości Prima Apylisowe na Game-Chat.

Mlecziii 01-04-2007 18:41

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1599808
0.o

Celmir 01-04-2007 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyran_13 (Post 1344216)
O lol.... wspołczuje zazkowi.... ja bym sie w*****ł.. tyle pracy poszlo na marne.... ciekawe jak on sie teraz czuje...

Gówno się napracował....Wszystko wbił na bocie. Sharers and cheaters=always hacked.:D Bardzo dobrze frajerowi.

Black_Cat 01-04-2007 19:10

Mlecziii, 1 kwietnia mamy :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir (Post 1345747)
Gówno się napracował....Wszystko wbił na bocie. Sharers and cheaters=always hacked.:D Bardzo dobrze frajerowi.

I kto to mówi?

Xulorin 01-04-2007 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mlecziii (Post 1345723)

Spójrz w kalendarz i zobacz jaki mamy dzień :).

Poznanski Rycerz 01-04-2007 21:33

...

Skopo, to zabrzmi jak moja spowiedz ale sluchaj

Sharowalem - to chyba kazdy wie ze mam ownera wiecej niz 1 xD tzw Raverton ma.

Cheatowalem - eee botow chyba nie uzywalem ... Ale na pewno cos sie tam znajdzie xD drugi owner mial ... i nic?

I NIE MAM HAKA !!
NIGDY NIE MIALEM

Black_Cat 01-04-2007 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1346088)
Skopo, to zabrzmi jak moja spowiedz ale sluchaj

Sharowalem - to chyba kazdy wie ze mam ownera wiecej niz 1 xD tzw Raverton ma.

Cheatowalem - eee botow chyba nie uzywalem ... Ale na pewno cos sie tam znajdzie xD drugi owner mial ... i nic?

I NIE MAM HAKA !!
NIGDY NIE MIALEM

Tylko że "Skopo" może wszystko co powiedział o Zazku w mniejszym czy większym stopniu dopasować do siebie z tego co wiem.

A Zazek nie byl hacknięty przez bota.

Cataclism 01-04-2007 23:34

http://rapidshare.com/files/23715612/Poiroxsux.rec

poi krecony przez xioss jak sie nie myle nie wiem nie ogladalem ;p

Shelag 01-04-2007 23:42

B) nie jestem w temacie i juz nie gram na galanie ale obejrzalem dzisiaj jakies 330 stron tego co gadaliscie i proboje odgadnac kto jest kim i jakbyscie mi pomogli i powiedzieli kto jest krupnik tharrin etc tutaj to bede wdzieczny xDa co do rumcia to czemu trzymasz z hwl?? i ty cataclism -.-(nie jestem w temacie od dluzszego czasu :PP wiec prosze o wyrozumialosc :]B) )

edit: o lol juz sie pogubilem elakingarna to dawna hwl?:P
edit2: Name: Zazek
Sex: male
Profession: None
Level: 1
World: Galana
Residence: Rookgaard
nice a jesli ktos go haknal to mogl chociaz troche pograc albo cos a nie od razu rook xd
w 2 godziny rookgard zaliczyl :/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:00.