![]() |
|
Moj cienki skil ;(
|
|
Hahaha
|
Jemioslaw nie wiesz ze nie ladnie bocic ? :p
Edit: no ale te skile masz wyjebiste tak bocisz ze az czasu na skillowanie ni masz a moj kolega na 33lvl ma skille 71/69 :D |
Jebany boter!! -.-
|
|
@Undeadzik
Możesz juz sie zamkn±c?Dla Ciebie all boc± tak? A może Ty używasz wszystkich botów i jedziesz na mc na 10 acc?Przecież Ty nawet ssów niedajesz. . . pewnie tego 31 sorka Twój komp zrobił |
Filmik z rl fotami
|
Cytuj:
Jak naprawdę aż tak bardzo lubisz wypominać innym używanie macro, to proszę bardzo, zrób to TU. Ja osobi¶cie mogę Ci się przyznać, że w każde przedpołudnie używam lighthacka, bo słońce tak mi daje w monitor, że bez niego nic nie widzę w ciemniejszych obszarach planszy. I co mi zrobisz? Fajnie by było, gdyby¶ zamiast zwracać uwagę innym, czym¶ się w końcu pochwalił, bo naskakiwać na innych, to każdy potrafi. Eso dobra robota, moje zdjęcie trochę stare, no ale cóż... niech już będzie. xD |
Jezu ja uzywam lighthacka i auto jedzenia :D
Mi chodzi o bocenie takie ze np. robisz sobie cos a twoj char sam: robi runy, skilluje, expi |
sry za double ;/
|
Cytuj:
|
Lol pwn3d ktos mnie wrzucil do flimu :P PPP n1 work : ]
|
JA!
I wcale się Ciebie nie boje :D hehehhe ! |
Dobry filmik ESO :D Gratulacje
|
Ładny filmik, Eso, szkoda, że dopiero teraz się o nim dowiedziałem :(
Gratz Arrulus gogo 200lvl :P @Undeadzik Boshe, proszę cię zrób co¶ z tym człowiekiem! @Hurek Na twoim zdjęciu w filmiku jest dziecko... To twoje :P :O? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
powtarzalem mu z tysiac razy ze [img]link[/img]
http://img232.imageshack.us/img232/6...sidemkitb5.jpg |
Fajne real photo :D
eeee. kosi to nie chlopak ? :p myslalem ze dziewczyny nie maja takich h lvl :p Edit: Ps: jemioslaw nie naskakuj mnie w tibi :d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:15. |
|