![]() |
|
Cytuj:
http://i305.photobucket.com/albums/n...0431633328.jpg |
Zauważyliście, że 90% ludzi wypowiadających się tutaj ma w avku postać z anime?
Ja rozumiem, można coś lubić or smth, ale takie coś zakrawa na zboczenie. A żeby nie było offtopu: lubię Kubusia Puchatka i Muminki (Buka rox!). |
Cytuj:
http://i305.photobucket.com/albums/n...0607818917.png |
Cytuj:
|
~Pradatorek.
Sprecyzuje o co mi chodzi dla tych co nie oglądali: magia, moce nadprzyrodzone, walki. I mogłeś trochę "inaczej" wyrazić o co Ci chodzi, ale okay, Twoja sprawa. Z góry dzięki. ~Down. Dzięki, wydają się ciekawe. : ) A Blood+ już oglądałam. |
@Anitaaa
To może z innej mańki - Claymore albo Seirei no Moribito? ;) Ściągam teraz Blood+, chyba też podobne. |
Avatar reprezentuje tylko to z czym identyfikuję się użytkownik. Fan piłki nożnej umieści herb ulubionego klubu, fan muzyki logo ulubionego zespołu. Jak widać my się nie różnimy w tej kwestii. W ten sposób łatwiej znaleźć osoby o podobnych zainteresowaniach.
A jeśli nazwać to zboczeniem to lepsze takie zboczenie niż próba bycia sarkastycznym. Dosyć nieudolna oczywiście. |
Cytuj:
Btw. Fajny podpis... Nie to zebym sie czepial... Jestes pedalem na 100%? o.O @topic FMA B jest swietne. Dawno czegos tak dobrego nie ogladalem, a na dodatek mozna po czesci powspominac stare dobre czasy gdy ogladalo sie tego zwyklego FMA ;p No i tak jak juz wspominalem, mocno nadganiam Bleacha zeby zostac Bliczardem x.X |
Cytuj:
|
O jak wszyscy bronią honoru m&a ;p
Od siebie dodam że osoba rzucająca JP100% na wszystkie strony nigdy nie zostanie uznana przez nas za poważną. Rozumiem że jesteś zboczony na punkcie FIRMY i JP, nee? Wielu umie rzucać mięsem, ale tylko garstka umie to zrobić konstruktywnie. Jak zdobędziesz tą umiejętność do chętnie z tobą porozmawiam. Sayonara... @Pacz No nie? FMA B w tej chwili jest znacznie lepszy od pierwszej serii. Wszystko ładnie składa się w logiczną całość, a także jest o wiele więcej akcji. Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
Z tym ze to taki echhi/harem co przemienil sie w shonen/action/supernatural. Ale masz magie, walki, i wszystkie takie. (Z tym ze tutaj polecam mange, jako ze anime jest znacznie okrojone z najfajniejszych scen. Choc nie wiem czy dla dziewczyn sa one tak samo wartosciowe jak dla facetow, no ale zawsze jakas strata.) Cytuj:
Cytuj:
Edit Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Nari
Taa, już zdążyłem się przekonać ^^ A dopiero co postanowiłem powrócić do stylu pisania starego dobrego Corgara Frizza. Jednak pozbycie się Frizz-kuna nie było takie proste i muszę teraz cierpieć za jego grzechy. Code Geass ponownie skończone. Dalej nie zmieniam oceny i twierdzę że to świetna seria która każdy powinien zobaczyć. Klimat i intrygi lepsze niż w Death Note, a do tego ciekawi bohaterowie i mechy oczywiście ;p Ukryty tekst:
Nippah~! Sami-Wiecie-Kto |
Nie wiedziec czemu, ale na mnie też podziałał jeden powrót :P
@code geass Największym minusem tych serii jest to, że jak się drugi raz ogląda to nie ma już tego zaskoczenia co za pierwszym :P |
@józia
Od kiedy jesteś rori? |
Dla odmiany :]
@Soul Eater W końcu biorę się za dokończenie serii- jeszcze 5 epów :P |
|
To jest na PC czy konsole?
|
na PC , chociarz wiekszość gra na padzie , też własnie próboje se załatwić adapter pozwalający używać pada z PS2 na kompie , bedzie bosko >:3
Btw. Ten vid to z wersji USA ( tylko USA i kanada moga tam grać ) w EU dopiero się rozwija , 3 tyg. temu był koniec open beta i ogolnie to mało itemów narazie dostepnych , ale update'y co tydzień wiec niedługo bedzie ich stos. |
Lucky Star ukonczony...
Seria dobra, chociaz czesto wieje nuda :P No i zakonczenie mi nie przypadlo do gustu. |
Skończyłem Soul Eatera- bardzo przyjemna seria, chociaż szkoda, że po finałowej walce od razu był koniec :P
|
Ogólnie ostatni odcinek Soul Eater był porażką :/ Cała seria mi się podobała, a tu takie burackie zakończenie walki z Kishinem, eh. Maka stwierdziła "JESTEM HARDKOREM I WIERZĘ W TO Z CAŁEGO SERCA!111" i Kishin nagle bezbronny, fail ; /
|
Niemam pojęcia czemu ludzie się czepiają końca Soul Eatera... przynamniej niema końca jak w innych anime w stylu " ZROBIE RAGE'A W SOBIE I DAM RADEEE " , mi tu wygląda na to że na każdym końcu każdego podobnego anime każdy się czegoś takiego spodziewa ... a jak niema ... to kit.
Idzcie sobie obejrzeć DBZ 3 razy , wkońcu to by było to samo co nowe anime z takim samym końcem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja tam słyszałem, że pierwotnie ostatnie słowa Maki miały być "Daj kamienia!", ale z tego zrezygnowali :<
@ Zacząłem i nadgoniłem 07-Ghost. Seria Harrypotterowa, ale całkiem przyjemna. Brakuje mi tylko jakiegoś motywu romantycznego, bo póki co Teito klei się tylko do chłopców. |
A ja zacząłem czytać d. Gray-mana i podoba mi się póki co :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Blicz233
veri najz, ciekawe co dalej... bo jakos w sumie o niczym odc. |
Czyli nie tylko mnie te fillery ciekawią? Bo obejrzeniu zapowiedzi next odcinka zastanawiam się, na co bardziej czekem- mangę, czy fillery :P
|
Cytuj:
Ta forma hollowa strasznie lipna, choćby sama animacja ogona, nie wspominając tego iż wyrastał z środka pleców ;| |
Sam pomysł z fillerami w Bleachu jest super, choc nie odpowiada mi wykonanie walk. Takie jakieś powolne, jakby od niechcenia, nudne po prostu.
@TTGL Jestem na 5 epie i... mam dosyc negatywne odczucie. Zmuszę się i obejrzę jeszcze parę, może się akcja rozkręci, bo póki co wieje nudą na kilometr. Wybredny ostatnio jestem. |
No właśnie chodzi mi o pomysł, ciekawi mnie jak to dalej będzie wyglądać, bo walki nie są najwyższych lotów chociaż miło było widzieć znowu Hichigo :p
|
Cytuj:
|
@Nari
Wytrzymaj jeszcze chwilę, to TTGL dostanie takiego kopa że pokochasz tą serię. A ostatnie odcinki są tak epickie że można się wzruszyć. I oczywiście 8:52 jednego z epów. A jeśli dalej nie jesteś w stanie oglądać...Uwierz w siebie, tego, który będzie w stanie to oglądać. Ja w ciebie już uwierzyłem. Nippah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
Cytuj:
@TTGL Ja się obraziłem na tą serię jak tylko zniknęła loli :< @Edit Obejrzałem w końcu 6 Kara no Kyoukai. Wykonanie - ekstra, fabuła w klimacie poprzednich, ale jakby... bardziej lajtowa ;) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47. |
|