![]() |
Ahhh te polaczki nie uczą się i coraz więcej analfabetyzmu jest no ale cóż ;)
HAIL CO! |
Cytuj:
|
...
@up
ty jakies nowe runy masz? SOULEFIRE run -,- zalosc... a inne runki tez rox super pierwsza wojna? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie badz taki pewny siebie...
|
Cytuj:
Zapomniales juz jak dawales logga w srodku battle ?xD |
Cytuj:
|
polowa charow em to cioty, nie mowie ze wszyscy bo jedynie dla mnie, ktorzy umieja tam grac to eli, suchy i pare innych... anubis sharer, maly wizak takze, a najgorszy noob z tej gildii to votheri =D!
|
Co sie dzieje??
Ludzie patrza na CO brakowala mi jednego gracza w tej gilidi mianowicie Roshara ie nalezy do zadnej gilidi co jest grane?? klutnia a moze cos innego?:>
ROSHAR czekam na WYJAŚNIENIE!!8o 8o 8o 8o 8o X( |
UP
Podobno roshar jest wolny od wojny :> P.S Zmien sobie dane co? bo gdybys byl w EM to bys all wiedzial :D :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
PS:tito grimgor :) |
Vuxiu!!
powiedz m co sie stalo z Roshar"em czemu nie jest juz w CO itd!! X(
|
O aldorce to ja wiem dość dużo ;)
Pozatym, jak dla mnie widać kto szaruje kto nie, można zauważyc po grze, jak gra itd ;) Co do Roshara, jak ktoś powiedział nie chce tracic swojego pacca i grać spokojnie-tak samo jak starrion. Pozatym sie dziwie, dlaczego tak CO przegrywa =] pewnie jakby wrocila tibia bez aimbota, byc moze by wygrywali pozdro |
;]
Od dawna wiedzialem ze najlepsza gildia jest EM.Cóż z tego ze w CO jest wiecej osób jak połowa z nich to nooby którzy sa tylko ze wzgledu na to ze znaja Nemtora z rl i przesiaduja pod Carlin z Pk lejac noobów -.-.
Brak słow do tej gildii,powinien Nemtor zrobic porzadek i zostawic wartosciowych graczy,ale teraz tyle tych gildii jest ze juz sam nie wiem co sie dzieje czy wojna toczy sie pomiedzy Co+Anima vs Em ,czy moze valiant vs Em...nie wiem ;p |
A wczoraj padł :
Tito Grimgor Feb 10 2007, 09:50:35 CET Killed at Level 74 by Nemtor and by Piechtolot Tak więc 48:32 dla EM Pozdro |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:19. |