Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   DarkEden (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=12913)

Wladimir 29-10-2005 21:02

eee dostac/kupic w jakim sensie? niejaze zbytnio:d

Apticer's 30-10-2005 09:30

@UP
Z twojej wypowiedzi wnioskuje iż posiadasz a może i grasz ze Speed Hackiem? Ineczej nie potrafisz?

Wladimir 30-10-2005 10:56

niegram ze speed hackiem bo bym sie nie pytal jak to zrobic zeby to miec czy tam kupic a i grac inaczej moge ale jak joz mowilem ze chce zagrac z tym speed hackiem ale niemam zielonego pojencia o co w tym chodzi dlatego mnie to interesuje takze jak to kupic? i jak to wyglonda,dziala?

Apticer's 30-10-2005 11:41

Nie chodziło mi o Ciebie tylko Aeglos Tribunal, a ty się nie pytaj tutaj jak zdobić nielegalne rzeczy do tej gry bo ci nikt (taką mam nadzieje) nie powie! Graj uczciwie! Wbij jakiś ładny lvl bez żadnych pomocy i zobaczysz że poczujesz większą satysfakcje niż jakbyś zdobył ten lvl oszukując!

Wladimir 30-10-2005 11:50

omg no to napiscie ze nie dacie i koniec ale o co w tym chodzi ja kto kupic ? czy cos w tym rodzaju jak by ktos chcial mi powiedziec to na gg-8293440
z gory thx

Ostinio 30-10-2005 11:55

Wszedlem na ta stronke co podaleś ale nic sie nie dzialo. Wiec wszedlem na www.darkeden.com ale pokazuja mi sie jakies znaczki i nic nie mozna odczytac! Moze ktos wie jak to zmienic??

Apticer's 30-10-2005 12:43

A może byś kurde poszukał co? Pytanie to było już co najmniej 5 razy w tym temacie i 2 razy w innych tematach! Co to się dzieje z użytkownikami tego forum? Wszyscy tacy leniwi jacyś są. No ale się poświęce i masz link do angielskiej wersji tej stronki

>> http://en.darkeden.com <<

Wladimir 30-10-2005 12:46

Apticer's ej to o co chodzi z tym spped hackiem jak to miec??

Gold Raven 30-10-2005 13:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wladimir
Apticer's ej to o co chodzi z tym spped hackiem jak to miec??

Speed Hack (SH) / Hit Points Hack (HP Hack) / Rank Hack jest to specjalnie zmodyfikowany plik DarkEden*****. W przypadku SH masz znacznie zwiększoną szybkość, HP Hack daje bardzo szybkie odnawianie życia oraz to samo co SH, Rank Hack możesz sobie wybrać znacznie wyższą rangę w grze.

UWAGA !!!
Na 100% w tych plikach sa trojany/backdoory/virusy/etc.

Jak ktoś niema antyvira - to nawet się niedowie że coś ma.

Dzisiaj wszedłem na DarkEden International Forum (na en.darkeden.com) i pierwszy temat jaki zobaczyłem to od pana/pani "DE Forum" z linkiem do stronki z właśnie tymi hackami. Z ciekawości chciałem zobaczyc co w tym jest i ... plik DE***** zawiera:
Cytuj:

C:\DOCUME~1\*******~1\USTAWI~1\TEMP\DE*****
Is the Trojan horse TR/PSW.Linch.PG
Ciekawy trojanik .. powinienem sie nauczyć się wykorzystywać to co te trojany robią ):D byłbym w DE pewnie baaardzo bogaty @.@ :)

A więc podsumowywując:
1. Dostajesz hacka który ułatwia grę ...
2. ... ale i dostajesz trojana, czyli bezpieczeństwo twojego kompa spada ...
3. ... grasz nieuczciwie w stosunku do innych graczy którzy graja bez hacków ...
4. ... oraz możesz spodziewac się że po pewnym okresie stracisz tą postać/postacie którymi grasz używając tego hack'a na rzecz tego kogoś kto umie wykorzystać to co zawarty w tym hack'u trojan robi ...
5. ... oraz tracisz całą przyjemność z grania legalnie.

Apticer's 30-10-2005 13:29

@UP
Gratulacje, bardzo ładnie to wyjaśniłeś i zniechęciłeś (mam taką nadzieje) tego Pana co chciał speed hacka :) I może wreście się skończy fala pytań, Co to jest speed/hp/sp/rank hack i skąd go zdobyć...

Aeglos Tribunal 30-10-2005 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Apticer's
@UP
Gratulacje, bardzo ładnie to wyjaśniłeś i zniechęciłeś (mam taką nadzieje) tego Pana co chciał speed hacka :) I może wreście się skończy fala pytań, Co to jest speed/hp/sp/rank hack i skąd go zdobyć...

Rank hacka nie ma z tego co wiem ludzie chodzą na ge jak ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Apticer's
@UP
Z twojej wypowiedzi wnioskuje iż posiadasz a może i grasz ze Speed Hackiem? Ineczej nie potrafisz?

korzystałem ale LVL sam nabiłem ;) więc wybacz nie korzystam z tego już od ho ho ho bo nie gram w tą grę ;D

Elevo 30-10-2005 17:34

Zaczełem grać w tego Dark Edena, i mam slayera, i ćwicze strzelanie z pistolków ;) tylko mam problem z trainem, bo wiem gdzie są turn dead, tylko wyskakują potem kidy, i mam przechlap :P

Apticer's 30-10-2005 19:11

Czy to było jakieś pytanie czy poprostu zwieżenia newbe? Jak ci wyskoczy Kid to strzelasz i uciekasz, proste!

Bakura 30-10-2005 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aeglos Tribunal
Tak się składa , że zlootowałem go w Adamie z Meduzy ;) , a na następny dzień wyciągnołem też warrior armor dla panienki kto nie wieży niech się spyta Bakury ;) (Berburiona?)

Dzięki,właśnie mi repute z***ałeś -.-/

I mylisz się, speed hacka da się ściągnąć.

I i tak mam tu już zepsutą repute więc nic się nie stanie jak go porozdaje,kto chce?

Adaras 30-10-2005 21:36

Panowie i panie, nie zauważyłem nawet tego wcześniej, ale...

Uwaga! Uwaga!

Ten temat miesiąc temu miał urodziny! Istnieje już ponad rok...:)

A swoją drogą - myślę o powrocie do DE, chociaż ta ilość SHackerow mnie dobija :/

Kornio 31-10-2005 05:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aeglos Tribunal
W sumie dużej różnicy nie ma , ale wydaje mi się , że wolisz aby czary Ci mniej many zżerały nie ? ;) jak se przypomnę passy do mojego bladera to pomogę Ci bo qrwa passów zapomniałem ;<

No i jak tam Aeglos z pamiecia? moze jednak Ci sie uda? :D

@Adaras, a co SH to masz racje, w Peronie to az komputer klęka z wysiłku...
Ale i tak uwazam, ze warto grac bo gieka jest wypas... :D

Aeglos Tribunal 31-10-2005 06:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kornio
No i jak tam Aeglos z pamiecia? moze jednak Ci sie uda? :D

@Adaras, a co SH to masz racje, w Peronie to az komputer klęka z wysiłku...
Ale i tak uwazam, ze warto grac bo gieka jest wypas... :D

buhehehehe acc pamiętam gorzej z hasłem ;) , a pograłbym se teraz też ;) zawsze to jakaś radość ;D ale ostatnio gram w MethodMU

Raxev 31-10-2005 07:23

@UP
Ja mam na to sposób bo np. do Dark Eden mam te same passy co acc xD

A co do tej perony co se nabijaja lvle enchanta albo czegoś to też mnie dobija ;/ Hp i Mp hacki + Boty = cziterzy przed peroną bijący levele

Wladimir 31-10-2005 07:55

Bakura mowisz ze mozna sciongnonc?:] to napisz mi na gg 8293440
skozysztam z tego jak mi sie nieuda zrobic server w MU bo tera nic nie robie z kompem tylko prubuje stwozyc serv:D ale jak mi sie nie uda to wyprubuje tego speed hacka:D

Apticer's 31-10-2005 11:01

@UP
Wladimir daj sobie kutfa spokój z tym speed hackiem! Chesz dołączyć do grona oszustów i być wyklinany przez ludzi grającyhc uczciwie to twoja sprawa! Ale nie pytaj się już o to na forum ok?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:40.