![]() |
^^
gz Suv, chyba pierwszy polak z fioletowymi kapciochami na obs? B)
a ls - powtarza sie scenariusz et. to co? nastepna proba zdominowania serwera po wakacjach?? pogadajcie z ng moze dadza wam porządzić np. zachodnia dzielnicą carlin albo centrum w greenshore.... |
Gratuluje POI questa :D
Naprawe godne uwagi itemki :) Postaram sie pojsc nastepnym razem, Olek zabierz mnie ze soba :P |
Gratulacje dla całego teamu.
Van wierzę w Ciebie ;] |
Van napisalem Ci cos na privie.
|
@Sliwka (czy jak Ci tam)
Nie wiem kim jestes,ale haslami "Huj Ci w dupe" zyskujesz cos,czy Ci lepiej? Polecam skok z kompem przed ktorym siedzisz 23,5h/day z 4-5 pietra,ulzy Ci. Nie pisz do mnie privow bo zasmiecasz przestrzen. @Boixos Mam nadzieje,ze sie odezwiesz i sobie co nie co wyjasnimy. Gratulajce dla wszystkich uczestnikow POI,mogliscie poczekac xd |
Tez mam taka nadzieje Van :) (juz Ci cos napisalem na priv )
Jako ze na forum czesto pisalem w imieniu LS ,teraz chcialbym sie odciac od tych zachowan,od ponad tygodnia nie mam sprawnego kompa, wiec nie wiem co im odbilo. Sry Taer tez =/ |
Gratuluje ukonczenia poi :D
@Olek Jak tam groszka? :o |
Siema co sie dzieje ze nie mozna sie zalogowac?
|
Cytuj:
It weighs 8.00 oz. NIe robcie znowu z Suva Boga.... |
Suv GZ PoI ;)
Szkoda Ichiego wczoraj PoI dzisiaj hack : (((( Taer dobrze Ci tak smiesza mnie twoje wypowiedzi wezme Yunka a Yunek cie dojebal :))) Van Ciebie szkoda :( Szikaka to zdradziecki kasztan na co mozna liczyc ze strony psa ; ] /Maiev |
pephy poza LS :D
Ashanus Jun 17 2007, 04:53:25 CEST Died at Level 98 by a phantasm Moose Darkshade Jun 17 2007, 02:17:18 CEST Died at Level 88 by a hellfire fighter Polathanem Jun 17 2007, 03:17:45 CEST Died at Level 107 by a hellhound Zeva Darkshade Jun 17 2007, 07:25:10 CEST Died at Level 80 by a blightwalker Sabagust Jun 17 2007, 06:18:45 CEST Died at Level 95 by a fury |
Nitro Del'Sal
Jun 17 2007, 07:11:16 CEST Died at Level 96 by a destroyer Darota Jun 17 2007, 01:52:08 CEST Died at Level 108 by a blightwalker Shandow Ridixx Jun 17 2007, 03:19:40 CEST Died at Level 126 by a hellhound |
dopiero wstalem. wiec tak
jacksonix, zaplacic za wyczyszczenie questa kazdy potrafi. nie wiem, kim jestes, pewnie kims z wczorajszego teamu, ale z polaków z killing teamu to chyba tylko ja wyjalem nagrody. shandow ridixx padl od jaggernauta od full hp do 0 w sekunde :p z tego co ja slyszalem, to Waptor i Eldon tez hack po quescie. |
Suvek robil ktos film?
|
3 dni rsa left, bedzie mozna wytestowac nowe buty w praktyce ;)
|
Suv nie ze cos ja nic do ciebie nie mam ale przez ciebie padl Slayer Archi :/
|
ktos robil napewno
@ up jak to przeze mnie ? jakby ten, ja,~80 ek i ~90 ek jakos skonczylismy questa. sie nie sluchal sie to sie zlozyl sie. |
@Suv
Lagi minely?:( |
Gl
No ladnie.
Jun 16 2007, 13:58:30 CEST Killed at Level 74 by Eversoris Dalethon Tina Greer mozesz powiedziec za co? Ja juz mialem ugadane ze dojde do LS a teraz to nei wiem co mam z tym zrobic. Pephy wie cos o tym. Powodzenia na wojnie. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:34. |