![]() |
Dobry pomysl :P Popieram :)
Btw. Odrobilem te dwa dedy \o/ xD |
No mozna mozna....ale gdzie chcecie tego screena robic?:O
|
Cytuj:
Kacperka twój post i kilka innych wydarzen zainspirowalo mnie zeby sie wypowiedziec na forum :) Tak jak mówisz to były czasy jak sie mialo 30lvl a Kacperka latał po kazz 45 knigth :) Moze mnie pamietasz "Hell'Lorakos". To były fajne czasy.. bohy chodzily po 60k a moonchildren rekrutowalo od 35lvl :D Nie wiem jak kiedys ale teraz ciezko sie ruszyc np. na zólwiach bo zaraz mnie w*pieprza jakis brazol (pro by blablabla) albo odrazu hunted by blablabla I pograne.. w tym tygodniu na hunty poszlo mi 100k 8o Za pierwszym razem Uncle Olaf.. wpadl z jakims 60ekiem i niby ze go zajebalem... Omg tylko ja nikogo nie ubilem... A dzisiaj Jakis naabek stwierdzil ze mu wybilem resp no i wpadl ziomek z FTP nie pamietam nicku 110+ ek no i drugie 50k poszlo... Kiedys chyba tak nie bylo a moze prostu nie odczuwalem tego na swojej skurze tak jak teraz. Te czasy nigdy nie powrócą.. Brazole robią tu co chcą... Bez PLECÓW praktycznie nie da sie tu grac... A co do niektorych Polaków to n/c.. oczywiscie jest wielu SWIETNYCH LUDZI no ale uwazam ze powinnismy sie razem trzymac duzo bardziej niz w tej chwili.. Z tym zdjeciem to calkiem fajny pomysl :) ja bym sie pisal :P jestem sentymentalnym czlowiekiem 8o fajnei za kilka lat bedzie na to popatrzec :D A tak po za tym to co tam? :P |
A mi się odechciało grać, bo w ciągu tygodnia mogę stracić całe eq na które pracowałem półtora miesiąca, a w dodatku też lvl :\, teraz to już się zrobił totalny żal, co chwila hunted...
|
@Mendolina
Dokladnie.. żal! powoli odechciewa sie grac na tym servie.. jedyna opcja to wbic lvl i FTP albo chociaz FTP academy.. Mysle ze to jest duza ochrona :o |
@Hell'Lokaros
Nom ja tez pamietam te stare dobre czasy:D bieganie po kazz.. i moonchildren od 35 lvla.. ahh to bylo zaje**** :D co do terazniejszej sytuacji na servie to tak jak wszyscy mowia: zal.. Nom i jedyne co moge ci napisac to gz lvl bo w sumie jestes kolejnym polakiem 70+ ;] oby takich wiecej:D co do tych lvli to i tak widze ze podczas moich nieobecnosci duzo polakow 70 + sie zrobilo o.O :D i dobrze.. nie dlugo bedziem liczyc polakow 100+:D i w koncu bedzie mozna zrobic GooD pk party xDD Tak jak se mysle to (jesli br nam pozwola) to tak za pol roku na silverze bedzie conajmniej 10 pl 100lvls~ ;) a jak bedzie 10 to juz bedzie ekipa :D chyba ze beda wsrod nich (nieludzie) :P Moze i ja kiedys 100 wbije... (jak narazie sie nie zanosiii... :P), chociaz.. kto wie.. :D PzDr ;] jak zaczne grac to sie zgadamy i se powspominamy xD |
@up
No i co z tego, że 70 lvl :p, ja też już powinienem mieć ale przez tych brazyli mi się odechciewa grać, i niedługo Hell'Frycek i ja jeśli zaczne grać będziemy chodzić w p-secie przez te paymenty... |
Cytuj:
|
Nie wiem jak wy.. ale ja nie raczej nie wiąże moich planow na przyszlosc z tym serverem... Letni update "plx new pvp server" i wbijam tam z ekipa z mojego miasteczka plus ekipa z pobliskiego miasta :) a naprawde jest tam troche PG u mnie jest kilku ~100lvl tam kilkunastu ~100lvl i kilku ponad 100lvl.. Plus licze na jakichs wyjadaczy z silvery i ogólnie Polakow ^^ i seerver jest nasz :) Echh.. torche optymistycznie na to patrze no ale da sie zrobic :) A ta postac... hmm.. 80lvl dobije.. co pozniej? zobaczymy.. :( Do konca wakacji pogram.. w roku szkolnym raczej brak czasu ;/
Bym zapomnial, dzieki Kacperka :) |
@up
Jeśli się nic nie zmieni chętnie dołącze :) |
Ale noobki:
Asen Yokar: +1,033,076 Vake Stood: +928,146 No i pobili moj rekord no ale co sie dziwic 120 ek a 77 ms:D |
omg, caly dzien przed kompem o.O jak wy tak mozecie?:P ja bym tyle przed kompem nie wytrzymal ;P nom ale gz ;>
|
OMG.
jak my tylko se poszlismy 2 razy na warlocki i na mines raz... i samo sie wbilo tyle... bysmy chcieli to by sie zajebalo 30h na wrl:P i 2,5kk by bylo ale siedzcie se 30h^.- btw. zapraszam do mojego tematu http://forum.tibia.pl/showthread.php...31#post1588231 |
a ja wam dam sska ;o
http://img113.imageshack.us/img113/708/100hu9.jpg |
Gz Vake.. No to mamy kolejnego polskiego 100lvla :) jeszcze raz GRATKI... :cup:
A mi sie przez te ostatnie paymenty odechcialo grac... cos tam wbijam ale jakos tak bez wiekszych chęci.. |
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=225773398
popytajcie znajomych plx :) |
@Rekin
Sprzedawanie chara to zły pomysł jeśli zamierzasz grać dalej na innym servie, kiedyś może coś się zmieni, może będziesz chciał wrócić...Ja popełniłem kiedyś taki błąd i do tej pory żałuje :/ |
Just look and n/c
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1783393 |
Scrapper Arena by me:p, ryzykowałem, bo takie freezy dziś, że żal :S
Ale co tam, oto link: http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/29373 :p |
@Asen
No i?:> Nawet jesli by Vegeta cos wzial (w co bardzo watpie ofc bo po 1 z tego co widzialem to on totalnie olewal tibie a po 2 nigdy nie slyszalem zeby cos "ukradl"), wiec nawet jesli by cos wzial to co gosc pojdzie na policje i powie ze mu ukradli pare pixeli w jakiejs grze...? I jak by mu to niby udowodnili... no jesli by sie tym policja zajela (w co smie watpic) no to po logach ip moze, jesli cipsoft by to udostepnil, a nie wiem czy udostepni bo przeciez sprzedawanie kont jest illegal a pixele w tibii maja wartosc tylko na "czarnym rynku" (Tak, kazdy jak robi acc to musi zaakceptowac regulamin, w ktorym pisze ze nic z tibii nie ma wartosci w rl ;) ) Tez mialem isc na policje w sprawie mojego hacka i mialem o wiele lepsze argumentu niz kradziez pixeli - podszywanie sie pod server allegro i wysylanie virusow. Ale to olalem. Wyslalem tylko maila do allegro z SS'ami jak sie ktos pod nich podszywa to odpisali ze jesli ponioslem jakies straty w wyniku dzialalnosci tej osoby, to zebym poszedl na policje i wyslal maila do allegro z informacja jaki oddzial sie tym zajmuje czy cos i ze oni razem beda ze soba wspolpracowac... W sumie to moglem isc :confused: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:31. |