Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Valoria (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=196)
-   -   Valoria Forum. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130866)

Vatian 20-04-2008 12:42

sluchaj mnie kolego;> bylbys gownem gdyby nie kris;<zreszta,chyba nadal jestes;) jedyna osoba ktora myli fakty, jestes Ty. Moze mi powiesz, jaki mialem zwiazek ze strata Twojego eq;>?

Gonzo 20-04-2008 13:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Urieno (Post 2011008)
Nie myl faktow : >. Dzieki Kamilowi tu zaczalem spowrotem grac, nie dzieki Krystianowi. Apropo Krisa, tak pomogl mi bardzo, nauczyl mnie zeby po prostu innym nie ufac, tak jak zaufalem jemu. Pewnie w Heretics bym nie byl bo jakos mnie ta wojna nie interesowala, dalej bym expil i zarabial na zycie =). Bylem dla Ciebie niesympatyczny przez to ze dowiedzialem sie ze byles odpowiedzyalny za moje nieszczescie jakim bylo utrata calego mojego eq. A jak juz zaczalem grac na Valori to tak sie sklada ze teraz wiem o niej duzo, nie nazwalbym tego wiedza absoultna, ale po prostu nauczylem sie troche. Czlowieku, szanuj sie ! To tylko gra.

Z Twoich ust naprawdę dziwnie to brzmi. :-)

Urieno 20-04-2008 17:03

Haha Macias zabiles mnie x D Ten ktory mowi ze wszyscy padniemy gdy zabilismy Sulka. Ze nas zniszczy ! Ze Wappathia wypadnie z Heretics a Horzym bedzie rooked. A potem Twoj chyba best friend skopiowal mi wasza rozmowe z GG, w ktorej pisales jak to chcesz organizowac ludzi na nas =). Rozbrajasz mnie chlooopcze. I dlaczego mialbym zyskac cokolwiek przez Krisa ? Dzieki temu ze mnie ojebal czy ze padal Urienosem ? Czy Ty nie masz jakiegos kompleksu zwiazanego z Krisem ?

Gonzo, Naprawde wygladam na maniaka : (?

Ufocznik 20-04-2008 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Urieno (Post 2012142)
Haha Macias zabiles mnie x D Ten ktory mowi ze wszyscy padniemy gdy zabilismy Sulka. Ze nas zniszczy ! Ze Wappathia wypadnie z Heretics a Horzym bedzie rooked. A potem Twoj chyba best friend skopiowal mi wasza rozmowe z GG, w ktorej pisales jak to chcesz organizowac ludzi na nas =). Rozbrajasz mnie chlooopcze. I dlaczego mialbym zyskac cokolwiek przez Krisa ? Dzieki temu ze mnie ojebal czy ze padal Urienosem ? Czy Ty nie masz jakiegos kompleksu zwiazanego z Krisem ?

co bys nie powiedzial i tak jestes nikim, wiec lepiej nie mow nic

Vatian 20-04-2008 17:40

Cytuj:

bardzo ciekawe przez jakiego mojego 'best frienda' ? ;( nie mam kompleksu, ale stwierdzam fakt;> hmm, a co do tego, ze mialem was zniszczyc po deadzie na sulku, to wszystko zawsze mozna zalatwic, wierz lub nie. Wappthia to jest wporzadku ziomek, wiec czemu mialbym mu robic syf? Czyz Knight Beny nie sral na vencie jak go na*******alem ;>? Myslisz, ze zrobienie Ci syfu to bylby az tak wielki problem ;<? po tym jak byles spy na wojnie ;/// :evul: Naprawde, Uri, troche mnie lekcewazysz;/ wiekszosc z was zyje tylko dzieki temu, ze jestem mile nastawiony do ludzi ;)

edit. Jesli twierdzisz, ze nic wam nie moge zrobic, to dlaczego Juras juz nie pkuje Carla ;(? moze to zbieg okolicznosci, ale mial wyjebac sie 2 tygodnie temu ; /
edit2. po raz kolejny ufocznik ma racje.

Kind regards!

Gonzo 20-04-2008 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2012230)
bardzo ciekawe przez jakiego mojego 'best frienda' ? ;( nie mam kompleksu, ale stwierdzam fakt;> hmm, a co do tego, ze mialem was zniszczyc po deadzie na sulku, to wszystko zawsze mozna zalatwic, wierz lub nie. Wappthia to jest wporzadku ziomek, wiec czemu mialbym mu robic syf? Czyz Knight Beny nie sral na vencie jak go na*******alem ;>? Myslisz, ze zrobienie Ci syfu to bylby az tak wielki problem ;<? po tym jak byles spy na wojnie ;/// :evul: Naprawde, Uri, troche mnie lekcewazysz;/ wiekszosc z was zyje tylko dzieki temu, ze jestem mile nastawiony do ludzi ;)

edit. Jesli twierdzisz, ze nic wam nie moge zrobic, to dlaczego Juras juz nie pkuje Carla ;(? moze to zbieg okolicznosci, ale mial wyjebac sie 2 tygodnie temu ; /

Kind regards!

Jesteś efful, wiesz? A tym 'best frindem' bodajże byłem ja.

AHA - Ufocznik NIE MA racji. :)

Cytuj:

Brzmisz jak maniak. ;)

Vatian 21-04-2008 01:01

No coz, Gniewosz, a ponoc to ja jestem dwulicowy :( nie spodziewalem sie tego :ekk: ale co mam zrobic, shit happens. - Jestes kurwa, i tyle xD

Urieno 21-04-2008 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2012230)

Kind regards!

Czy ta rozmowa ma dalej sens ? Miazdzysz mnie swoimi wypowiedziami, znam łaske Pana i dziekuje Ci ze pozwalasz mi grac na tym serverze. Skoncz ten shit przestan gdybac i mowic co mozesz. Nie wydaje Ci sie to smieszne ? A Juras nie pkuje na Carli bo go o to prosil Hari i Gustav. Zmiazdzyles mnie x D Nie no, nie moge. Jak to na vencie przeczytalem to ludzie umierali <3 Once again, You made my day.

P.S Jak znam naszego wszechmocnego Krisa, ktorego mimo wszystko cenie bo potrafil mnie tak zmanipulowac ze zarobil na mnie pieknie, to umiera ze smiechu z Twoich wypowiedzi. A i moje tyz moga wydac sie smieszne.

Vatian 22-04-2008 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Urieno (Post 2014650)
Czy ta rozmowa ma dalej sens ? Miazdzysz mnie swoimi wypowiedziami, znam łaske Pana i dziekuje Ci ze pozwalasz mi grac na tym serverze. Skoncz ten shit przestan gdybac i mowic co mozesz. Nie wydaje Ci sie to smieszne ? A Juras nie pkuje na Carli bo go o to prosil Hari i Gustav. Zmiazdzyles mnie x D Nie no, nie moge. Jak to na vencie przeczytalem to ludzie umierali <3 Once again, You made my day.

P.S Jak znam naszego wszechmocnego Krisa, ktorego mimo wszystko cenie bo potrafil mnie tak zmanipulowac ze zarobil na mnie pieknie, to umiera ze smiechu z Twoich wypowiedzi. A i moje tyz moga wydac sie smieszne.

hmm, proo wypowiedz, naprawde. Wypowiem sie po Twojemu.

Naprawde, jebie mnie to, ze ktos ze mnie polewal na vencie...As you wish, watch out now. Od teraz nie bedziesz taki bezpieczny, jak wczesniej, badz pewny. A co do jurasa, to powiedzialem, ze to moze byc zbieg okolicznosci, ale i tak obstaje przy tym, ze mial sie zlozyc;>

p0zdrO:)

Urieno 22-04-2008 12:19

Wstydu nie masz x D

Vatian 22-04-2008 12:53

byc moze ;( ale jak powiedzialem, tak zrobie. Alea Iacta Est.

Urieno 22-04-2008 22:33

Boże obroń mnie.

Vatian 23-04-2008 00:36

zartuj sobie ile chcesz;> Jak dla mnie to koniec tematu ;)

Gniewko, moze nad olsnisz kolejnymi newsami(bo jak nie to wjazd na chate xD) w koncu to Ty jestes masterem w tego typu rzeczach/ xD

SsaAj.

Gonzo 23-04-2008 00:53

Ten anal co tam z Jobakiem działałeś kilka dni temu to liczy się jako news? Bo nie jestem pewien... :p

Vatian 23-04-2008 01:27

Tylko wtedy, jak nasz anal, kiedy to byles rozjechany, tez by sie liczyl :)

Gonzo 24-04-2008 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2017238)
Tylko wtedy, jak nasz anal, kiedy to byles rozjechany, tez by sie liczyl :)

Ta, tylko wtedy to ja za*******ałem, aby mieć te 80~ pkt rekrutacyjnych. ;)

Gonzo 25-04-2008 19:12

PS Vatian do chuja Wacława, ładuj dupsko przed kompa dzisiaj wieczór to pogramy w kalambury na kurniku. :<

Vatian 01-05-2008 03:45

no life, pipko. kalambury ikalambury

ps. jestes odrobinke pijany ;dxDDDDDDDDDDDDDDDDdjsbndfnkafna;dxccFFFFFFFFFxCCC CCCCCCFFFFFFDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDahahahahah

Wrozka_Balia 01-05-2008 04:48

YO ziomale

E tammmm gadaciee o takich pierdolach kto kogo okradl 30 lat temu.

lepiej POwiedzcie co myslicie o Naszym przyjacielu DYSTANSOWIEC i fakcie ze ten zekomo dzielny wojownik wyplacil sie z wojny po raz 2....

ja mam tylko jedno do powiedzenia na ten temat:
UMYJ CYCKI Pajacu! jestes nikim!!! asofhasohclkasbgciu!!!

Gonzo 01-05-2008 12:30

Ok (dziesieńć znakuf).

PS. Chce ktoś kupić Dystansowca? Na BlackD go wystawiam.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:18.