![]() |
13-2 w fragach, mp prowadzi... niezla rozjebke zrobili
|
Cytuj:
|
Olorion jak tam wpadło co¶ dzisiaj nobsowi od ciebie ;) ? jakis prezencik zebys mogl poexpic hahaha ? ale wiesz uwarzaj w grze bo z nim nic nie wiadomo ;)
Jeba ... Cały Fałszywy Zakłamany Dwulicowy Masterplan. Smieszna gildia ! |
Cytuj:
|
Cze Olor, jak starczy mi kasy na manasy to będziesz maj target z exori grana NR.1 :) powodzenia.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hmm o ile pamiętam to Olorion przez długi czas był hunted za to że w poprzednich wojnach walczył przeciw Nobzowi.. mogę się mylić ;p A że teraz walczy ze szwedami to w sumie nic dziwnego, idĽ sobie na inne servery jak np. Nova gdzie sporo ludzi walczy po stronie Hexawoba etc.
Jak nie przez niego to przez kogo¶ innego zostaniesz zfragowany :P BSP się Tob± zajmie ;p |
Cytuj:
|
mi raczej chodziło o to, że to Seba zostanie przez bsp zfragowany.. anyway bsp ma wielu kumpli polakuff :P
|
btw, dm napisalo na forum ze nie chce pokoju wiec ciagle masz szanse seba ;;
|
oooj jak dawno mnie nie było na tym forum
jako członek Dark Mortalz chciałbym spytac Oloriona co sie stało, że połowa ludzi odeszła od was i zrobiła now± guild, OK wiem, że dalej walcz±, ale czyżby niechęc do nobza? : o zadałem proste pytanie i czekam na prost± odpowiedĽ :) |
Go go Power Rangers :)
Hail Dark Mortalz ! :cup: |
Cytuj:
|
xD
Cytuj:
|
Cytuj:
po co płacic za wojne, któr± i tak wygramy =D? |
do boju dmsy :)
|
gratz Olor :D
|
W sumie na Saphirze jak ktos ma głowe na karku i trochę cierpliwosci z szczesciem to idzie tu 100 wbic. Taki Arad huj ze char istnieje od tibi 7,6 chyba, ale ma 100+ i nikt nie docieka ile grał. Chyba ze drugi sposob to 2 Tibiofili (+5h dziennie) co na*******aja jak maszynka do zabijania guardow, sharuje to tez idzie 100 wbic nawet szybko :)
A co z tym MP ? Nok"Ciulak etc. znowu z nimi ? omg n\c |
Rotfl, niezla akcja, sneakujecie 134 ek, a potem tracicie 180 ek ;pdbb;pdb;pdb;pdb;pdb;pd;bpd;bpd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:43. |