![]() |
Cytuj:
|
po stornei wanted bylo dokladnie 22 osoby w tym 5 EK 5 RP i 12 MS & ED
tym skladem "pozamiatalismy" ich mimo to ze bylo ich minimum 30 tibia zone, niewiem z jakeigo opena ogladales film ale chyba cos ci sie pomylilo bo to nas bylo prawie 2 x mniej i tak wynik 6:1 nie odwzorowywuje tego co sie dzialo na pustyni, powinnismy miec zdecydowanie wiecej fragow ... ale tak wyszlo ;D nastepnym razem mysle ze pojdzie lepiej |
@Siggurdius
Punishersow bylo 25. MS&ED 9 (100+lvl 4, 100-lvl 5) RP 5 (100+lvl 4, 100-lvl 1) EK 11 (100+lvl 9, 100-lvl 2) Razem: 100+lvl 17, 100-lvl 8 W wanted bylo na pewno wiecej osob(liczac z 70-100lvlami) Punishers mialo gorszy sklad i mniejsze dmg, ale to nie nie odejmuje dla Wanted. @Ciri Jezeli tak twierdzisz to nie tlumacz sie, ze Wanted uzywalo bota. Wy tez mozecie, a ze nie chcecie to juz inna sprawa. Tlumaczenie sie ze uzywali bota to zadna wymowka. @Guciowa Nie musialem ogladac filmu, zeby wiedziec jak to wygladalo, bo uczestniczylem w walce i wiem ze Wanted bylo wiecej. Ludzi liczylem z filmu Falzera. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Raul! Nie wolno wyzywac ludzi tylko dlatego, ze sa uposledzeni! |
lol. znowu sie klotnie zaczely....
ostatnio ktos mowil ze punishersi maja bota , a teraz punishersi narzekaja ze wanted maja bota.......... Niech obie strony graja z botami i huj ..... Ale prosze , nie kloccie sie juz o to i tamto... A co do tego ob to poprostu nie tlumaczyc sie ze wanted mialo bota tylko ze byli lepiej zgrani i maja troche lepsze lvle , to wszystko , a teraz wszyscy wymowka ze bot....... Jak by polowa punishersow nie zachowywala sie tak jak falzer czyli nie chodzili w srodku i sie chowali tylko wyszli i robili tak jak minavand , xajaki i master obitalal , to by mieli szanse wygrac.......... |
Cytuj:
|
marihuans sie sensownie wypowiedzial w/g mnie.
btw 20:00 You advanced from Level 149 to Level 150. pozdro! |
hehehe , gz sigg ;)
|
omg ta wojna nigdy sie nie skonczy:))))))))))))))
|
ymm gammbler czemu nie grasz ... zawsze byles bedziesz i pozostaniesz noobem ;)) pod 7.6 na gizsmo mnie nie mogles zabic / sirmaciek
|
Ja chce aleksego i wanted!
|
Cytuj:
lol? czy Ty sam siebie zrozumiałe¶ wogóle? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ale nie musisz nam okazywac twojej odmiennej orientacji seksualnej lol? btw. Ake sie splacil. kto nastepny? |
Ake sie splacil bo nei chce walczyc i nie lubi wojny.
|
Cytuj:
Pozdrawiam ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:04. |